fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι αγαπώ αυτή την εβδομάδα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

To πράσινο κάρι που μου πήρε το μυαλό, η χαρισματική Jasmine και 2 ακόμη πράγματα που ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα.

Η πόλη μπαίνει σε ρυθμούς Χριστουγέννων και τα events, τα πάρτι, τα live- άδικα και οι θεατρικές παραστάσεις βρίσκονται στα φόρτε τους τέτοια εποχή. Ειδικά με τις θεατρικές παραστάσεις δεν ξέρει που να πρωτοπάει κανείς. Αυτή την εβδομάδα δοκιμάζω το νέο συγκλονιστικό thai menu στο Andaman, συμπάσχω πλήρως μαζί με την Ελένη Ράντου στο "Jasmine" στο θέατρο Διάνα, ανακαλύπτω τα έργα της Αλις Ποτς στην Στέγη και ονειρεύομαι ως μια σύγχρονη Holly Golightly τα γαλάζια κουτάκια του Tiffany & Co.

Food: ANDAMAN

Πώς γίνεται ένας Ρώσος να φτιάξει έναν τροπικό παράδεισο στην μέση της Πειραιώς και να προσφέρει το πιο γευστικό thai της πόλης; Οταν είσαι τόσο πληθωρικός όσο είναι ο Ρωμανός Λοκτέβ και ξέρεις να εκτιμήσεις το πραγματικά σωστό φαγητό ( γιατί το ωραίο είναι σχετικό) τότε κάθε χρόνο ανεβάζεις τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Μετά την καλοκαιρινή ταράτσα -υπερπαραγωγή μας υποδέχεται στην σέξι πολύχρωμη λουλουδάτη σάλα που μόνο χειμωνιάτικη δεν την λές. Προσωπικά λατρεύω το μαγικό πράσινο κάρι με γαρίδα/ σολομό και καβούρι σε μια αρωματική σάλτσα καρύδας που κάθε φορά που το τρώω εύχομαι να μη τελειώσει ποτέ. Επίσης η συγκλονιστική πάπια, η σαλάτα με αβοκάντο και το pad thai είναι στα top αγαπημένα πιάτα.

Παράσταση: Jasmine

Την ταλαντούχα Ελένη Ράντου τη αγαπώ γιατί είναι φιλόδοξη, αντισυμβατική και τολμηρή. Αλλιώς πως θα έπειθε κοτζάμ Γούντι Αλεν να της παραχωρήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα της θεατρικής διασκευής του "Blue Jasmine"; Στο θέατρο Διάνα είδα μια σπουδαία "Jasmine" απο την Ράντου εμπνευσμένη απο την αριστουργηματική ταινία του αμερικανού σκηνοθέτη, που έκανε ωστόσο τον ρόλο "δικό της". Στο δεύτερο μέρος ειδικά προκαλεί τόσο έντονη συναισθηματική φόρτιση που πραγματικά συγκινεί ιδιαίτερα το πιστό της κοινό. Πολύ καλή και η Γαλήνη Χατζηπασχάλη η οποία υποδύεται την αδερφή της.

Παρακολουθώ: την χριστουγεννιάτικη καμπάνια του οίκου Tiffany & Co.

Dream big κορίτσια, αυτός είναι ο σωστός ( και ο μοναδικός) τρόπος να ονειρεύεστε όλες τις εποχές του χρόνου. Στην καινούργια καμπάνια του θρυλικού οίκου Tiffany & Co πρωταγωνιστεί η κουκλάρα Zoe Kravitz η οποία σαν μια σύγχρονη σταχτοπούτα "Believe in Dreams" 'οπως είναι και ο τίτλος της καμπάνιας. Στο γιορτινό βίντεο συμμετέχουν οι Xiao Wen Ju, Karen Elson και Maye Musk ενω βλέπουμε και το σουπερ μοντελ Naomi Campell. Την καμπάνια επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε ο ταλαντούχος Mark Romane ενώ όλα τα "μαγικά όνειρα" που συμβαίνουν στο βίντεο είναι υπο τον ήχο του "Dream On" των Aerosmith.

Τέχνη: Οταν ο ιδρώτας γίνεται έργο.

Στην Στέγη που τόσο αγαπώ είχαμε μια ευκαιρία να ανακαλύψυμε απίθανα και πολύ σέξι έργα φτιαγμένα απο ιδρώτα αθλητών και χορευτών. Οι ανθρώπινες εκκρίσεις πάντα έχουν ομορφιά και έχει πολύ ενδιαφέρον το πως αποτυπώνεται στα έργα της Άλις Πότς. «Κάποια μέρα θα είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε τα δικά μας αξεσουάρ πάνω στο δέρμα μας» υποστηρίζει η καλλιτέχνης. Την συλλογή της με τα κρυστάλλινα αξεσουάρ απο ιδρώτα μπορείτε να την θαυμάσετε μέχρι τις 27/11