fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι αποκαλύπτει ο μήνας που έχεις γεννηθεί για τη σεξουαλική σου ζωή!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πιο... καυτό σεξ κάνουν αυτοί που έχουν γεννηθεί το καλοκαίρι ή τον χειμώνα;

Σε περίπτωση που έχεις πιάσει τον εαυτό σου να αναρωτιέται αν οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τους χειμερινούς μήνες είναι πιο σέξι και kinky από εκείνους που γεννήθηκαν τους καλοκαιρινούς, σου έχουμε την απάντηση.

Ο μήνας που γεννήθηκες, μαρτυράει κάποιες προσωπικές πτυχές του εαυτού σου, αλλά και της σεξουαλικής σου ζωής.

Για να δούμε λοιπόν τι φανερώνει ο μήνας που έχεις γεννηθεί, για τη σεξουαλική σου ζωή.

Ιανουάριος
Όσοι έχουν γεννηθεί τον Ιανουάριο έχουν την τάση να είναι πιο συντηρητικοί σε ό,τι έχει να κάνει με τη σεξουαλική τους ζωή. Όταν όμως τους αρέσει κάποιος, θα γίνουν πολύ επίμονοι στο να τον κατακτήσουν. Παρά τη συντηρητική τους φύση, είναι από τα πιο πρόστυχα ζώδια.

Φεβρουάριος
Όσοι έχουν γεννηθεί τον Φεβρουάριο ανήκουν στους περιπετειώδεις. Έχουν πολύ πάθος, το οποίο και δουλεύουν συνεχώς. Ωστόσο, χρειάζονται πολλή προσπάθεια για να συνδεθούν συναισθηματικά με κάποιο άτομο. Όχι πως δεν μπορούν να συνδεθούν, απλά πρέπει να σπαταλήσεις πολύ κόπο και ενέργεια για να το πετύχεις.

Μάρτιος
Οι γεννημένοι τον Μάρτιο λατρεύουν να περνούν χρόνο στο κρεβάτι. Το σεξ γι' αυτούς είναι έντονο, γιατί δίνουν στον σύντροφό τους τα πάντα και πάνε το τελετουργικό του σεξ σε άλλη διάσταση.

Απρίλιος
Εκείνοι που έχουν γεννηθεί τον Απρίλιο, είναι πολύ ανεξάρτητοι, επομένως όταν μπλέκονται σε μία κατάσταση με κάποιον/α, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το σεξ με ένα τέτοιο άτομο θα είναι καυτό, έντονο και πολύ συναισθηματικό. Όταν όμως το σεξ σταματήσει μαζί του, τότε πραγματικά έχει τελειώσει οτιδήποτε μεταξύ σας. Το πάθος τους είναι αξιοζήλευτο, αλλά βαριούνται γρήγορα καταστάσεις και ανθρώπους.

Μάιος
Όσοι έχουν γεννηθεί το Μάιο θέλουν το σεξ με κάποιον να τους κάνει να νιώθουν ζεστασιά, άνεση και αισθησιασμό. Λατρεύουν και μόνο την ιδέα της πράξης του σεξ. Θέλουν να κάνουν έρωτα σε σατέν σεντόνια σε ένα απίστευτα όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο.

Ιούνιος
Οι γεννημένοι τον Ιούνιο δεν είναι τόσο έντονοι στο σεξ συγκριτικά με τους γεννημένους τον Φεβρουάριο, παραμένει έντονο ωστόσο το σεξ τους. Αν ζητάς κάποιον που να σου μιλάει βρώμικα, τότε βρήκες τον άνθρωπό σου. Αν ειδικά προσπαθήσεις να κάνεις τηλεφωνικό σεξ μαζί του, θα σε λατρεύει για πάντα.

Ιούλιος
Εκείνοι που έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο κάνουν βαθιά συναισθηματικό σεξ. Έχουν την ανάγκη να νιώθουν ασφάλεια με κάποιον κι από την στιγμή που το νιώσουν, θα κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους. Λατρεύουν να περιποιούνται τον σύντροφό τους και θέλουν να είναι σίγουροι ότι του προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται και είναι ικανοποιημένος στο έπακρο.

Αύγουστος
Οι γεννημένοι τον Αύγουστο είναι ή πολύ εγωιστές ή υπερβολικά γενναιόδωροι. Θέλουν να είναι σίγουροι ότι ο σύντροφός του έχει ό,τι χρειάζεται ή είναι ικανοί να κάνουν σεξ με κάποιον και την άλλη στιγμή να εξαφανιστούν. Απεχθάνονται τις υποδείξεις στο κρεβάτι και ο εγωισμός τους πληγώνεται εύκολα. <

Σεπτέμβριος
Όσοι έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβριο είναι παθιάρικοι, αλλά πάντα φροντίζουν να ελέγχουν τα συναισθήματά τους. Επομένως αναφορικά με το σεξ, θα χρειαστείς πολλή υπομονή για να τους φέρεις σε οργασμό.

Οκτώβριος
Όσοι έχουν γεννηθεί τον Οκτώβριο πηγαίνουν με πολύ αργούς ρυθμούς τη σχέση τους για να κάνουν τις εμπειρίες να διαρκούν. Μπορεί να τους λείπει το πάθος, αλλά δεν δυσκολεύονται να επιδοθούν στο ρομαντικό σεξ.

Νοέμβριος
Οι γεννημένοι τον Νοέμβριο αποτελούν την επιτομή του παθιασμένου σεξ. Έχουν μία τάση να πιστεύουν ότι ο σύντροφός τους, τους ανήκει και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Θα δοκιμάσουν κάθε δυνατή στάση στο σεξ για να λένε μόνο και μόνο ό,τι την έχουν δοκιμάσει.

Δεκέμβριος
Όσοι έχουν γεννηθεί το Δεκέμβριο είναι πολύ δημιουργικοί στο κρεβάτι. Τους αρέσει να φτιάχνουν φανταστικά σενάρια και να παίζουν διάφορους ρόλους με τον σύντροφο τους. Είναι συχνά δύσκολο να συνδεθείς μαζί τους με ένα βαθύτερο τρόπο, όμως το σεξ θα είναι κάθε φορά το ίδιο διασκεδαστικό.