fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αν ήμουν άντρας θα ήμουν ο Vincent Cassel.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πρίγκιπας και αλήτης με ολίγον τυχοδιωκτισμό.

“Το να είσαι παντρεμένος με την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο δεν σημαίνει τίποτε. Χωρίς να το καταλάβεις ερωτεύεσαι την γκουβερνάντα. Συμβαίνει συνέχεια. Είσαι μια ευτυχισμένη γυναίκα και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι το παιδί της καλύτερης φίλης σου μοιάζει τρομερά με τον άνδρα σου».

Και μόνο γι’αυτήν την ατάκα τον αποθεώνω καθώς δεν είναι εύκολο να υπήρξες παντρεμένος με την απόλυτη θεά όπου ολόκληρος ο πλανήτης έκανε χαρακίρι για πάρτη της και απλά να πηγαίνεις παρακάτω και να είσαι εξίσου ευτυχισμένος και πιο ωραίος απο ποτέ.

Ο Κασέλ είναι το απόλυτο αρσενικό, ένας άντρας με ωμή ακατέργαστη ομορφιά και μια ζωώδη γοητεία που δεν αφήνει καμία γυναίκα ασυγκίνητη.

Απίθανα ψύχραιμος, “δαιμονισμένα” ταλαντούχος, και με μια σπινθιροβόλα τρέλα στο μάτι ο Βενσάν δείχνει να ακολουθεί πάντα την καρδιά του χωρίς να νοιάζεται για το κόστος.

Ένας Γάλλος με μεσογειακό ταπεραμέντο, γλωσσομαθής ( μιλάει 5 γλώσσες) που έκανε το προσωπικό του "αμερικάνικο όνειρο" πραγματικότητα και αποφάσισε να κάνει restart στα 51.

Πόσο genial τύπος είναι τελικά.

Ναι αν ήμουν άντρας θα ήμουν ο Βενσάν, με την τραχιά ομορφιά, το μαύρο χιούμορ, με την Μόνικα, με την εθνικ γειτονιά μεταναστών που βρίσκεται το σπίτι του στο Παρίσι, με την ελευθερία της Βραζιλίας.

Αν ήμουν άντρας θα ήμουν αυτός ο "Jolie laide" ( ομορφάσχημος), γιατί μετά απο μισό αιώνα υπέροχης ζωής, φλερτάρει με όλα όσα τον βγάζουν απο την ασφάλεια του και επιλέγει να κάνει αβίαστα το προσωπικό του L'appel du vide.