fbpx

Αυτή την εβδομάδα αγαπώ, μια πάπια στην Πανόρμου, μια έκθεση στο μουσείο Φρυσίρα και τον Keanu Reeves.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ανοιξιάτικες βόλτες στην Αθήνα, επισκέψεις σε Μουσεία, μυρωδιές απο τραγανή πάπια και η all time classic αξεπέραστη ομορφιά του Keenu Reeves. Επιτέλους μυρίζει επίσημα άνοιξη!

Άρσενικό: O Keenu Reeves στην νέα καμπάνια του Yves Saint Laurent

Το αγόρι υπερπαραγωγή πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια του Saint Laurent και πολύ μας αρέσει που ο δαιμόνιος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Άντονι Βακαρέλο, επέλεξε τον διάσημο ηθοποιό ώς το πρόσωπο της καμπάνιας ανδρικών ρούχων του οίκου για αυτήν την σεζόν. Στα 54 παρακαλώ χρόνια του ο Reeves παραμένει (πολύ) όμορφος και σουπερ cool παρά τις τεράστιες δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια. Εκτός όμως απο την καμπάνια του διάσημου οίκου ο σταρ επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με την τρίτη ταινία της τριλογίας ταινιών δράσης. Ο Τζον Γουίκ είναι το μεγάλο comeback του Reeves σε έναν επικό ρόλο που θα αφήσει εποχή.

Summer detox: Water shape program (για το μπικίνι τέλειο κορίτσια)

Η power heath είναι μια εταιρεία που αγαπώ, αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι απο την εποχή του θρυλικού flat belly. Το 7 DAYS Water Shape Program είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βάση το επώνυμο κλινικά μελετημένο εκχύλισμα από φραγκόσυκο, CactiNeaTM (Clinical Study: Diuresis CactiNea™. Jan 2012). Το φραγκόσυκο, είναι «εφοδιασμένο» με μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών συστατικών. 14 δισκία, 7 μέρες, και το σώμα σας θα είναι εμφανώς πιο βελτιωμένο. Πραγματικά η κατακράτηση μειώνεται, τα μπράτσα, η κοιλιά και οι γοφοί είναι πιο ανάλαφροι και μπαίνετε με άνεση στο στενό σας ψηλόμεσο παντελόνι. Επιπλέον περιέχει μαγνήσιο, νιασίνη και βιταμίνη Β6,στοιχεία τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Σίγουρα θα σας βοηθήσει να "ξεφουσκώσετε", αν μάλιστα κάνετε ταυτόχρονα και μια σωστή διατροφή και γυμνάζεστε τακτικά τότε θα είστε πολύ σύντομα #summeready.

Art: Η αγάπη είναι ένας σκύλος απο την κόλαση

Ο τίτλος «Η αγάπη είναι ένας σκύλος από την κόλαση» δανείζεται το όνομά του από το ομώνυμο βιβλίο του Μπουκόφσκι. Από τις 2 Μαίου το Μουσείο Φρυσίρα παρουσιάζει 38 Ελληνες και Ευρωπαίους καλλιτεχνες οι οποίοι μέσα απο τις συλλογές τους πραγματεύονται το θέμα του γυναικείου ερωτικού γυμνού, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Το σώμα της γυναίκας, ως αντικείμενο του πόθου, απασχολούσε ανεκαθεν την τέχνη και έχει απεικονιστεί με όλους τους πιθανούς τρόπους σε κάθε εποχή. Μια καλή αφορμή για να κάνετε βόλτα στην ανοιξιάτικη Πλάκα.

Τρώω: Peking Duck στην Πανόρμου.

Έτυχε να περάσω απο την περιοχή την περασμένη εβδομάδα και μετά το τέλος μιας πολύωρης συνάντησης το έμπειρο μάτι μου έπεσε πάνω στο μικροσκοπικό Peking Duck. Ακριβώς έξω απο το μετρό της Πανόρμου αυτή η νέα πρόταση street food επικεντρώνεται σε ένα βασικό υλικό, την πάπια Πεκίνου την οποία μας παρουσιάζει όχι με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει, αλλά σε fusion καταπληκτικές εκδοχές. Οι οποίες φυσικά είναι και πάρα πολύ προσιτές. Χρησιμοποιώντας τραγανή πάπια, σερβίρει μια φανταστική σαλάτα με φρέσκα μυρωδικά, τα ρολάκια “rock and rolla” από φύκι, ρύζι και αγγούρι, sticky rice με μάνγκο και γάλα καρύδας. αλλά και light burger με φρέσκα μυρωδικά και αγγούρι. Γρήγορη και πεντανόστιμη προσεγμένη κουζίνα για όσους λατρεύουν τις ασιατικές γεύσεις. Peking Duck, Πανόρμου 105