fbpx

Τα plus size models δεν είναι οι υπέρβαρες γειτόνισσες της διπλανής πόρτας.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Είναι όμορφες γυναίκες με επιπλέον κιλά και σφιχτές λαχταριστές καμπύλες.

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τα plus size μοντέλα και αφορμή ίσως και να είναι τα reality τύπου Next Top Model. Αυτή η διαφορετική κατηγορία μοντέλων σε καμία περίπτωση δεν είναι τα δίμετρα λιπόσαρκα κορίτσια του μόντελινγκ ούτε όμως και τα υπέρβαρα κορίτσια που βαφτίζουν την μεγάλη περιφέρεια και τα ψωμάκια τους καμπύλες Σίγουρα τα plus size models είναι γυναίκες που φοράνε νούμερο 12, 14 ίσως και 16 όμως σε καμία περίπτωση η εικόνα τους δεν αποτρεπτική.

Πρόκειται για σέξι γυναίκες με πληθωρικές καμπύλες που απολαμβάνουν την ζωή χωρίς να στερούνται, χωρίς να κάνουν εξαντλητικές δίαιτες και χωρίς να το άγχος του 0 size. Άλλωστε η πραγματική ομορφιά δεν βγαίνει σε συγκεκριμένα νούμερα ούτε διαθέτει τέλειες αναλογίες.

Η αμερικανίδα Ashley Graham είναι ένα τυπικό παράδειγμα plus size model η οποία έχει καταφέρει να κάνει εξώφυλλα σε περιοδικά που παραδοσιακά φιλοξενούσαν μοντέλα με άψογες αναλογίες. Έχει γίνει εξώφυλλο στην Vogue, στο Cosmopolitan στο Sports Illustrated και έχει υπάρξει το κεντρικό πρόσωπο μεγάλων οίκων.

Η Rihanna στην τελευταία επίδειξη εσωρούχων της "ανέβασε" στην πασαρέλα γυναίκες με επιπλέον κιλά και ζουμερές καμπύλες δίπλα στις δίμετρες καλλονές όπως οι αδερφές Hadid. Ο κόσμος της μόδας υποδέχεται τα plus size μοντέλα με ενθουσιασμό και τα θεωρεί πλέον μέρος της τεράστιας αυτής βιομηχανίας.

Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπερδεύουμε τις υπέροχες σφιχτές γυναικείες καμπύλες των plus size μοντέλων με τις ξεχειλωμένες κοιλιές, τα χαλαρά μπράτσα και τις τεράστιες περιφέρειες. Αλλο τσουπωτή με πιασίματα και άλλο η Miss Piggy της γειτονιάς!