fbpx

Αυτή την εβδομάδα αγαπώ μια νέα vegan μάσκαρα, το "Street Food" στο Netflix και μια Σκορπίνα στα βόρεια προάστια

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το Πάσχα μας τελείωσε, εμπρός βήμα ταχύ για να προλάβουμε να εμφανιστούμε σικ και σέξι με six pac στις παραλίες. Και αφού τις προηγούμενες μέρες όλοι πόσταραν ξέφρενα στα social media αρνιά και κοκορέτσια (έλεος δηλαδή) σαν να μην έχουν ξαναδεί αρνί στην σούβλα στην ζωή τους, τώρα τρέχουν (κυριολεκτικά) να χάσουν κοιλιές και ψωμάκια για να ποζάρουν του Αγίου Πνεύματος τάχα μου ανέμελοι με δεκάδες #filters με τα καινούργια μαγιό. Σούζυ τρώς και ψεύδεσαι και τρώς. Καλή Πρωτομαγιά!

Βλέπω: Το Street Food στο Netflix

Η καινούργια σειρά που έκανε πρεμιέρα στις 26 Απριλίου στο Netflix ακολουθεί εννιά σεφ από εννιά ασιατικές χώρες, πραγματοποιώντας ένα γευστικό ταξίδι από τους πάγκους της Σιγκαπούρης μέχρι τις καντίνες της Ινδίας και της Ιαπωνίας με σκοπό να αφηγηθεί τις μικρές ιστορίες επιμονής και ντόπιας κουλτούρας που δίνουν ζωή στην κουζίνα της κάθε χώρας. Εντυπωσιακή εικόνα, λαχταριστά φαγητά ειδικά αν λατρεύεις την ασιατική κουζινα όπως εγώ και συγκινητικές ιστορίες απο τους ντόπιους σεφ οι οποίοι παραμένουν τίμιοι βιοπαλαιστές του...δρόμου. Το Street Food είναι μια σειρά που σου ανοίγει την όρεξη, σε μυεί στην κουλτούρα του γρήγορου αλλά καθόλου απλοϊκού φαγητού του δρόμου και στις γαστρονομικές παραδόσεις της Ασίας.

Φοράω: Go Big or Go Home

Μόλις κυκλοφόρησε και η αλήθεια είναι οτι μπήκα σε πειρασμό να την δοκιμάσω αμέσως. Άλλωστε η μάσκαρα και τα κραγιόν είναι τα μοναδικά (?) προιόντα στα οποία επενδύω σοβαρά. Η μάσκαρα λοιπόν της Kat Von D απο τα Sephora κάνει αυτό που πραγματικά υπόσχεται, με ένα μόνο πέρασμα οι βλεφαρίδες μου έγιναν μεγάλες και μακριές. Η Kat Von D δούλεψε εντατικά περίπου τρία χρόνια προκειμένου να φτάσει στο αποτέλεσμα που ήθελε και μάλλον αυτό την δικαίωσε καθώς όλοι μιλούν για την νέα μάσκαρα με έλαιο ηλίανθου αντί για κερί που θρέφει και φροντίζει τις βλεφαρίδες! Αξιζει να την δοκιμάσετε καθώς θα εκπλαγείτε απο το συγκλονιστικό αποτέλεσμα. Για βλεφαρίδες υπερθέαμα!

Τρώω: Στην Σκορπίνα

Ο Επίκουρος έχει πεί οτι "Θα πρέπει να βρούμε με ποιόν θα φάμε και θα πιούμε, πριν βρούμε τι θα φάμε και θα πιούμε". Εγώ πάλι θα τολμήσω να πώ οτι μετά απο ένα πραγματικό καλό φαγητό και ένα εκλεκτό κρασί όλοι και όλα δείχνουν καλύτερα άρα το ζητούμενο μου είναι πρωτίστως τι (καλό) θα φάμε και θα πιούμε. Έτσι ένα ανοιξιάτικο βράδυ ανηφόρισα απο τα νότια στα βόρεια προάστια για χάρη μιας... Σκορπίνας. Μεγάλη η χάρη της αλλά και αυτή με αντάμειψε πλουσιοπάροχα. Τι καρπάτσιο, τι σεβίτσε, τι ωραιότατη κωλοχτύπα, τι γιουβέτσι και τι ολόφρεσκα ψάρια, απο που να αρχίσω και που να τελειώσω. Χάσαμε τον λογαριασμό και το μυαλό μας απο την φρεσκάδα και την νοστιμιά Ο χώρος είναι εκλεπτυσμένος και αρκετά to see and be seen, το σέρβις άψογο και το vibe κοσμικό και εξωστρεφές. Ότι πρέπει δηλαδή για εμάς τα ελεύθερα και πρόσχαρα κορίτσια που επενδύουμε σταθερά στην ψαροφαγία. Σκορπίνα Γρ. Ξενοπούλου 2, Νέο Ψυχικό

Βγαίνω: Με τις πιτζάμες μου

Τα pajamas suits δεν είναι φυσικά καινούργιο trend ωστόσο κάθε καλοκαίρι ανανεώνονται και βρίσκουν τρόπο να τρυπώσουν στις γκαρνταρόμπες μας. Γενικά τα λατρεύω και θεωρώ οτι είναι πολύ κομψά, άνετα και κλέβουν τις εντυπώσεις καθώς δεν περνούν απαρατήρητα. Ειδικά αν τα φορέσετε με ψηλοτάκουνα, μεγάλα γυαλιά ηλίου και διακριτικά κοσμήματα τα συγκεκριμένα κοστούμια που θυμίζουν τις ανδρικές πιτζάμες είναι ανεπανάληπτα. Ότι πρέπει για τα ανοιξιάτιικα βράδια.