fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο "Ντίλαν" των παιδικών μας χρόνων δεν μένει πια εδώ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ο "Τζέημς Ντιν των 90s" έσβησε άδοξα στα 52 του χρόνια.

Τα νέα μου τα έστειλε μια φίλη στο What's up, "Θυμάσαι τον Ντίλαν απο τα χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς; Πέθανε απο εγκεφαλικό". Που, πώς, πόσο χρονών ήταν, αναρωτήθηκα καθώς οι περισσότεροι της γενιάς μου μεγάλωσαν με την δημοφιλή σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" και είχαν εμμονή με την Μπρέντα, την Κέλι, τον Μπράντον και φυσικά τον Ντίλαν. Παρόλο που πλέον η σειρά φαντάζει μια ανάλαφρη ανάμνηση των εφηβικών μου χρόνων δε μπορώ να μη νιώσω θλίψη και ένα μικρό σοκ για το πόσο ξαφνικά και άδοξα έφυγε ο δημοφιλής ηθοποιός. Αλλά κυρίως πόσο νέος, μολις 52 ετών.

Εννοείται πως δεν έχανα επεισόδιο της σειράς ωστόσο στο μεγάλο διλημμα Ντίλαν ή Μπράντον δεν έπαιρνα ποτέ θέση καθώς δεν μου άρεσε κανένας απο τους δύο ιδιαίτερα. Εκείνη την εποχή είχα τον "ντρουβρουτζά" μου με τον Τομ Κρουζ και την εξωπραγματική Χολιγουντιανή ομορφιά του που "καιρός για άλλους έρωτες";

Ο θάνατος του συμπαθέστατου Λουκ Πέρι με τάραξε ελαφρώς καθώς με γύρισε πίσω σχεδόν δύο δεκαετίες και ένιωσα όπως οι περισσότεροι οτι χάθηκε ένα κομμάτι απο την ευαίσθητη και ανίκητη νεότητα μας. Η θρυλική σειρά - φαινόμενο των 90's που άφησε εποχή και αγαπήθηκε με πάθος απο μικρούς και μεγάλους με τον πιο cool και αντισυμβατικό ήρωα της γενιάς του που άφησε το στίγμα του για πάντα. Ο Ντίλαν, ο ατίθασος, ευαίσθητος γόης με το χαρακτηριστικό μαλλί, τις φαβορίτες, τα τζιν edwin ή levis και την παλιά porsche. Ένα ακόμη κομμάτι από την γλυκιά νότη έφυγε!

Δέκα πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τον Λουκ Πέρι

Στις αρχές της καριέρας του είχε παίξει σε πολλές διαφημίσεις, ανάμεσά τους μία για την Pizza Hut

Είχε εμφανισθεί στο βίντεο κλιπ του «Be Chrool to Your Scue» των Twisted Sister με τον Άλις Κούπερ

Ο Πέρι δεν έχανε ποτέ το φεστιβάλ ντομάτας στη γενέτειρά του και το επισκεπτόταν κάθε χρόνο. Ακόμη και όταν έγινε διάσημος.

Εκανε αρχικά οντισιόν για το ρόλο του «Στιβ Σάντερς» στο Beverly Hills 90210, αλλά τελικά το ρόλο τον πήρε ο Ίαν Ζιέρινγκ, με τον οποίο έγιναν καλοί φίλοι.

Την περίοδο της μεγάλης τηλεοπτικής δόξας του εκείνος ήταν παντρεμένος με την Rachel Minnie Sharp (1993 – 2003). Το πρώην ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά

Για πολλά χρόνια είχε κατοικίδιο ένα γουρούνι, το οποίο φώναζε Jerry Lee από τον Jerry Lee Lewis

Ο γιος του Τζακ, είναι ολόιδιος με τον ηθοποιό ενώ είναι επαγγελματίας παλαιστής

Ο Πέρι πήγε στο Χόλιγουντ το 1984, έκανε διάφορες δουλειές του ποδαριού και με όσα κέρδιζε πλήρωνε για τη δραματική σχολή.

Το 1991 με το που εμφανίστηκε σε εμπορικό κέντρο της Φλόριντα, έγινε «ποδοπάτημα», όταν 10.000 άτομα μαζεύτηκαν για να του ζητήσουν αυτόγραφο.

Το 2015 διαγνώστηκε με προκαρκινωματική κακοήθεια στο παχύ έντερο και έγινε υπέρμαχος των ελέγχων για το συγκεκριμένο είδος καρκίνου