fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι αγαπώ αυτή την εβδομάδα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ανακαλύπτω το απόλυτο ματ κατακόκκινο κραγιόν της άνοιξης, μια φωνή "υπερθέαμα" στο Θησείο, τον νέο Ντι Κάπριο και την δυναμική Ναυπλιώτου στον ρόλο που θα σημαδέψει για πάντα την καριέρα της.

Beauty item: Yves Saint Laurent Tatouage Couture Lipstick το απόλυτο ματ κραγιόν

Αφού τα θεικά Pat McGrath αργούν ακόμα να φτάσουν στην Ελλάδα, ανακαλύψαμε το τέλειο ματ κραγιόν στο πιο συγκλονιστικό κόκκινο της άνοιξης και είναι απο την νεά συλλογή του YSL. Έχοντας κάνει διατριβή απο τα 15 τρυφερά μου χρόνια στο κόκκινο κραγιόν και αρκετά χρόνια μετά ( φυσικά και δεν θα σας πω πόσα) τις τελευταίες δεκα μέρες αγαπώ και φοράω (ολες) τις νύχτες το Tatouage Couture Lipstick νούμερο 1. Λαμπερό κόκκινο που "πορτοκαλίζει" ελαφρώς και "χτίζεται" step by step στα χείλη με το άψογο πινέλο που λειτουργεί τέλεια και ως περίγραμμα. Τόσο ανάλαφρο που δεν νιώθετε οτι φοράτε κραγιόν και τόσο ματ που δεν αφήνετε κανένα σημάδι. Το πιο σημαντικό όμως είναι οτι δεν ξηραίνει τα χείλη, έχει μεγάλη διάρκεια και ανανεώνεται εύκολα. Για άψογο αποτέλεσμα "χτίστε" το χρώμα με τρία περάσματα. Πρόκειται για ένα κραγιόν -επένδυση που δύσκολα θα αποχωριστείτε. Οι μελαχρινές επίσης πρέπει να δοκιμάσουν και το νούμερο 11, ένα ροζ- nude που δεν πάει ο νους σας πόσο φώς δίνει στο πρόσωπο! Θα το βρείτε στα Sephora.

Male model: Απο την Πολωνία με αγάπη

Ο Marcel Korusiewicz, είναι μόλις 19 ετών, βλέπει τον κόσμο απο το 1,90 ύψος του, είναι απο την Πολωνία και είναι κούκλος! Φυσικά ανήκει στην νέα γενιά top male models και οι λόγοι νομίζω οτι είναι ολοφάνεροι. Ο μικρός είναι μια τρομερή μείξηΤζάκ Νίκολσον και Λεονάρνο Ντι Κάπριο σε νεαρή ηλικία. Πιο πολύ προς Ντι Κάπριο μοιάζει πάντως την εποχή που έκανε το Ρωμαίος και Ιουλιέτα. O Marcel θεωρείται το next big thing στο μοντελινγκ και έχει ήδη συμμετάσχει στα μεγαλύτερα shows για το φθινόπωρο - χειμώνα 2019. Είναι φοβερός στην πασαρέλα καθώς αναδεικνύει με το ψιλόλιγνο κορμί του σχεδόν τα πάντα. Ok δεν είναι ο David Gandy (δύσκολα θα βρεθεί αντικαταστάτης) αλλά είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι με σπάνια χαρακτηριστικά που αρέσει πολύ.

Βραβεία Όσκαρ: Τα είπε "'έξω απο τα δόντια" με ένα post ο Νίκος Μαστοράκης

"ΟΞΕΙΑ ΟΣΚΑΡΙΤΙΣ"

Την ερχομενη Δευτερα το υποκριτικα artsy Χολιγουντ (η βιομηχανια των υπερακριβών παραγωγων franchise) θα εξαγορασει για μια ακομη φορα την τραυματισμενη συνειδηση απληστειας του, οπου στη μονοδρομικη σκεψη του blockbuster-mania θα εισχωρησει με ταρατατζουμ η βραχυβια, χολιγουντιανα εννοουμενη, "τεχνη."
Eνα διασημο film festival οπου, στην ψηφιακη εποχη, δεν υπαρχει πια... φιλμ.
Φυσικα και τα Οσκαρ ειναι φιέστα (πανηγυράκι, οπως λεγαμε για τη Eurovision) φυσικα και οι βραβευμενοι θα φυγουν απο την αιθουσα με μερικα εκατομμυρια δολλαρια ακριβοτερο κασε, φυσικα και θα εκφωνηθουν πυρινοι λογοι εναντιον του συνηθισμενου σακκου του μποξ (Ντοναλντ Τραμπ,) φυσικα και θα ευνοηθουν κραυγαλεα αφρο-Αμερικανοι και γυναικες, φυσικα και θα χειροκροτα ατερμονα ενα πληθος αλκοολικων, ναρκομανων, παιδεραστων, σεξομανων, διεστραμενων, ανασφαλων, ανεντιμων, αλαζονικων, κακοτροπων διασημοτητων, φυσικα και ολοι θα πανε μετα να γινουν ντιρλα στα διαφορα red carpet παρτι.
Η faux κοινωνια του Χολιγουντ εχει και μια μειονοτητα, εκεινους τους καλους και εντιμους δημιουργους της εφεδρειας που ακομη σκαρφαλωνουν για να φτασουν καποτε στο ιδιο επιπεδο αλαζονειας και μισαλλοδοξιας των ανθρωπων που τωρα κρυφα και ψιθυριστα βριζουν.
Iδιαιτερη θεση στις πρωτες σειρες θα εχουν τα θυματα του Γουαϊνστιν, του Μπραϊαν Σινγκερ και των αλλων predators και οι συναδελφοι της κοινοτητας υποκρισιας θα τους γνεφουν "μπραβο" που τολμησαν και εκαναν την καταγγελια -- εικοσι χρονια μετα το αδικημα.
Αναμεινατε τα δυο κορυφαια Οσκαρ να πανε στον μονιμως ευνοουμενο της Ακαδημιας, τον Αλφονσο Κουαρον και οσοι προσευχεστε για τον Λανθιμο, θα αρκεστειτε ισως σε βραβειο σεναριου και πρωτου γυναικειου του Favourite".

Αυτά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Νίκος Μαστοράκης, το συνόδευσε με μια "επική" φωτογραφία την οποία και μοιράζομαι μαζί σας και το δίκιο του...βουνό θα πω. Εγώ πάντως "κύριε Νίκο μου" για τα "φουστάνια" το βλέπω, τα "τραβήγματα" (όπως λέει και η μαμά μου) που κάνουν στο πρόσωπο εκεί στο Χόλιγουντ και μήπως γίνει κανένα καλιαρντό!

Παράσταση: MasterClass

Μου το έλεγαν οτι είναι μια απο ΤΙΣ παραστάσεις της φετινής σεζόν αλλά ως γνήσιος "'Απιστος Θωμάς", αν δεν δώ δεν πιστεύω τίποτα (και αυτό ισχύει σε όλα). Η Μαρία Ναυπλιώτου (την οποία θεωρώ περισσότερο ωραία γυναίκα παρά μια κορυφαία ηθοποιό) υποδύεται την Μαρία Κάλλας στο Μικρό Χόρν και είναι απλά...συγκλονιστική. Δεν είναι καθόλου εύκολο να υποδύεσαι μια τεράστια και εκρηκτική προσωπικότητα που έχει αφήσει το στίγμα της τόσο εντονα και έχουν γραφτεί "σεντόνια" για την ζωή της. Για την ιστορία να πούμε οτι το συγκεκριμένο έργο είναι του Αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally και είναι βασισμένο στο περίφημο σεμινάριο που δίδαξε η Μαρία Κάλλας στη Μουσική Σχολή Τζούλλιαρντ της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Στην Ελλάδα πρωτοπαρουσιάστηκε το 1997-1998 σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Κακογιάννη και μετάφραση του Μάριου Πλωρίτη, με την Κάτια Δανδουλάκη στον ρόλο της Κάλλας ενώ στο εξωτερικό η Φαίη Ντάναγουέι, αλλά και η Φαννύ Αρντάν στο Παρίσι σκηνοθετημένη από τον Ρομάν Πολάνσκι έχουν ενσαρκώσει την μεγάλη ελληνίδα ντίβα. Η Ναυπλιώτου έχει δυνατή ενέργεια σε έναν ρόλο που θα την στιγματίσει, τα κοστούμια είναι υπέροχα δια χειρός Βασίλη Ζούλια και φεύγεις με τα συναισθήματα στο "κόκκινο". Να σας ενημερώσω οτι εισιτήριο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, ωστόσο η παράσταση θα συνεχιστεί για 2η χρονιά απο τον επόμενο Οκτώβρη.

Live: Σταύρος Σαλαμπασόπουλος

Μπορώ να γράφω ώρες για την ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΗ φωνή του νεαρού τενόρου. Οι εμφανίσεις του στο "ψαγμένο" και υπέροχο "Κελάρι Atheneum" γίνονται sold out και παίρνουν παράταση καθώς το κοινό δείχνει να μην χορταίνει αυτή την "φωνάρα". Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει ξένα και ελληνικά αγαπημένα κομμάτια, απο Frank Sinatra και όπερα μέχρι Θεοδωράκη και Μάνο Χατζηδάκη. Ο χώρος είναι αισθησιακός, ο κόσμος είναι old fashion με την κλασική έννοια του όρου (και οχι μεγάλος ηλικιακά) και διαβασμένος, το φαγητό είναι μέτριο αλλά ποιός νοιάζεται γι'αυτό όταν εμφανίζεται ο Σαλαμπασόπουλος; Εκτός απο την ασύληπτη φωνή, διαθέτει δυναμική σκηνική παρουσία, είναι χαλαρός και φιλικός με τον κόσμο και διαθέτει ένα star quality πολύ ξεχωριστό. Οτι καλύτερο έχω ακούσει τον τελευταίο χρόνο. Όσοι θέλετε να ακούσετε παλιά κλασικά και αγαπημένα κομμάτια απο μια βελούδινη φωνή που μοιάζει σαν χάδι στα αυτιά και προκαλεί μια αισιοδοξία και πληρότητα στην ψυχή προλαβαίνετε να τον ακούσετε το ερχόμενο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.