fbpx

Τι αγαπώ αυτή την εβδομάδα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα "σατανικά" bao buns του Mr Pug, τα παραδείσια πουλιά στο Noel και δύο ακόμα εμμονές της εβδομάδας

Τις τελευταίες μέρες του Νοέμβρη δοκιμάζω την νεο-ασιατική κουζίνα του Mr Pug, πίνω κοκτέιλ στο πιο χριστουγεννιάτικο μπάρ της πόλης, "ψηφίζω" μαύρα διαμάντια και ανακαλύπτω το τέλειο matte κραγιόν της Isabel Marant!

Food: Mr Pug Athens

Ένα pug δεν φέρνει την... άνοιξη αλλά μπορεί να καταφέρει να μας πάει μέχρι την ωραιότερη γειτονιά της πόλης, την Πλάκα για να δοκιμάσουμε τα νόστιμα bao buns με fois gras και παπάγια, τα dumplings με χοιρινό, τζίντζερ και μαγιονέζα, τα nem pad thai rolls και τα nigiri. Γενικά η κουζίνα του είναι μια χαρά για ένα casual dinner χωρίς μεγάλες απαιτήσεις, το σέρβις φιλικό και σωστό και ο κόσμος λίγο απ' όλα. Το μενού είναι μικρό έχει περίπου δέκα πιάτα, εκ των οποίων αυτά που "παντρεύουν" την ελληνική με την thai κουζίνα δεν είναι όλα και τόσο πετυχημένα όπως και η επιλογή των στολών του προσωπικού σε μια αδιευκρίνιστη κόκκινη απόχρωση.

Πίνω: Noel

Στο Noel επιστρέφω πάντα τέτοια εποχή γιατί είναι το πιο "φορτωμένο" χριστουγεννιάτικο μπαρ της πόλης. Παίζει πάντα ωραίες μουσικές, είναι λουσάτο, κοσμοπολίτικο, άνετο, πληθωρικό και ταιριάζει απόλυτα στον εξωστρεφή χαρούμενο χριστουγεννιάτικο ευατό μου. Το φαγητό είναι ωραίο, το brunch ακόμα πιο καλό, δοκιμάστε τα Eggs Noel αν σας βγάλει ο δρόμος κάποιο μεσημέρι στην Κολοκοτρώνη και φυσικά μην παραλείψετε τα διάσημα κοκτέιλ του. Merry (Noel) Christmas!

(Window) Shopping: Black diamonds are forever

End ever... θα πρόσθετα καθώς τα "χαζεύω" στην οθόνη του laptop και θυμάμαι πάντα την Carrie Bradshaw στο Sex & the City να δέχεται την πρόταση γάμου του Mr Big η οποία συνοδευόταν απο ένα εντυπωσιακό μαύρο διαμάντι. Λίγο πιο εκκεντρικά, όχι και τόσο κλασικά αλλά πολύ εντυπωσιακά τα black diamonds κόβουν τις ανάσες καθώς είναι big trend και big thing κατά την γνώμη μου. Επιπλέον δεν είναι απαραίτητο πια ένα μονόπετρο να "συνοδεύεται" απαραίτητα απο μια... βαρύγδουπη πρόταση. Ο γάμος μπορεί να περιμένει.

Φοράω: Βάλε το κόκκινο... matte κραγιόν

Κόκκινο εκτυφλωτικό και αγαπημένο είναι και αυτό το κραγιόν που ανακάλυψα στην νέα συλλογή της L’Oreal Paris η οποία έγινε σε συνεργασία με την γαλλίδα σχεδιάστρια Isabel Marant. Ως μέρος της συλλογής, η Isabel έχει σχεδιάσει 7 διαχρονικές αποχρώσεις κραγιόν L'Oreal Paris X Isabel Marant Matte Lipstick , από το διακριτικό nude έως το βαθύ μπορντό. Σας προτείνω την απίθανη απόχρωση "pigalle western", ένα φωτεινό κόκκινο που ταιριάζει άψογα στο γιορτινό κλίμα της εποχής. Απο τα καλύτερα matte κραγιόν που έχω δοκιμάσει.