fbpx

Αυτά τα καλλυντικά δεν τα αποχωρίζομαι ούτε για μια μέρα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αυτή την εποχή τα αγαπώ ιδιαίτερα και τα φοράω σχεδόν καθημερινά.

Γενικά είμαι άπιστη με τα καλλυντικά, δεν έχω κάποιο προιόν η κάποιο brand που να είμαι κολλημένη καθώς πιστεύω οτι σε κάθε εταιρεία βρίσκεις διαφορετικά καλά προιόντα εξειδικευμένα για τις ανάγκες της επιδερμίδας. Ωστόσο δύο προιόντα που δύσκολα αλλάζω είναι το foundation της Lancome και την μάσκαρα του Christian Dior ( αν και τώρα τελευταία φλερτάρω με την καινούργια της Benefit).

Επίσης είμαι και λίγο τεμπέλα καθώς βαριέμαι ( πάρα πολύ) το πολύ και έντονο μακιγιάζ και προτιμώ να επενδύω σε καλά προιόντα περιποίησης. Επιπλέον έχω καταλήξει οτι το καλό δεν είναι απαραίτητα και το πιο ακριβό καθώς κυκλοφορούν στην αγορά "μαγικά" προιόντα που κάνουν μικρά θαύματα. Τα προιόντα που ακολουθούν είναι δοκιμασμένα και αποτελούν προσωπική επιλογή.

Eye patch. Ισως τα καλύτερα eye gels που κυκλοφορούν στην αγορά. Είναι πιο αποτελεσματικά απο τα serum και τις κρέμες καθώς ξεκουράζουν τα μάτια και ενυδατώνουν το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής. Τα χρησιμοποιώ δύο φορές την εβδομάδα, συνήθως βραδινή ώρα και τα αφήνω μέχρι να αποροφηθεί τελείως ο ορός ( περίπου 40 λεπτά). Η αίσθηση που αφήνουν είναι φρέσκο και λαμπερό βλέμμα σαν να κοιμήθηκα 10 ώρες.

Tattoo brow της Maybeline. Ενα ωραίο προιόν που διορθώνει το σχήμα και γεμίζει τα φρύδια για τρείς ολόκληρες μέρες. Ενα ωραίο tip είναι να το απλώσετε με πολύ λεπτό πινέλο ( το δικό του ειναι ελαφρώς χοντρό και στρογγυλό) για να διορθώσετε το σχήμα αλλά και να εισχωρήσει το χρώμα σε όλα τα σημεία του φρυδιού. Το εφαρμόζετε για 2 ώρες για να έχει διάρκεια τρείς μέρες. Κυκλοφορεί σε τρείς αποχρώσεις, εγώ χρησιμοποιώ ως γνήσια μελαχρινή το dark brown.

Αντιηλιακή πούδρα Shiseido. Η καλύτερη πούδρα στην αγορά. Φανταστική υφή και αντιηλιακή προστασία SPF 30 .

Benefit Ooh La Lift. Το μαγικό προιόν απο την αγαπημένη Benefit είναι μια απίθανη "κρέμα" που βάζετε κάτω απο τα μάτια και φωτίζει απίθανα το βλέμμα. Το χρησιμοποιώ πάνω απο το κονσήλερ βάζοντας τρείς σταγόνες στην εξωτερική γωνία του ματιού και το απλώνω με τα δάχτυλα. Δεν χρησιμοποιώ πούδρα απο πάνω.

Ματ κραγιόν με υφή πούδρας Nyx. Με τα κραγιόν έχω μια σχέση πάθους ιδιαίτερα με τα φωτεινά κόκκινα. Ωστόσο το συγκεκριμένο προιόν απλά το λατρεύω και δεν το αποχωρίζομαι ούτε μια μέρα. Εύκολη εφαρμογή, διάρκεια, φανταστικό ματ αποτέλεσμα που δεν ξηραίνει τα χείλη. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η Squad Goals.

Moisture bomb mask. Μια απο τις κορυφαίες μάσκες ενυδάτωσης ( και πιστέψτε με έχω δοκιμάσει πάρα πολλές). Την εφαρμόζω βράδυ και την αφήνω μέχρι να απορροφηθεί τελείως ο ορός ( 1 ώρα περίπου). Βόμβα κυριολεκτικά δροσιάς και ενυδάτωσης, την χρησιμοποιώ 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

Aqualia Thermal Night Spa. Μια κρέμα νύχτας που κάνει θαύματα ( στην δική μου επιδερμίδα αυτό είναι σίγουρο). Είμαι της άποψης οτι όλη η σωστή δουλειά γίνεται το βράδυ συνεπώς επενδύω σε προιόντα νυχτερινής περιποίησης. H συγκεκριμένη κρέμα της Vichy έχει δροσερή υφή, έντονο θαλασσί χρώμα προσφέρει άμεση τόνωση, βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Επιπλέον την χρησιμοποιώ και ως μάσκα, απλώνοντας μια παχιά στρώση στο πρόσωπο λίγη ώρα πριν κοιμηθώ.