fbpx

Madwalk 2019: Αυτές ήταν οι καλύτερες εμφανίσεις τη βραδιάς

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα κορίτσια προσπάθησαν σκληρά να ξεχωρίσουν όμως λίγες κατάφεραν να κάνουν την διαφορά, να συνδυάσουν σωστά τα trends και να δείχνουν ταυτόχρονα κομψές και sexy

Η Καλομοίρα ήταν απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς. Καλοχτενισμένη, με σωστό μακιγιάζ, ωραίο φόρεμα με κρύσταλλα που αναδείκνυε την σιλουέτα της και υπέροχα πέδιλα. Το φόρεμα είναι απο την συλλογή της BSB. Τα ροζ μαλλιά ταιριάζουν πολύ στην όμορφη τραγουδίστρια.

Η απλότητα ενός φορέματος σε μια έντονη σμαραγδί απόχρωση ταιριάζει γάντι στην αυθεντική ομορφιά της Κατερίνας Γερονικολού η οποία μοιάζει με πριγκίπισσα. Το maxi φόρεμα με πιέτες και βαθυ ντεκολτέ είναι απο την Toi Moi και είναι πολύ σωστά συνδυασμένο με χρυσά πέδιλα. "Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο" θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

H Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ένα πολύ μοντέρνο κορίτσι, ένα πραγματικό μοντέλο και μια απο τις πιο ενδιαφέρουσες fashion bloggers με έντονη παρουσία στα social media. Επιπλέον είναι και ένα πολύ cool άτομο όσα χρόνια την γνωρίζω. Μόνο αυτή μπορεί να υποστηρίξει ένα blazer dress σε πορτοκαλί απόχρωση με λεπτομέρειες απο παγιέτες, sexy glam πέδιλα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Απο τα ωραιότερα look της βραδιάς

Η απλότητα κερδίζει και μπορεί να άργησε να το καλατάβει η Ντορέττα Παπαδημητρίου στις δημόσιες εμφανίσεις της όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ. Σωστό μακιγιάζ, ωραίο ponytail, ακόμα ωραιότερο κοστούμι, σέξι πέδιλα και έξυπνο clutch με "ντανιά" καθώς γράφει το όνομα της. Well done Doretta!

Οποιαδήποτε άλλη τολμούσε να φορέσει το σύνολο που επέλεξε η Demy θα έμοιαζε απλά αστεία και κακόγουστη. Η όμορφη μελαχρινή τραγουδίστρια καταφέρνει να κάνει match τις τάσεις της σεζόν, να δείχνει πολυ σέξι και άνετη με όλα αυτά που φοράει και να διατηρεί μια μοναδική κομψότητα. Είναι αυτό που λέει ο λαός "αυτή και σακί να φορέσει όμορφη θα είναι".