fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Andaman, το πιο αισθησιακό thai εστιατόριο της Αθήνας.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αμάρτησα για ένα crab!

Δεν υπάρχει καλή και κακή κουζίνα, μόνο αυτή που σου αρέσει περισσότερο. Και εγω αγαπώ πολύ τα τελευταία χρόνια το Andaman, το πληθωρικό ταιλανδέζικο εστιατόριο που στεγάζεται σε ένα απίθανο κόκκινο κτίριο στα Κάτω Πετράλωνα.

Πληθωρικό τόσο σε γεύση όσο και σε decor, μια εξτραβαγκάντζα με ασιατικό άρωμα και εξωτικές γεύσεις.

Για όλα ευθύνεται φυσικά ο ιδιοκτήτης του Ρωμανός ο οποίος είναι πάντα εκεί, ψυχή extra large του μαγαζιού και «παλιός παίκτης» της νυχτερινής Αθήνας. «Το μυστικό της καλής μαγειρικής είναι πρώτα να την αγαπάς” μου λέει ο Ρωμανός την ώρα που “αποτελειώνουμε” ένα ντελικάτο καβούρι υπο τους ήχους μια ιδιόρυθμης ασιατικής πόπ.

Πόση ευτυχία χωράει μέσα σε ένα καβούρι, αναρωτιέμαι, σβήνοντας την δίψα μου με ένα κοκτέιλ Wasabee.

Πόσο πολύ πεθύμησα και μια spicy duck, και μερικά αχνιστά dumbling, και τις γαρίδες με κάρι, αααα και αυτό το μαγικό κοτόπουλο με κάσιους που όσες φορές και αν το δοκιμάσω δεν το βαριέμαι ποτέ.

Ο Ρωμανός κακομαθαίνει όλους τους πελάτες του, είτε είναι τύποι του “ είδα φως και μπήκα” είτε είναι σταθεροί thai lovers. Ok , τους φίλους τους προσέχει λίγο παραπάνω, ταίζοντας τους στην κυριολεξία σαν τα μωρά στο στόμα, τις εξωτικές λιγουδιές της Ταιλανδέζας μαγείρισας κ. Τικ.

Το καλό φαγητό είναι σαν τον παθιασμένο έρωτα, όσο περισσότερο έχεις τόσο περισσότερο θέλεις και στο Andaman το φαγητό και ο έρωτας επιτελούνται χωρίς ενοχές και προσδοκίες.