fbpx

Τι αγαπώ αυτή την εβδομάδα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ανακαλύπτω ένα γευστικό διαμάντι στα νότια προάστια, "χαιδεύω" τους κοιλιακούς μου με τα ωραιότερα burger στο κέντρο της Αθήνας, μαθαίνω πως διατηρεί σφιχτούς τους γλουτούς της η Jennifer Aniston και μοιράζομαι ένα top beauty secret για πραγματικά αψεγάδιαστο δέρμα. Σε άλλα νέα η Ωκεανίδα μας κράτησε "δεμένους" στο σπίτι, με πολύ Netflix ( δείτε τον Βρώμικο Τζον και τη Ρώσικη κούκλα), πολύ φαγητό και άφθονο ξενύχτι καθώς είχαμε και τα Οσκαρ το βράδυ της Κυριακής. Το κόκκινο χαλί κοκκίνησε ακόμα περισσότερο απο τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ αλλά... αυτά τα διαμάντια της Lady Gaga απο το Tiffany & Co (φόρεσε το κολιέ της Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany’s και μάλιστα το κίτρινο διαμάντι είναι απο τα μεγαλύτερα στον κόσμο) στοίχειωσαν τα όνειρα μου!

Food: Silar Dining Couture

Sila στα κινέζικα σημαίνει Ελλάδα και το r προκύπτει απο το restaurant. Η νέα άφιξη στην κοσμική Αρτέμιδος στην καρδιά της Γλυφάδας αποτελεί μια (πολύ) ευχάριστη γαστρονομική έκπληξη στην κατά τ άλλα βαρετή γευστική πιάτσα της περιοχής. Το μαγαζί είναι καλόγουστο με μεγάλες τζαμαρίες, όχι όμως κάτι ιδιαίτερο, το προσωπικό ευγενικό και ενημερωμένο και η ατμόσφαιρα διακριτική. Ο κατάλογος είναι σχετικά μικρός αλλά πολύ εντυπωσιακός και ο ταλαντούχος σεφ Άγγελος Μπακόπουλος δημιουργεί αληθινά γευστικά πιάτα υψηλης γαστρονομίας με κορυφαίες πρώτες ύλες. Δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε τα υπέροχα χτένια με φανταστική beurre blanc που συνδυάζονται μοναδικά με κομματάκια μοσχαρίσιας γλώσσας και σελινόριζα, ένα πολύ ενδιαφέρον πιάτο με μοσχαρίσια ουρά με κουσκουσάκι,το πολύ καλό Black Angus με αγκινάρα Ιερουσαλήμ, λάχανο kale, σινάπι και την συναγρίδα πραγματικό "υπερθέαμα" με μανιτάρια, μοσχαρίσιο γλυκάδι και αφρό φουντουκιού. Για οσους αγαπούν τα γλυκά, δεν είμαι ιδιαίτερα fan ωστόσο η παρέα μου τα βρήκε εξαιρετικά. Το Silar είναι μια πολυ σοβαρή και η μοναδική σοβαρή πρόταση στην Γλυφάδα με High End κουζίνα και σίγουρα θα το επισκεφθούμε σύντομα για να δοκιμάσουμε και το υπόλοιπο μενού!

Fashion εμμονή: Η συλλογή AW2019 της Donatella Versace

Γιατί η Dontatella ξέρει! Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο οίκος Versace συγκέντρωσε την αφρόκρεμα της μόδας και της σόουμπιζ ατο Μιλάνο προκειμένου να δείξει την νέα συλλογή για το φθινόπωρο - χειμώνα 2019 στα πλαίσια του Fashion Week. Η πασαρέλα γέμισε με A-list μοντέλα όπως οι σεξοβόμβες Ιρίνα Σάικ, Καντις Σουάνπολ, σουπερμοντελ όπως η Mariacarla Boscono και η Stephanie Seymour (η οποία εκλεισε και το σόου) αλλά και top models νέας κοπής όπως η Gigi και Bella Hadid και η Kendall Jenner. Η δαιμόνια Donatella ως γνήσια βασίλισσα του στυλ και πληθωρική ιταλίδα έδειξε μια σουπερ σεξι συλλογή με πολλά bondage straps, slip dresses με λεπτομέρειες απο δαντέλα σε neon χρώματα, εντυπωσιακά hair clips, μίνι μεταξωτά τοπ, συγκλονιστικά δερμάτινα τζακετ, πολλές παραμάνες και δαντελένια καλσόν σε έντονα χρώματα.

Oscar 2019: Και το βραβείο της βασίλισσας του κόκκινου χαλιού πάει δικαιωματικά στην Charlize Theron

Blonde no more! H Charlize έγινε μελαχρινή και μας αρέσει (και έτσι) πάρα πολύ. Ωραιότερη απο ποτέ, η "ελαφίνα" του Χολιγουντ έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση στα Oscar με γαλάζιο φόρεμα του οίκου Dior με εντυπωσιακή πλάτη και ακόμα πιο εντυπωσιακό καστανό σκούρο καρέ. Η 43χρονη καλλονή περπάτησε στο κόκκινο χαλί και οι ανάσες σταμάτησαν ενώ οι ανταγωνίστριες ακόμα κοιτάνε την πλάτη της. Η Theron ανήκει σε αυτή την κατηγορία γυναικών που απλά ευχαριστούμε τον Θεό που την έπλασε, τον χρόνο που την χαιδεύει απαλά και την φύση που της χάρισε γενναιόδωρα αρχοντική ομορφιά. Τελεία και...Theron!

Street Food: PAX Burgers

Αν και ανήκω στην κατηγορία των "gymfreaks" πράγμα που σημαίνει οτι έχω "ανοιχτό μέτωπο" με την ζάχαρη και το junk food ομολογώ οτι τα αυθεντικά και ζουμερά burgers με "αληθινό" μοσχαρίσιο κιμά με βάζουν σε πειρασμό μια φορά... τον μήνα (τα γλυκά με αφήνουν πραγματικά αδιάφορη πια, όσο high end κι αν είναι). Το PAX είναι ένα πολύ συμπαθητικό casual μπεργκεράδικο στο πάντα αγαπημένο κέντρο και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Αιόλου που σερβίρει πολύ ωραία burgers. Άνοιχτή κουζίνα, ψηλά τραπέζια και ένα buzzer που σε ειδοποιεί οτι η παραγγελία είναι έτοιμη. Οι επιλογές είναι αρκετές ωστόσο ξεχωρίζω το πληθωρικό Mexican που είναι ελαφρώς καυτερό με αρκετό cheddar και το Sweet chili chicken που δοκίμασα τελευταία με ψητό στήθος -αν θέλετε μπορείτε να το ζητήσετε και πανέ- με cheddar και μια φανταστική γλυκιά τσίλι σος. Και επειδή αμαρτία εξομολογουμένη ...ουκ έστι αμαρτία να σας πω οτι οι τηγανητές πατάτες απλά τα "σπάνε".

Fitness trend: Budokon

Αν αναρωτιέστε πώς διατηρεί αυτό το ομολογουμένως άψογο κορμί στα 50 η Τζένιφερ Άνιστον (είναι μακράν ωραιότερη και πιο fit απο ότι ήταν 15 χρόνια πριν) το μυστικό της είναι (και) το Budokon. Πρόκειται για ένα είδος προπόνησης αρκετά δυναμικό και απαιτητικό καθώς συνδυάζει την yoga, τις πολεμικες τέχνες και κάποιες στάσεις ζώων! Όλα αυτά σε ένα μάθημα. To Budokon δεν είναι καινούργιο trend καθώς υπάρχει απο το 2001 ωστόσο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια γνωστό λόγω της ενασχόληση της διάσημης αμερικανίδας σταρ. Η αλήθεια είναι οτι αν υπήρχε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα θα το δοκιμάζαμε.

Beauty εμμονή: Η CC cream της εταιρείας IT Cosmetics

Πάντα μισούσα τα βαριά foundation και τις επιδερμίδες με "τόνους" make up. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια η τάση στο μακιγιάζ θέλει καθαρά, ενυδατωμένα δέρματα με μια διακριτική αίσθηση foundation ίσα που να καλύπτει τις μικροατέλειες του προσώπου. Οι νέες κρέμες CC που κυκλοφορούν στην αγορά μπορούν και κάποιες κάνουν πραγματικά θαύματα. Μια απο αυτές (δύο για την ακρίβεια) είναι οι CC cream του brand IT Cosmetics. Μου το πρότεινε μια φίλη make up artist η οποία σπάνια "πέφτει έξω" στις beauty προβλέψεις της. "Να παραγγείλεις την CC+ Illumination με SPF 50+ και την Oil-Free Matte με SPF 40 και θα πάθεις πλάκα απο το αποτέλεσμα". Και έπαθα...οχι ακριβώς την πλάκα της ζωής μου αλλα σίγουρα απέκτησα μια νέα beauty εμμονή. Λοιπόν η matte είναι καταπληκτική, καλύπτει πόρους, μικρο-ρυτίδες και μένει αναλλοίωτη για αρκετές ώρες στο πρόσωπο. Αποτελεί δε τέλεια βάση για το make up. Το θέμα είναι να πετύχετε την τέλεια απόχρωση καθώς απο την παλέτα που υπάρχει στο site δυσκολεύεσαι αρκετά. H Illumination απο την άλλη ενυδατώνει, φρεσκάρει,, φωτίζει απίθανα το πρόσωπο, σβήνει τις κοκκινίλες, και δίνει έξτρα λάμψη που κρατάει όλη μέρα. Δυστυχώς τα It Cosmetics δεν είναι διαθέσιμα στην χώρα μας αλλά μπορείτε να τα παραγγείλετε απο το cultbeauty.co.uk και να έρθουν στην πόρτα σας σε 8- 10 μέρες.