fbpx

Τι αγαπώ αυτή την εβδομάδα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μια διάνοια αποκαλύπτεται στο Γκάζι, ένα δίδυμο που μιλάει στην καρδιά, η aloe vera "τρυπώνει" στο κορμί μου, ένα σουπερμοντελ "ρίχνει" το instagram και... αν τα φρύδια μου μπορούσαν να μιλήσουν

Microblading απο την βασίλισσα των φρυδιών

Απο τότε που ανακάλυψα το microblading έχω πάθει εξάρτηση και είναι αδύνατον να ζήσω με φρύδια λιγότερο τέλεια απο αυτά που φτιάχνει η Σταυρούλα Γιαννούλη στο ατελιέ της στην Πλατεία Βικτωρίας. Οτι και αν έχετε κάνει, ότι και αν σας έχουν πεί για τα φρύδια, όποια τεχνική και αν έχετε δοκιμάσει, όταν αφεθείτε στα μαγικά χέρια της master του είδους τότε μόνο θα καταλάβετε τι σημαίνει άψογο, καλοσχηματισμενο και γεμάτο φρύδι που δεν...φαίνεται! Γιατί κούκλες μου το μυστικό στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών ( όπως και σε όλα τα πράγματα) είναι να "μη φωνάζει", να μοιάζει φυσικό και να μη διακρίνεται τίποτα που να μαρτυράει οτι πέρασες δύο ώρες στο κρεβάτι της ειδικού. Η ενέργεια της Σταυρούλας είναι μοναδική, το χέρι της μαγικό, τα υλικά (κυρίως τα χρώματα) που χρησιμοποιεί κορυφαία και οχι δεν πονάς, δεν ερεθίζει το δέρμα, σου ανοίγει την δική σου βελόνα και φεύγεις με υπέροχα φρύδια για να ησυχάσεις επιτέλους τους επόμενους μήνες.

Η Kendall τα "σπάει" στην ιταλική Vogue

Η μοναδική απο το "Καρνταγό-σογό" που ξεχωρίζει για την ατόφια ομορφιά, το απίθανο κορμί και το μοναδικό sexy attitude. H Kendall φωτογραφίζεται όπως την γέννησε η δαιμόνια μάνα της στο τεύχος Φεβρουαρίου της ιταλικής Vogue. Σε μια καλαίσθητη φωτογράφιση εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '50 το σουπερμοντελ στέκεται γυμνό σε μία πόρτα, φορώντας μόνο ψηλοτάκουνα πέδιλα και πλαστικά γάντια επιδεικνύοντας στο κοινό τα καλλίγραμμα οπίσθιά της (η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου). Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο για το 2018 κάνει σκόνη τις ανταγωνίστριες της και δίνει μαθήματα αυθεντικού σεξαπήλ στις κακόγουστες και κακοφτιαγμένες αδερφές της. Ossessione όνομα και πράγμα!

Cinema: Χοντρός και Λιγνός

Πριν δώ την ταινία αναρωτιόμουν ποιοί θα μπορούσαν να υποδυθούν αξιοπρεπώς τον Λόρελ και τον Όλιβερ Χάρντι, δύο ήρωες που άφησαν για πάντα το σημάδι τους στη μεγάλη οθόνη και χαρακτηρίστηκαν ως το δυνατότερο κωμικό δίδυμο όλων των εποχών. Ωστόσο οι ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών, Στιβ Κούγκαν και Τζον Σ. Ράιλι είναι ιδιαίτερα εύστοχες και μας χαριζουν μοναδικές στιγμές σε μια ταινία που μιλάει για την σχέση των δύο μεγάλων πρωταγωνιστών και αποκαλύπτει πράγματα και λεπτομέρειες απο την ζωή τους άγνωστες στο ευρύ κοινό. Πρόκεται για μια συγκινητική ταινία που μιλάει για την πραγματική φιλία και την ανιδιοτελή αγάπη. Οτι πρέπει για τους big fans (προσωπικά τους λατρεύω) του συγκεκριμένου κινηματογραφικού διδύμου.

Shopping: Η νέα συλλογή της Oysho sport

Η ανοιξιάτικη συλλογή sportswear της Oysho θα σας ενθουσιάσει είτε γυμνάζεστε φανατικά είτε οχι. Οι αθλητικές κολεξιόν της Oysho ειδικεύονται σε αθλήματα όπως η πυγμαχία, το σερφ, το σκι, η γιόγκα προσφέροντας ενδύματα σχεδιασμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε αθλήματος. Τα νέα αθλητικά σύνολα φέρνουν την τεχνολογία πιο κοντά στη μόδα. Ενδύματα με μικροκάψουλες από aloe vera, υφάσματα σύσφιξης για την ανάκαμψη των μυών ή το ύφασμα Sensil ® Innergy Nylon 6.6 για την βελτίωση των φυσικών επιδόσεων είναι μόνο μερικά από τα καινοτόμα υφάσματα που ικανοποιούν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών αθλητών. Η Aloe Vera είναι ένα φυσικό ενυδατικό συστατικό που βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας του δέρματός σας και έχει μοναδική υφή. Σε έντονο κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο τα leggings και τα crop tops εντυπωσιάζουν με τα μοναδικά τους σχέδια, την άψογη εφαρμογή και θέλεις απλά να τα αποκτήσεις όλα! Προσωπικά αγαπώ όλα τα nude και ροζ σύνολα απο soft υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα και είναι τέλεια για τα μαθήματα pilates!

'Εκθεση: Leonardo DaVinci

Αρχιτέκτονας, δημιουργός, ζωγράφος, εφευρέτης , η αλλιώς η μεγαλύτερη ίσως διάνοια όλων των εποχών. Η έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius στο εμβληματικό κτίριο του κέντρου της Αθήνας, το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, είναι η απόλυτη εμπειρία και επιδεικνύει σε όλο το μεγαλείο το πλήρες φάσμα των επιτευγμάτων του "τεράστιου" Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Στην έκθεση μπορείτε να δείτε πάνω από 200 μοναδικά εκθέματα του Μουσείου Leonardo da Vinci της Ρώμης, 75 αντίγραφα των μηχανικών εφευρέσεων του Ντα Βίντσι, 17 θεματικές ενότητες για το έργο του Ντα Βίντσι και διαδραστικές εμπειρίες που ενθαρρύνουν τη γνώση διά της αφής. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μια λεπτομερή επιστημονική ανάλυση και παρουσίαση του διασημότερου και πιο αινιγματικού πίνακα (Μονα Λίζα). Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε και σας συμβουλεύω να πάρετε και τα παιδιά μαζί.