fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Bradley Cooper και η Irina Shayk είναι οι νέοι Bradangelina;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το νέο "κουκλο-ζεύγαρο" του Χόλιγουντ.

Τώρα που το ζεύγος Πιτ- Τζολί αποτελεί παρελθόν, ένα καινούργιο πολύ όμορφο και πολλά υποσχόμενο ζευγάρι ήρθε να αναπληρώσει το κενό που άφησαν οι "Μπραντζελίνοι". Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk έκαναν μια σπάνια red carpet εμφάνιση στα Golden Globes και οι ανάσες απλά σταμάτησαν για λίγα δευτερόλεπτα απο την ομορφιά και απο την εκπληκτική χημεία που έχουν μεταξύ τους. Το ζευγάρι κάθισε σε ένα απο τα κεντρικά τραπέζια της αίθουσας και καθόλη την διάρκεια της νύχτας ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό καθώς αντάλλασε συνεχώς φιλιά και αγκαλιές.

Μια απο τις πιο "μελιστάλαχτες" στιγμές τους ήταν όταν η Shayk διόρθωσε το παπιγιόν του Cooper. Η ρωσίδα καλλονή εμφανίστηκε πιο σέξι απο ποτέ (κανείς δεν νοιάστηκε για τα 2-3 παραπανίσια κιλά που έμειναν απο την εγκυμοσύνη) μέσα στο χρυσό φόρεμα του οίκου Versace. Ο Cooper επέλεξε ένα κατάλευκο Gucci tuxedo το οποίο κατά την γνώμη μου δεν τον κολάκευε καθόλου παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ σωστός στυλιστικά.

Ο Cooper και η Shayk, ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2015. Η Irina είχε μια πολυετή σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (που ευτυχώς τερμάτισε) για να βρεί την ευτυχία στο πλευρό του ταλαντούχου ηθοποιού. Το ακριβοθώρητο ζευγάρι έχει αποκτήσει πρόσφατα μια κόρη ενώ σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Ωστόσο φρόντισαν να κάνουν μια εξαίρεση και να βγούν απο την πολυτελή βίλα τους για να εμφανιστούν στην τελετή των Golden Globes καθώς ο γοητευτικός Cooper εκτός του οτι έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην ταινία, A Star Is Born, ήταν υποψήφιος ως καλύτερος σκηνοθέτης και ηθοποιός. Μαζί τους φυσικά κάθισε και η mega star Lady Gaga η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία.

Δεν ξέρω αν Cooper και Shayk θα καταφέρουν να γίνουν οι επόμενοι Bradangelina ( δύσκολο καθώς η ομορφιά και το sexyness του Brad ήταν και παραμένει αξεπέραστο) σίγουρα όμως θα κοσμήσουν πολλά εξώφυλλα περιοδικών και θα αποτελέσουν το επόμενο power beauty couple του Χόλιγουντ!