fbpx

Αυτή την εβδομάδα αγαπώ ένα νέο all day στέκι στο κέντρο, την Liz Hurley, μια παιδική παράσταση, και την μαγική booster μεσοθεραπεία

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Food: Bocca Negra

Στο νούμερο 4 της Βουκουρεστίου εντός της στοάς βρίσκεται το Bocca Negra ένα νέο all day καλόγουστο εστιατόριο που αν και το επισκέφθηκα αργά το βράδυ για dinner, θα το τιμήσω περισσότερο για lunch και after office drinks με τις φίλες μου. Ο χώρος είναι κομψός, έχει ωραίο μπαρ, νόστιμα comfort πιάτα (αξίζει να δοκιμάσετε τα linguini με αχινό σε ζωμό αποξηραμένης παλαμίδας, το φανταστικό καρπάτσιο τόνου με καβούρι και γαρίδες τραγανές, το τηγανητό καλαμάρι με ταραμά αρωματισμένο με ψητό παντζάρι και τσιπς περουβιανής πατάτας και το "εξωτικό" φιλέτο τόνου). Επιπλέον ανακαλύψα ψαγμένες ετικέτες κρασιών με την σφραγίδα του αγαπημένου "By The Glass", ωραία signature coctails και δυνατή μουσική όσο προχωράει η νύχτα. Σίγουρα θα επιστρέψω αρκετά μεσημέρια στο Bocca Negra (στην μπάρα του αυτή την φορά) για να δοκιμάσω τις μικρές μπουκιές burger και να πιώ δροσερά ποτήρια chardonnay τις πρώτες ανοιξιάτικες μέρες.

Γυναίκα είδωλο: Η Liz Hurley στα 53 φοράει το ίδιο Versace φόρεμα που την έκανε διάσημη πριν απο 25 χρόνια.

Το iconic φόρεμα με τις παραμάνες με το οποίο εμφανίστηκε το 1994 στην πρεμιέρα της ταινίας "Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία" τόλμησε και φόρεσε ξανά η διάσημη σεξοβόμβα. Στα 53, η Liz δήλωσε οτι ακόμα και τώρα "χωράει" στην αποκαλυπτική τουαλέτα που δημιούργησε ο Gianni Versace πριν απο 25 χρόνια. Το φόρεμα που την έκανε παγκοσμίως γνωστή και τις άνοιξε ΟΛΕΣ τις πόρτες για μια καριέρα στον κινηματογράφο. Μπορεί η Hurley να μην διέθετε το ανάλογο ταλέντο για να κάνει την σούπερ πετυχημένη καριέρα στο Χόλιγουντ σίγουρα όμως είχε... αστείρευτο ταλέντο στο να τακτοποιεί άψογα την προσωπική της ζωή και να διαλέγει τους σωστούς άντρες. Αλλωστε αυτό έκανε και με τον Ηugh Grant πριν απο 25 χρόνια.

Θέατρο: Ένα παιδί μετράει τ'άστρα

Καλά τα σπορ και οι αθλοπαιδείες, η μπάλα, τα "carsssss μαμααα", ο Ρονάλντο και ο Μέσι ωστόσο μια καλή παιδική παράσταση εξευγενίζει την ψυχή και τιθασεύει ακόμα και τα πιο "άγρια" ένστικτα των 6χρονων αγοριών. Στο ιστορικό θέατρο Ακροπόλ κάθε Σάββατο και Κυριακή παίζεται ένα υπέροχο έργο, το αριστούργημα του Μενέλαου Λουντέμη "Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα». Μια παράσταση που αξίζει να δείτε μαζί με τα παιδιά σας για να θυμηθείτε εσείς και να μάθουν αυτά την ηθογραφία μιας άλλης εποχής, μια αθωότητα που δεν υπάρχει, μια επιβίωση εντελώς διαφορετική, ένα αγόρι με αδαμάντινο χαρακτήρα. Ένα καταπληκτικό έργο απλό, βαθύ και κατανοητό για όλα τα παιδιά που έχει ως στόχο να νιώσει το παιδί πώς είναι να πιστεύει σε κάτι που αξίζει με πάθος και να το επιδιώκει με κάθε κόστος. Να αντιληφθεί πόσο αξίζει να τολμά και να αγωνίζεται για τα πνευματικά αγαθά. Βρείτε λίγο χρόνο και δείτε μαζί με τα παιδιά σας αυτή την θεαματική απο κάθε άποψη παράσταση. Θέατρο Ακροπόλ Ιπποκράτους 9-11

Antiaging: Για πάντα νέες και ωραίες!

Πώς θα σας φαινόταν να ξαπλώνατε στο κρεβάτι της δερματολόγου σας και μετά απο μερικές δεκάδες ελαφριά τσιμπηματάκια να φεύγατε με πιο νεανική και δροσερή επιδερμίδα; Αν υπάρχει μια θεραπεία προσώπου που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή πια είναι η ενέσιμη μεσοθεραπεία skin booster απο τα μαγικά χεράκια της κορυφαίας δερματολόγου Σοφίας Γιατράκου. Η εφαρμογή είναι απλή και σύντομη. Το πρώτο εικοσιτετράωρο δεν θα παρατηρήσετε καμία σημαντική αλλαγή στο πρόσωπο, ίσως έναν μικρό ερεθισμό από τα τσιμπήματα. Όσο όμως περνούν οι μέρες θα δείτε το δέρμα σας να βελτιώνεται θεαματικά. Να είναι πιο παχύ, πιο σφιχτό και τόσο καλά ενυδατωμένο που δεν θα χρειάζεται κρέμα ημέρας. Σε λιγότερο απο δέκα μέρες θα σας λένε όλοι πόσο έχετε ομορφύνει και τι έχετε κάνει και φαίνεστε τόσο λαμπερή. Και εκεί φυσικά θα απαντήσετε το κλασικό "κοιμάμαι καλά και πίνω πολύ νερό".