fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτή την εβδομάδα αγαπώ τα Kylie Cosmetics, το Foyer Café Bistrot, το αγόρι της Monica και το Poshpeel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Με την άνοιξη να βρίσκεται μια ανάσα δίπλα μας, ξεκινήσαμε τις εξορμήσεις στον Πειραιά και στο πάντα αγαπημένο Μικρολίμανο, προετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι με νέα προιόντα, βλέπουμε ανελλιπώς το Botched και το σουπερ celebrity show LadyGang και παρατηρώντας την πορεία της Kylie Jenner, διαπιστώνουμε οτι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο!

Patchology Poshpeel : Το καλύτερο peeling ποδιών

Πώς θα σας φαινόταν να κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού σας να βλέπετε Netflix και τα πόδια σας να μαλακώνουν μέσα σε μια υφασμάτινη μάσκα; Το νέο προιόν της αγαπημένης Patchology είνα ένα μικρό θαύμα που συμβαίνει στα πόδια μέσα σε 60 λεπτά. Αυτό το πρωτοποριακό peeling σε μία ώρα απομακρύνει τις στρώσεις ξηρής επιδερμίδας και μαλακώνει τους κάλους, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και τις πατούσες σας σχεδόν μωρουδιακές. Θα το βρείτε στο Sephora και μπορείτε να το κάνετε όσο συχνά το χρειάζεστε.

Το αγόρι της Monica: Είναι 18 χρόνια μικρότερος

Θα μπορούσε να βρεί και καλύτερο πάντως. Τότε γιατί τον βάζεις στην λίστα με τα "αγαπημένα" θα αναρωτηθείτε εύλογα. Ίσως γιατί αγαπώ την Monica Bellucci και θέλω να ευτυχίσει το κορίτσι δίπλα σε έναν πολύ νεότερο της και καλλονό, όπως ακριβώς έκανε ο πρώην σύζυγος της ,με το υπερθέαμα κορίτσι Tina Tunakey, γεννημένη το 1997 ( μαχαιριά στην καρδιά). Η Bellucci λοιπόν πριν απο λίγες ημέρες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον 36χρονο σύντροφό της Νικολά Λεφέβρ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, στο πιο σημαντικό σόου, αυτό της Chanel. O Νικολά είναι Γάλλος καλλιτέχνης και σκηνογράφος, ενώ έχει ααχοληθεί και με το μόντελινγκ. Σύμφωνα πάντα με τον γαλλικό τύπο ο Λεφέβρ είναι ιδιοκτήτης γκαλερί στο Παρίσι καθώς και μανιώδης συλλέκτης αντικών και παλαιών αντικειμένων, ενώ λατρεύει τα ταξίδια. Κακό δεν τον λες, είναι σέξι, διαθέτει γοητεία, ευαισθησία καθότι καλλιτεχνική φύση, αλλά κατά την γνώμη μου πρέπει να απαλλαχθεί απο αυτά τα φρικτά μακριά hippie μαλλιά και να υιοθετήσει καλύτερο dress code. Σε κάθε περίπτωση δεν θα φτάσει ποτέ τον Vincent Cassel ωστόσο για να τον διαλέξει η Monica κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Πίνω για να ξεχνώ: Foyer Café Bistrot

Κάτω στον (αγαπημένο μου) Πειραιά πάντα ανακαλύπτω υπέροχα μέρη για να "τρωγοπίνω" ευχάριστα. Το Foyer Café Bistrot έχει αριστροκρατικό χαρακτήρα, άρωμα θεάτρου και ξυπνάει μνήμες απο το παρελθόν. Μέσα σε ένα εμβληματικό νεοκλασικό κτίριο 120 ετών λειτουργεί απο τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Ο χώρος είναι απλά συγκλονιστικός, η αύρα απίθανη και η διακόσμηση ιδιαίτερα κομψή. Το επισκέφθηκα πριν απο λίγα βράδια και σας προτείνω να κάνετε και εσείς το ίδιο για να δοκιμάσετε ωραία κρασιά και εκλεκτά εδέσματα σε ένα εντυπωσιακό και εκλεπτυσμένο περιβάλλον που δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα απο τα αντίστοιχα καφέ των μεγάλων θεάτρων του εξωτερικού. «Foyer Café Bistrot» | Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32

Kylie Cosmetics: η νεαρότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών σύμφωνα με το Forbes είναι η "ασχημη" του Καρντα-γόσογου

Η τεράστια δύναμη των social media, η εμμονή του κόσμου με τις αδερφές Καρντάσιαν και σίγουρα η σκληρή δουλειά έφεραν την νεαρή Kylie στην θέση αυτή. Η Jenner ήταν πάντα η πιο άσχημη, η πιο ήσυχη, και η πιο βαρετή απο τις υπόλοιπες αδερφές της. Toν Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε ένα κιτ καλλυντικών με την ονομασία «Kylie Lip Kits» με τιμή πώλησης τα 29 δολάρια. Τα 15.000 τεμάχια «εξαφανίστηκαν» αμέσως μόλις ανέβηκαν στο διαδίκτυο με την ίδια να ομολογεί έκπληκτη: «Πριν καν ανανεώσω τη σελίδα είχαν πουληθεί όλα». Τέσσερα χρόνια μετά, τα Lip Kits γίνονται sold out μέσα σε λιγότερο απο ένα λεπτό απο την στιγμή που εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Με 128 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, κατέχει την έκτη θέση των κορυφαίων λογαριασμών διασήμων στον κόσμο, μόλις μια θέση πίσω από την αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν και με περιουσία 900 εκατομμύρια δολάρια νομίζουμε οτι θα πάρει επάξια την θέση της Κιμ και θα γίνει η νέα αγαπημένη κόρη της δαιμόνιας Kris Jenner.