fbpx

Τι αγαπώ αυτή την εβδομάδα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Όλα τα βλέμματα στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι με τα ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΑ σύνολα του Balmain, Valentino, Giambattista Valli και η νέα σειρά κόλλημα στο Netflix.

Παρακολουθώντας στενά τις επιδείξεις μόδας (απο το διαδίκτυο δυστυχώς) των μεγάλων οίκων που έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι ξεχωρίζω τα εξής: Ο Balmain διαθέτει τα πιο σέξι και glamorous σύνολα, ο Giambattista Valli δημιουργεί τις πιο εντυπωσιακές τουαλέτες, ο Pierpaolo Piccioli "βγάζει" στην πρώτη γραμμή ξανά τα έγχρωμα μοντέλα στον οίκο Valentino, οι instagram stars είναι πλέον οι μούσες των σχεδιαστών, η Chiara Ferragni έχει θησαυρίσει κυριολεκτικά απο τις συλλογές που δεν σταματάει να λανσάρει και η Celine Dion αποδείχτηκε το μεγαλύτερο fashion party animal καθώς παραβρέθηκε σε όλα τα μεγάλα σόου. Η Dion σχολιάστηκε έντονα για την ιδιαίτερα αδύνατη σιλουέτα της (απο τα κόκκαλα βγαλμένη κυριολεκτικά) αλλά και απο το γεγονός οτι ξέρει να διαλέγει πάντα τα σωστά σύνολα και τον..σωστό (κατά 16 χρόνια) σύντροφο. Εύγε Celine!

Τα λευκά του οίκου Balmain

Η συλλογή του Olivier Rousteing για την άνοιξη του 2019 ήταν απλά συγκλονιστική με τα λευκά και ιβουάρ σύνολα εμπνευσμένα απο τα μέσα της ένδοξης δεκαετίας του 1980. Τα μοντέλα έμοιαζαν κάτι ανάμεσα σε ντίβες της τηλεοπτικής σειράς "Δυναστεία" και εξωγήινα πλάσματα απο το "Fifth Element". Σέξι και γκλάμορους λευκά σύνολα με ovesized ώμους, εντυπωσιακά καπέλα και αξεσουαρ "απο άλλο πλανήτη" απέδειξαν γιατι ο Rousteing έγινε απο την πρώτη χρονιά που ανέλαβε τα ηνία του οίκου (το 2009) ο αγαπημένος σχεδιαστής των A-list σταρ! Θα πώ ΣΥΓΚΛΟ...

Η επιστροφή της Naomi Campell

Αειθαλής, αψεγάδιαστη και αγέραστη στην κυριολεξία επέστρεψε στην πασαρελα του Valentino κάνοντας μια επική εμφάνιση στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Με ύφος και περπάτημα "είμαι η Naomi", διάφανη μαύρη τουαλέτα και ένα πρόσωπο καλύτερο απο αυτό που είχε στα 20, η μαύρη καλλονή έβαλε φωτιά στα social media καθώς όλοι οι καλεσμένοι (ανάμεσα τους και η Celine Dion με τον κούκλο σύντροφο της) δεν σταμάτησαν να "ανεβάζουν" βίντεο και φωτογραφίες σε instagram και twitter. Στα 48 η Naomi αποδεικνύει οτι ο χρόνος παγώνει αν, έχεις καλό DNA, γυμνάζεσαι και προσέχεις πραγματικά την διατροφή σου και τρίτον και εξίσου σημαντικό έχεις τον σωστό γιατρό. Γιατί κούκλες μου η άτιμη η ομορφιά είναι άχρηστη χωρίς τη νεότητα όπως και η νεότητα είναι άχρηστη χωρίς την ομορφιά.

Το παλτό της Bianca Brandolini.


To διάσημο it-girl, μοντέλο και ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα συγκλονιστικό Giambattista Valli animal print παλτό στο σόου του ομώνυμου οίκου για την άνοιξη 2019. Η Bianca Brandolini d'Adda γεννήθηκε στο Παρίσι, ο πατέρας της είναι Ιταλός χρηματιστής ενώ η μητέρα της εργαζόταν σε νεαρή ηλικία ως μοντέλο και έχει υπάρξει μάλιστα μούσα του οίκου Valentino. Η ίδια μεγάλωσε ανάμεσα σε Παρίσι, Βενετία και Ρίο ντε Τζανέιρο-η καταγωγή της μητέρας της- και σπούδασε στο Institut du Marais-Charlemagne Pollès. Προσωπικά την θεωρώ απο τις πιο καλοντυμένες socialite μαζί με την Olivia Palermo.

To "You" είναι η νέα σειρά που κόλλησα στο Netflix

Τις τελευταίες φορές που θυμάμαι να εχω "φάει" κόλλημα με creepy σειρά στο Netflix ήταν με το "The Sinner" (ξεκινάει και στο Star αυτή την εβδομάδα) όπου πέρασα τρεις απίθανες νύχτες με άφθονο καφέ εναλλάξ με κόκκινο κρασί για να μείνω ξύπνια. Δεν συζητώ για την "ψυχωτική" εμμονή μου με το "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" όπου ζούσα και ανέπνεα μόνο μέχρι την προβολή του επόμενου επεισοδίου (φυσικά δεν έχανα ούτε τις επαναλήψεις στο Fox) αλλά εδώ πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό και χοντρό τηλεοπτικό κόλλημα που μπορώ να γράφω χιλιάδες λέξεις γι'αυτό και για τον πρωταγωνιστή Darren Criss.

Στο θέμα μας τώρα που είναι το "You". Πρωταγωνιστής είναι ο Τζο, ένας υπάλληλος βιβλιοπωλείου στη Νέα Υόρκη. Σε όλα τα επεισόδια, βρισκόμαστε κατά κάποιο τρόπο στο μυαλό του, μιας και είναι ο αφηγητής των γεγονότων. Ο Τζο λοιπόν, τον ρόλο του οποίου υποδύεται ο γοητευτικός Penn Badgley ( Gossip Girl), είναι ένας τύπος που εκ πρώτης όψεως τον συμπαθείς. Απλός, εύστροφος, με έξυπνο χιούμορ και με μια ζωή που θα τη χαρακτήριζε κανείς «βαρετή». Με μια πιο προσεκτική ματιά βέβαια, πρόκειται για τον ορισμό του ψυχοπαθή και ναρκισιστή. Στην τυχαία συνάντηση του Τζο και της Μπεκ (Elizabeth Lail), αυτός παθαίνει εμμονή μαζί της από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αυτη η εμμονή είναι εκείνη που τον τροφοδοτεί για όλα όσα θα κάνει στη συνέχεια. Αποφασισμένος να την διεκδικήσει μέχρι τέλους και να την κατακτήσει ανεξάρτητα από το τίμημα, γίνεται ο τέλειος άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε στη ζωή της. Την παρακολουθεί καθημερινά χωρίς να γίνεται αντιληπτός, ενώ χρησιμοποιεί στοιχεία από τα social media της αποδεικνύοντας πόσο εύκολα μπορεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο και στην πραγματικότητα. Καταφέρνει να την κερδίσει και δε διστάζει να προχωρήσει σε ακραίες πράξεις που ο ίδιος στο μυαλό του παρουσιάζει ως δικαιολογημένες, μιας και θεωρεί ότι όλα γίνονται μόνο για το καλό της Μπεκ. Η creepy ατάκα του "I am not a maybe, i am the one" σας προετοιμάζει για το κακό που θα συμβεί. Δείτε το...χθές!







Διαβάστε ακόμα