fbpx

Αυτή την εβδομάδα αγαπώ το neon green, ένα νέο εστιατόριο στο Ψυχικό, τους σέξι κοιλιακούς της JLo και μια γυναικεία συμμορία στο E!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ο ωραιότερος μήνας του χρόνου, ξεκινά με αισιοδοξία, λιακάδα, ενθουσιασμό και νέους ανοιξιάτικους στόχους. "Πετάξτε" τον χειμώνα (και οτι σας τον θυμίζει) απο πάνω σας, πάρτε βαθιές ανάσες και κάντε αυτό που πραγματικά θέλει η ψυχή (και το κορμί ) σας. Καλό Απρίλη!

Trend: Εσείς πόσο neon μπορείτε να αντέξετε;

Προσωπικά μπορώ να το..."τερματίσω" με τα neon χρώματα της φετινής άνοιξης, ιδιαίτερα με το πράσινο και τo κίτρινο. Φυσικά δεν είναι το πιο εύκολο χρώμα της σεζόν, απαιτεί σωστή "δοσολογία", το κατάλληλο make up και ένα έξυπνο match για να κρύψετε τυχόν ατέλειες που μπορεί να έχετε στο κορμί. Αποφύγετε το total neon lime green look καθώς προσθέτει παραπάνω κιλά και έξτρα πόντους, ωστόσο δείχνει τέλειο σε μαυρισμένη επιδερμίδα. Μην κάνετε match την lime σκιά ματιών, με το αντίστοιχο μπλουζάκι (είναι μεγάλο trend βέβαια) εκτός αν είστε 22 χρονών με κορμί σαν της Κένταλ Τζένερ. Προτιμήστε αξεσουάρ στην συγκεκριμένη απόχρωση (τσάντες, στέκες, παπούτσια, φουλάρια), συνδυάστε το neon πράσινο με neutral αποχρώσεις ή τολμήστε ένα εντυπωσιακο color blocking αν το λέει η ψυχή (και οι αναλογίες) σας. Σε κάθε περίπττωση το lime green είναι το χρώμα που θα μας απασχολήσει πολύ αυτό το καλοκαίρι!

Food: Misifu Mediterranean Tavern, το νέο φιλόδοξο στέκι στο Παλαιό Ψυχικό.

Άνοιξε πριν απο λίγες εβδομάδες και όλοι οι φίλοι που μένουν στα βόρεια προάστια έσπευσαν να το επισκεφθούν. Κάποια χρόνια πριν, ίσως και να κάναμε κάποια χιλιόμετρα παραπάνω για ένα πραγματικά glamorous πάρτι, για ένα grande opening ή ακόμα και για έναν νέο πολλά υποσχόμενο έρωτα (?) Τώρα πια στο βαρετό και άκρως προβλέψιμο nightlife της Αθήνας το μόνο που με βάζει σε πειρασμό να εγκαταλείψω το αγαπημένο μου κέντρο και να διανύσω αρκετά χιλιόμετρα απο τα νότια είναι το καλό φαγητό. Τo Misifu είναι ένα ωραίο minimal καλόγουστο ρεστοράν, τεράστιο και χαοτικό για τα δικά μου γούστα καθώς προτιμώ τα πιο "μαζεμένα" μαγαζιά. Διαθέτει ένα μεγάλο τετράγωνο μαρμάρινο μπάρ στο κέντρο του μαγαζιού που πολύ μου αρέσει και χωρίζεται σε δύο άνετα και μεγάλα επίπεδα. Το σέρβις είναι έμπειρο και γρήγορο και το φαγητό εξαιρετικό. Ο κατάλογος είναι πλούσιος, κάνει focus στα κρεατικά αλλα διαθέτει και αρκετές επιλογές σε θαλασσινά και ψάρι. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το ceviche με πορτοκάλι, το carpaccio μοσχάρι με κρούστα μυρωδικών, την αθηναϊκή σαλάτα με rolls ψαριού τυλιγμένα σε ροδέλες κολοκυθιού, λάιμ, αβοκάντο και μαγιονέζα μάραθου, το κόμπε φιλέτο και τις μπριζόλες που ενθουσίασαν τους κρεατοφάγους της παρέας αλλά και ένα καταπληκτικό πιάτο ημέρας με ραβιόλι αστακού και γαρίδες. Περιμένω με ανυπομονησία τις πρώτες ζεστές ανοιξιάτικες νύχτες για να επιστρέψω στο Misifu και να δοκιμάσω το υπόλοιπο μενού στον καλόγουστο εξωτερικό του χώρο.

Βλέπω: Το Lady Gang στο E!

Τρείς απίθανες παρουσιάστριες σχολιάζουν τους celebrities, κάνουν juicy συνεντεύξεις, πίνουν σαμπάνιες στο πλατό, αυτοσαρκάζονται, γελάνε με την ψυχή τους και μετατρέπουν μια εκπομπή σε glamorous party. Οι Ketlie Knight, η Becca Tobin και η Jac Vanec είναι το απόλυτο τηλεοπτικό γυναικείο τρίο, έξυπνες, με χιούμορ που φανερώνει ευφυία, "περίτεχνες" ατάκες, είναι ντυμένες και χτενισμένες άψογα και κάνουν καυστικά σχόλια χωρίς κακίες και κατινιές. Αν εξαιρέσεις την "παλιοπαρέα" του Αντώνη Κανάκη που πάντα κάνει εύστοχα σχόλια σε όλα τα επιπέδα και κρατάει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο δυστυχώς στην ελληνική τηλεόραση που να θυμίζει οτι ζούμε στο 2019, μιλάμε κανονικά, ντυνόμαστε σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας (όχι αλλη μπούκλα, ροζ και μίνι) αλλά κυρίως τα λέω έξω απο τα δόντια χωρίς ωστόσο να προσβάλλω και να βρίζω. Το τι βλέπεις και ακούς πια στα ελεεινά talk shows απο το πρωί μέχρι το βράδυ είναι πραγματικά εμετικό, απο αγράμματες παρουσιάστριες, κακοφτιαγμένες πανελίστριες που νομίζουν οτι τους χρωστάει τόσο η κανονική όσο και η "τηλεοπτική" ζωή μέχρι σιτεμένους playboy και στραβόχ@@@@ους τηλεοπτικούς αναλυτές. Μια γυναικεία "συμμορία" όπως είναι το LadyGang με τρείς γυναίκες που έχουν γνώση, άποψη, έντονη προσωπικότητα και φυσικά εντυπωσιακή εμφάνιση (για τηλεόραση μιλάμε) πραγματικά θα ήταν μια τηλεοπτική όαση.

Λατρεύω: Ότι κάνει η "Jenny from the block".

Πολλές θέλουν να έχουν αυτό το κορμί στα 49, λίγες μπορούν! Η Jennifer Lopez πόσταρε το βράδυ της Κυριακής 31 Μαρτίου στο Instagram μια φωτογραφία με μικροσκοπικό μπικίνι που αποδεικνύει οτι η σουπερσταρ όχι μόνο δεν τρώει donuts, burgers και τηγανητά αλλά κάνει και 600- 700 κοιλιακούς σε μια μόνο προπόνηση. Αυτά φυσικά είναι ψιλά γράμματα για μια αυτοδημιούργητη και φιλόξοξη γυναίκα σαν την Lopez καθώς ο πήχης είναι πάντα ψηλά σε οτι και αν κάνει. Η φωτογραφία είναι απο τα γυρίσματα της νέας της ταινίας με τίτλο Hustlers όπου πρωταγωνιστεί και υποδύεται μια striper στην Νέα Υόρκη. H Constance Wu και η Cardi B εμφανίζονται επίσης στην ταινία που θα προβληθεί το 2020. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στην Νέα Υόρκη πριν απο μια εβδομάδα.