fbpx

Οι 10 κορυφαίες απαιτήσεις της τελευταίας στιγμής για τις γυναίκες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Let's talk about sex... Τουλάχιστον ας το διαβάσουμε!

Δεν είναι σπάνιο οι γυναίκες να έχουν κάποια επιθυμία της τελευταίας στιγμής, ενώ το πάθος έχει ήδη φουντώσει, αλλά, όπως αποκαλύπτει νέα δημοσκόπηση, το τι ζητάνε διαφέρει πάρα πολύ από χώρα σε χώρα. Είτε πρόκειται για τεχνάσματα για να κερδίσουν χρόνο είτε για ύπουλα κόλπα, οι 10 κορυφαίες απαιτήσεις της τελευταίας στιγμής στο κρεβάτι δεν αποτελούν πλέον μυστικό.

Στο πλαίσιο της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από τη VictoriaMilan, μια ιστοσελίδα για παντρεμένους και δεσμευμένους που αναζητούν μια απιστία, 12.104 άντρες μέλη της από 21 χώρες κλήθηκαν να μοιραστούν μαζί μας τι ζητούν συνήθως την τελευταία στιγμή οι γυναίκες με τις οποίες καταλήγουν στο κρεβάτι.

Οι γυναίκες στην Ισπανία και την Ιρλανδία προτιμούν να το κάνουν στο σκοτάδι, καθώς οι άντρες από τις χώρες αυτές αναφέρουν ότι συνήθως το τελευταίο πράγμα που τους ψιθυρίζει η παρτενέρ τους πριν συμβεί το μοιραίο είναι να σβήσουν το φως.

Οι Ελβετίδες και οι Αυστριακές φημίζονται για την περιπετειώδη φύση τους στο κρεβάτι, αλλά θέλουν οι δραστηριότητές τους αυτές να μένουν κρυφές από τον κόσμο, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Οι Αυστριακοί και οι Ελβετοί δηλώνουν ότι οι γυναίκες τους έχουν καλές επιδόσεις στο κρεβάτι μόνο όταν είναι κλειστές οι κουρτίνες.

Οι Δανέζες και οι Νορβηγίδες ξέρουν καλά τι θα πει να πέφτουν στο κρεβάτι με αγνώστους, αλλά είναι πάντα υπεύθυνες όταν κάνουν αρπαχτές. Οι Νορβηγοί και οι Δανοί δηλώνουν ότι την τελευταία στιγμή οι Σκανδιναβές κατά πάσα πιθανότητα θα ψιθυρίσουν στον εραστή τους ότι θέλουν να βάλει προφυλακτικό.

Οι γυναίκες στις ΗΠΑ και την Αυστραλία είναι γνωστό ότι δεν ξέρουν τι είναι τα όρια κάτω από τα σεντόνια οπότε είναι λογικό το τελευταίο πράγμα που ζητάνε από τον εραστή τους να είναι να κάνει ένα ντους πριν τον ικανοποιήσουν. Ξέροντας ότι είναι πρόθυμες να εξερευνήσουν μέρη που ούτε καν τους περνάνε από το μυαλό, το σίγουρο είναι ότι οι άντρες δεν αργούν να βρεθούν μέσα στις σαπουνάδες.

Οι δροσερή αναπνοή όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία στο κρεβάτι είναι σημαντική για τις γυναίκες στην Ουγγαρία και την Ιταλία, οι οποίες θέλουν ο σύντροφός τους να μυρίζει μέντα και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το πουν στα ίσια. Οι Ουγγαρέζες και οι Ιταλίδες δεν διστάζουν να ζητήσουν από τον παρτενέρ τους να κάνει ένα διάλλειμα από τα προκαταρκτικά για να βουρτσίσει τα δόντια του.

Οι Γαλλίδες και οι Πορτογαλίδες δεν θυσιάζουν τον ρομαντισμό τους στον βωμό του πάθους. Όταν φτάσουν στο παρά πέντε, οι άντρες που έχουν την τύχη να ρίξουν τις γυναίκες αυτές στο κρεβάτι δηλώνουν ότι πρέπει να υποκύψουν στην απαίτησή τους για μουσική για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα.

Οι γυναίκες από την Πολωνία και το Βέλγιο επιμένουν στη μεταξένια απαλότητα ζητώντας ψιθυριστά λίγο baby oil πριν αφήσουν τον σύντροφό τους να προχωρήσει στη διείσδυση. Οι άντρες από την Πολωνία και το Βέλγιο δηλώνουν ότι η περιέργεια όσον αφορά το τι σκοπεύει να κάνει η ερωμένη τους με το baby oil είναι τους εξιτάρει τόσο πολύ που σταματάνε ό,τι κάνουν για να ικανοποιήσουν την τελευταία καυτή επιθυμία της.

Σεξ και κάλτσες είναι αταίριαστος συνδυασμός που πρέπει να αποφεύγεται πάση θυσία στο κρεβάτι. Οι γυναίκες από την Τσεχία, τη Γερμανία και τη Φινλανδία επιμένουν ο εραστής τους να βγάλει τις κάλτσες του πριν τον αφήσουν να τις αποπλανήσει. Οι γυναίκες αυτές πραγματικά ξενερώνουν τελείως με τις κάλτσες.

Ένα ποτάκι δίνει κουράγιο και από ότι φαίνεται οι Ολλανδέζες και οι Νοτιοαφρικανές συμφωνούν απόλυτα με αυτό καθώς ζητάνε ένα τελευταίο ποτό. Οι άντρες από την Ολλανδία και τη Νότιο Αφρική λένε ότι οι γυναίκες με τις οποίες καταλήγουν στο κρεβάτι συνήθως ζητάνε μια τελευταία γουλιά κρασί ή ένα σφηνάκι για να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα θα πέσουν στο κρεβάτι με έναν άντρα οι γυναίκες στη Μεγάλη Βρετανία και τη Σουηδία, δεν έχουν καμία διάθεση να το κάνουν αν τις περιορίζουν τα ρούχα. Οι άντρες από τις χώρες αυτές δηλώνουν ότι το τελευταίο που ζητάνε οι Σουηδέζες και οι Βρετανίδες είναι να ξεντυθούν τελείως, και αυτό μάλλον μας φέρνει στον νου εικόνες με σκισμένα ρούχα και όχι ένα σέξυ στριπτίζ.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Victoria Milan, κ. Sigurd Vedal, έδωσε μερικές συμβουλές σε όλους τους επίδοξους εραστές.

«Αφού καταφέρατε να φτάσετε μέχρι εδώ, το καλύτερο είναι να υποκύψετε στις επιθυμίες που θα εκφράσει η σύντροφός σας την τελευταία στιγμή για να εξασφαλίσετε ότι θα περάσετε τη γραμμή του τερματισμού. Το να αργήσετε να ανταποκριθείτε σε ό,τι σας ζητάει μια ημίγυμνη γυναίκα στο κρεβάτι σας δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. Για εκείνη η στιγμή είναι καίριας σημασίας, και αν την απογοητεύσετε δεν θα έχει κανέναν ενδοιασμό να σηκωθεί και να φύγει.

Να είστε έτοιμοι για παραπάνω από μία «τελευταία» επιθυμία και να την ικανοποιήσετε αμέσως για να μην χαθεί το πάθος. Με δυο λόγια ισχύει αυτό που λένε: τα καλά παιδιά πάνε στον παράδεισο!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Vedal.

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν οι εξής 21 χώρες: Σουηδία, Αυστραλία, Πορτογαλία, Αυστρία, Δανία, Βέλγιο, Φινλανδία, Ισπανία, Νορβηγία, Πολωνία, Γαλλία, Ιταλία, Ουγγαρία, ΗΠΑ, Ολλανδία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Τσεχία, Ελβετία και Νότια Αφρική.