fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρίγκιπας Κάρολος, ο άνθρωπος που θα γινόταν βασιλιάς έκλεισε τα 70.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Γι'αυτή την εικόνα θα μπορούσε να γραφτεί ολόκληρο βιβλίο.

«Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις» είναι χιλιοειπωμένο, πολυφορεμένο στα μέσα και ως εκ τούτου καλό είναι να αποφεύγεται. Εκτός και αν πέσεις πάνω στην συγκεκριμένη οικογενειακή φωτογραφία που δημοσιεύθηκε ανήμερα των γενεθλίων του "κοτσονάτου" πρίγκιπα. Ο Κάρολος έκλεισε τα 70 και το παλάτι του Kensington δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία με τον πρίγκιπα και την σύζυγό του Καμίλα, αλλά και την Kate με τον πρίγκιπα William και τα παιδιά τους, ενώ ο πρίγκιπας Harry και η εγκυμονούσα Meghan Markle δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά.

Μέχρι εδώ όλα καλά και ανθηρά εκεί στους κήπους του Clarence House ( επίσημη κατοικία του Κάρολου) ωστόσο παρατηρώντας προσεκτικά όλα τα πρόσωπα στην συγκεκριμένη comme il faut φωτογραφία δεν μπορώ να τα αφήσω ασχολίαστα. Τους φαντάζομαι να ποζάρουν για την τρυφερή αυτή οικογενειακή στιγμή και δεκάδες σκέψεις να περνάνε απο τα πριγκιπκά τους κεφαλάκια.

Κέιτ Μίντλετον:" Ούφ έκανα και το τρίτο και ξεμπέρδεψα, επιτέλους θα σταματήσω να γεννοβολάω. Αλλωστε μέχρι να με φτάσει αυτή η κουλή η Μέγκαν ( είναι και μεγαλούτσικη) έχουμε χρόνια".

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: " Βγαίνω καλός; Δείχνω αγαπητός; Είμαι στοργικός πατέρας; Έχω πιο άσπρα δόντια απο την Κέιτ; Θα γίνω βασιλιάς";

Πρίγκιπας Χάρι: " Μπορείτε να λέτε και να κάνετε όσα παιδιά/ σχέδια/ πλάνα θέλετε αλλά μόνο ΕΓΩ ξέρω σε ποιόν έχει αδυναμία η γιαγιά Ελισάβετ".

Μέγκαν Μαρκλ: " Κέιτ ετοιμάσου, μέσα μου μεγαλώνει η μικρή Νταιάνα. Θα σε "σκίσουμε" σε δημοφιλία".

Πρίγκιπας Τζόρτζ: " Παππούλη κάτσε φρόνιμα γιατί το βλέπεις το σατανικό μου μάτι; Πρόσεχε σε ποιόν θα "γράψεις" την περιουσία σου".

Πρίγκιπας Κάρολος: " Πότε θα γίνω βασιλιάς; Πότε θα γίνω βασιλιάς; ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΒΑΣΙΛΙΑΣ";

Καμίλα: " Αυτή την στιγμή περίμενα 40 ολόκληρα χρόνια. Φάτε την σκόνη μου κάργιες, εγώ θα γίνω η επόμενη βασίλισσα όταν τα τινάξει η γριά".

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: " Hey guys είμαι και εγώ εδώ, και πριγκίπισσα και κουκλάρα. Watch out"

Η Βασίλισσα Ελισάβετ που είναι αλήθεια;