fbpx

Beyonce: Η επική εμφάνιση στην σκηνή του Coachella και το reunion με τις Destiny's Child.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η απόλυτη βασίλισσα της ποπ ταρακούνησε τα social media το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και πέρασε στην ιστορία.

Στο δημοφιλές μουσικό φεστιβάλ Coachella που γίνεται στο Ίντιο της Καλιφόρνια, το βράδυ του Σαββάτου η Beyonce ήταν απλώς εκπληκτική. Τα ξένα media μεταδίδουν οτι πρόκειται για την καλύτερη performance της σουπερ σταρ μάλιστα κάνουν λόγο για μια ιστορική στιγμή, καθώς η Beyonce είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που γίνεται το βασικό πρόσωπο του φεστιβάλ.

Η επιτυχία του Coachella έγκειται ξεκάθαρα στην πολυφωνία του line up και φέτος τα ονόματα που θα εμφανιστούν (το Coachella κρατάει δύο σαββατοκύριακα 13-15/04 και 20-22/04) είναι αγαπημένοι εμπορικοί καλλιτέχνες με σκοπό να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο κόσμο άρα ακόμα περισσότερο χρήμα.

Για να επιστρέψουμε στην θεά Beyonce η χθεσινοβραδινή εμφάνιση άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό και όλος ο πλανήτης υποκλίθηκε στην αμερικανίδα τραγουδίστρια. Το σόου που παρουσίασε ήταν απίθανα σκηνοθετημένο ενώ όλοι έμειναν άφωνοι απο τα εκπληκτικά χορευτικά, άψογα εκτελεσμένα, που δεν ξέφυγαν ούτε για ένα εκατοστό. Σύμφωνα με πηγές η Beyonce έκανε σχεδόν δέκα ώρες πρόβα κάθε μέρα για την συγκεκριμένη εμφάνιση.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της συναυλίας ο Dj Khaled είπε στο εκστασιασμένο κοινό οτι μετά την σημερινή εμφάνιση της Beyonce η Coachella μπορεί να αποκαλείται και Beychella και αμέσως το #Beychella έγινε το top trend στο twitter. Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν όταν στη σκηνή ανέβηκε ο σύζυγος της Jay Z για να τραγουδήσει μαζί της το Deja Vu ενώ αμέσως μετά το κοινό παραλήρησε κυριολεκτικά όταν έγινε το reunion με τις Destiny's Child. Επίσης η σταρ υποδέχτηκε στην σκηνή και την αδερφή της Solange και χόρεψαν μαζί.

Η συναυλία έκλεισε με την Beyonce να ευχαριστεί τους θαυμαστές της και να τραγουδάει a capella το "Love on top".

Σίγουρα το κοινό αποχωρώντας απο αυτή την ιστορική συναυλία δεν είχε πλέον καμία αμφιβολία για το "Who run the world" και επιπλέον γνωρίζει οτι ανήκει στους λίγους τυχερούς που θα λένε αρκετά χρόνια αργότερα "ήμουν και εγώ εκεί".