fbpx

Τι αγαπώ αυτή την εβδομάδα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ενα new entry made in Asia , η partywear συλλογή του Balmain και δύο ακόμη "εμμονές" της εβδομάδας.

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου πλησιάζει και δεν εννοώ απαραίτητα τα Χριστούγεννα ( που είναι παρεμπιπτόντως πολύ ωραία) αλλά την περίοδο που διανύουμε απο τώρα μέχρι και τις γιορτές. Αυτός ο ενάμιση μήνας μέχρι την Πρωτοχρονιά είναι προσωπικά ο αγαπημένος μου για εξόδους, συναντήσεις με φίλους, γιορτινά lunches, νυχτοπερπατήματα και κάθε λογής εκδηλώσεις. Η πόλη ξυπνάει, φοράει τα γιορτινά της και μας καλεί να την ανακαλύψουμε σε ένα festive mood.

Food: e&o Athens

Στο rooftop του καινούργιου Marriott, στη Λ. Συγγρού, άνοιξε πριν απο λίγες μέρες το φημισμένο Λονδρέζικο ασιατικό εστιατόριο. Μοντέρνο, σέξι και με φανταστική θέα το e&o Athens μας κακομαθαίνει με fusion asian πιάτα και τολμηρούς γευστικούς συνδυασμούς. Ωραία πιάτα που αξιίζει να δοκιμάσετε είναι η σαλάτα με πάπια και καρπούζι, τα noodles με αστακό, οι γαρίδες tempura σε φύλλα hoba, η τραγανή πάπια με μικρά λεπτά pancakes και το sashimi. Ενα μαγαζί με έντονα vibes που μας αρέσει πολύ και "παίζει" να γίνει το στέκι της φετινής σεζόν.

Shopping: Balmain will rock your christmas.

Η party συλλογή του Balmain κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα αποκλειστικά απο το Mytheresa.com και ακόμα παραμιλάμε! Τα σύνολα αυτής της μοναδικής capsule collection είναι απίθανα, τα λευκά tweed φορέματα εκτός απο συγκλονιστικά είναι και διαχρονικά και δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να επενδύσουμε σε ένα κομμάτι απο τα δέκα που δημιούργησε ο Rousteing!

Ταινία: I want to break free.

"Who wants to live forever.... τραγουδούσε με την συγκλονιστική του φωνή ο Φρένιτι Μέρκιουρι πριν απο αρκετές δεκαετίες και ο πλανήτης πάθαινε...πανικό. Εμείς ως νεότεροι ανακαλύψαμε τους Queen αρκετά χρόνια αργότερα αλλά αυτό που μας προκαλεί η φωνή του απίθανου performer ( αυτός και ο Prince by far οι καλύτεροι ) δεν περιγράφεται εύκολα σε λίγες γραμμές. Πόσο μάλλον να κάνει κάποιος την ζωή του Extra Large Μέρκιουρι ταινία. Ωστόσο το Bohemian Rhapsody είναι μια αξιοπρεπής βιογραφία για την ζωή και την καλλιτεχνική πορεία του εμβληματικού σταρ και έχει ενδιαφέρον. Εγώ πάντως την είδα για το απίθανο soundtrack και απο περιέργεια για το πως θα αποτυπώσουν το εκκεντρικό sexyness ενός θρύλου της παγκόσμιας μουσικής.

Παρακολουθώ: Victoria's Secret show 2018.

Στο φετινό σόου του θρυλικού lingerie οίκου,νέες βασίλισσες στέφθηκαν η Elsa Hosk, οι αδερφές Hadid, η Sara Sampaio, η Taylor Hill και κανά δυο ακόμη ξανθιές που δεν θυμάμαι τα σκανδιναβικά ονόματα τους. Αυτή που τα "έσπασε" όμως κυριολεκτικά και αναδείχθηκε ως το επόμενο μεγάλο αστέρι της Victoria's Secret είναι η Kendall Jenner, η ωραιότερη και πιο καλλίγραμη απο τις αδερφές Καρντάσιαν- Τζένερ. Σε άλλα νέα η Adriana Lima διέκοψε την συνεργασία της με τον οίκο που την ανέδειξε μετά απο 18 χρόνια και ανοίγει τα φτερά στα 37 της χρόνια γι' άλλα...ταξίδια. Πάντως τα νέα "αγγελάκια" έχουν κορμάρες, είναι σεξι, "εκπαιδευμένες" και έτοιμες για όλα και οι περισσότερες έχουν πειράξει χειλάκια, αυτάκια, μυτάκια και β@@@@ια. Pas mal!