fbpx

Λευτεριά στην καθαρίστρια

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ο Νίκος Μαστοράκης σχολιάζει μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμού στο facebook τον ντόρο που προκάλεσε η καθαρίστρια με την πλαστογράφηση του απολυτηρίου.

Για τον Νίκο Μαστοράκη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην δημιουργία της Ελληνικής Τηλεόρασης. Ο δημοσιογράφος, σκηνοθέτης και ραδιοφωνικός παραγωγός πολύ συχνά σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook συγκεντρώνοντας εκατοντάδες σχόλια απο τους followers του. Πρόσφατα έκανε μια ανάρτηση σχολιάζοντας την αποφυλάκιση της καθαρίστριας που πλαστογράφησε το απολυτήριο της. Διαβάστε το εύστοχο και ευφυές κείμενο του.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ

"Η αποφυλακιση της δημιουργησε ενα νεο διχασμο. Απο τη μια οι υπερμαχοι της κατ-αδικης ποινης των 10 ετων, απο την αλλοι οι επικριτες της πλαστογραφιας. Διασπαρτοι μικροι και στενοι εγκεφαλοι και στις δυο αντιμαχομενες παραταξεις. Και οι μεν και οι δε εχουν δικιο. Κανεις δεν ειπε "μπραβο, καντε κι εσεις πλαστογραφιες για να φατε μια θεση στο Δημοσιο." Ουτε η κοινωνικη συμπαρασταση ηταν αφεση αμαρτιων. Οπως ομως και σε ολα τα αλλα καθημερινα εγκληματα, ηταν το μεγεθος του αδικηματος και ο προτερος εντιμος βίος, μαζι με τα μη ταπεινα κινητρα που αθωωσαν, στη συνειδηση μας, την καθαριστρια, ειδικα σε συγκριση με την πλαστογραφια του αδελφου Τσιπρα, της καθαρίστριας-υπουργου Νοτοπουλου και χιλιαδων Ελληνων που μισθοδοτουνται επι χρονια ενω εχουν πλαστα πιστοποιητικα και καταλαμβανουν θεσεις που ανηκουν σε αλλους. Αν και εκεινοι και η καθαριστρια πρεπει να εκτισουν την ιδια ποινη, τοτε ειμαι με τους επικριτες. Αν ομως τα ελαφρυντικα ειναι τοσο κραυγαλεα, τοτε ηταν πραγματικα αναλγητο και απανθρωπο το δικαστηριο. Εσφαλε, διεπραξε, να δικαστει απο ανθρωπους και οχι απο iPhone και να τιμωρηθει οχι με την εσχατη των ποινων οπως εγινε, αλλα με εκεινη που αναλογει στο μεγεθος του αδικηματος της. Και για την εσπευσμενη αποφυλακιση: Οσο καλοδεχουμενη κι αν ειναι κοινωνικα/συναισθηματικα, δεν παυει να αποτελει μια ακομη πραξη του Μεγαλου Ανεγκεφαλου, στα πλαισια της προεκλογικης εξαπατησης των ιθαγενων με καθρεφτακια και χαντρες".