fbpx

Ο πιο αυθεντικός αποχαιρετισμός στο Mega που έκλεισε ήταν απο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πρόσωπα που ανέδειξε το κανάλι της Μεσογείων

Μετά απο 29 χρόνια το Mega έριξε τίτλους τέλους. Ενα κανάλι που είχε βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ και επένδυσε στην ποιότητα χαρίζοντας μας εξαιρετικά σήριαλ. Τα κανάλια ωστόσο είναι επιχειρήσεις και το Mega Chanel, το κανάλι που επι 29 χρόνια μας χάρισε μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές έσβησε το περασμένο Σάββατο καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Πένθος έπεσε και στον δημοσιογραφικό κόσμο όπως και στους tv stars, τους πρωταγωνιστές αλλά και τους τεχνικούς που εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια εκεί. Δεκάδες αναρτήσεις στα social media αποχαιρετούσαν το #megamas.

Τα κανάλια όμως εκτός απο επιχειρήσεις είναι και οι άνθρωποι του, οι ομάδες του που το κρατάνε ζωντανό και το κάνουν ξεχωριστό και πρωτοπόρο. Η εικόνα κάποιων ανθρώπων είναι απολυτα συνυφασμένη με τα κανάλια. O Antenna με την Κορομηλά, την Μενεγάκη, τον Παπαδάκη, το Star με τον Σταμάτη Μαλέλη, ο Σκαι με την Σία Κοσιώνη, ο Alpha με τον Σρόιτερ και την Χατζηβασιλείου, το Mega με τον Χατζηνικολάου, τον Αρναούτογλου, τον Λαζόπουλο, την Τρέμη, τον Παπακαλιάτη. Είναι όλοι αυτοί που έχτισαν τον μύθο των καναλιών απο την γέννηση της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένα απο τα πρόσωπα που μεγάλωσαν, άνθησαν και μεγαλούργησαν στο Mega, είναι ένα απο τα "παιδιά" του και μάλιστα απο τα πιο αγαπημένα. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε μια ανάρτηση στο instagram που κατά την γνώμη μου είναι απο τις πιο συγκινητικές και αληθινές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

"Μια αναφορά. Μια εποχή. Μια ανεμελιά δημιουργική. Εκει μεγάλωσα, εκεί έμαθα, εκεί πρωτοέπαιξα, εκεί πρωτοέγραψα, εκεί πρωτοπέτυχα, ονειρεύτηκα, αγάπησα και δέθηκα. Τώρα «το εκεί» δεν υπάρχει πια. Καιρό δεν υπήρχε. Χθες όμως ήρθε ένα μαύρο και σφράγισε ένα τέλος εποχής. Τέλος Εποχης. Είναι άγριο αυτο το μαύρο και για θεατές και για όλους όσοι πέρασαν από εκεί. Σκληρό και άδικο για αυτούς που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μέσα προσπαθώντας να το κρατήσουν ζωντανό. Μπορεί η συχνότητα να έπαψε να εκπέμπει ελεύθερα,αλλά οι άνθρωποι όχι. Αυτοί συνεχίζουν να εκπέμπουν, να ζουνε, να προχωράνε ,να παλεύουν, να δημιουργούν και να κρατάνε όλα όσα μας έμαθε και μας χάρισε. Γι αυτό και πάντα θα είναι το mega mas... Ήταν τιμή μου. #megachannel #megamou #megamas».







Διαβάστε ακόμα