fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτή την εβδομάδα αγαπώ το "Rocketman", ένα γαλλικό μπιστρό και τα One Shoulder τοπ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου επιτέλους έφτασε και εμείς κινούμαστε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Η πόλη είναι στα καλύτερα της, οι αυλές και οι ταράτσες έχουν την τιμητική τους, οι μίνι αποδράσεις στα νησιά ξεκίνησαν και οι ρυθμοί μπαίνουν σιγά σιγά σε #flightmode.

Ταινία: Rocketman

Ένα υπέροχο ποπ παραμύθι με φανταχτερά κοστούμια, υπέροχη μουσική και πολύ γκλίτερ. Πρόκειται για μια μουσική βιογραφία που αφηγείται την ζωή του Elton John. Σκηνοθετεί ο Dexter Fletcher (Bohemian Rhapsody) και πρωταγωνιστεί ο πολύ καλός Taron Egerton. Τα κοστούμια είναι φαντασμαγορικά, η μουσική καταπληκτική ειδικά για τους θαυμαστές του Elton John, οι χορογραφίες μαγικές και ο Ergeton άψογος στον ρόλο του θρυλικού τραγουδιστή. Η ταινία χρησιμοποιεί τα τραγούδια του καλλιτέχνη αφηγηματικά και μέσα απ' αυτά, αποκαλύπτεται βήμα-βήμα η ιστορία του μικρού, συνεσταλμένου Ρέτζι που είχε ταλέντο στο πιάνο και το πώς έγινε, με τη συμπαράσταση του στιχουργού Μπέρνι Τόπιν (η μοναδική του σχέση αγάπης που διήρκεσε, σύμφωνα με την ταινία) και σε πείσμα όλων των υπόλοιπων που προσπάθησαν να τον αποτρέψουν ως ανίκανο όταν ήταν μικρός, ή να το εκμεταλλευτούν ως χρυσή κότα (και με το αντίστοιχο κοστούμι), όταν ήταν ο πλουσιότερος μουσικός στην ιστορία. Το Rocketman έχει την έγκριση του Elton John, μιλάει ειλικρινά για το κομμάτι της ομοφυλοφιλίας και αποτυπώνει πολλά απο την πραγματική ζωή του ταλαντούχου σταρ. Θα τα δούμε σίγουρα ανάμεσα στα φαβορί για τα Οσκαρ.

Τρώω: VeriTable

Ένα υπέροχο, κομψό wine restaurant άνοιξε πριν απο λίγες εβδομάδες στο Νεό Ψυχικό και σπεύσαμε να το επισκεφτούμε. Σε ένα καλόγουστο περιβάλλον, ιδιαίτερα στον πρώτο όροφο του μαγαζιού με την εντυπωσιακή ανοιχτή κάβα, τα ξύλινα τραπέζια και τον χαμηλό φωτισμό γευτήκαμε αριστοτεχνικά πιάτα που παντρεύουν δημιουργικά την γαλλική κουζίνα με τα ελληνικά προιόντα. Ο σεφ -ιδιοκτήτης Alain Parodi φεύγοντας απο το πολύ καλό "L'Audrion" στην Πλάκα, μετακόμισε πιο βόρεια, στην "ζωηρή" πλέον πιάτσα του Νέου Ψυχικού. Μεγάλη ποικιλία απο γαλλικά κρασιά, ιδιαίτερα Αλσατικά ουίσκι και έξοχα τυριά και αλλαντικά είναι τα "δυνατά χαρτιά" του φιλόξενου μπιστρό. Στο VeriTable μας καλωσόρισαν με μια φρεσκοψημένη γαλλική μπαγκέτα με προζύμι, ζεστή ακόμα από τον φούρνο, με εξαιρετικό βούτυρο, λάδι και ελιές. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το εξαιρετικό ταρτάρ τόνου με πουρέ αβοκάντο, την pissaladière- ένας τύπος πίτσας από την Προβηγκία-, το θεσπέσιο μπαρμπούνι με ψαρόσουπα, την cote de veau με μανιτάρια morille και τα φανταστικά νιόκι. Κρατήστε χώρο για τα γλυκά καθώς είναι τόσο συγκλονιστικά και ελαφριά που δύσκολα θα αντισταθείτε. VeriTable, Άγγελου Σικελιανού 8, Νέο Ψυχικό

Φοράω: One Shoulder τοπ

Είναι το μοναδικό τοπ που χρειάζεται μια γυναίκα αυτό το καλοκαίρι, ειδικά για τις βραδινές εμφανίσεις τόσο στην πόλη όσο και στα νησιά. Προσωπικά προτιμώ τα crop tops με puff μανίκι σε χαρούμενα καλοκαιρινά χρώματα και σε λευκό. Δείχνουν υπέροχα με τζην, με αέρινες μακριές φούστες αλλά και με πιο στενά ψηλόμεσα leggings. Ωραία one shoulder top βρίσκω στο Top shop, στο Revolve, στο Zara και στο net-a-portet.com.

Περιμένω: Με αγωνία το 3ο μέρος του La Casa De Papel

Εεεεεερχεται επιτέλους το τρίτο μέρος της απίθανης σειράς με τους εκατομμύρια φανατικούς θεατές. Κυριολεκτικά μετράω αντίστροφα μέχρι τις 19 Ιουλίου και περιμένω με αγωνία την τρίτη κατά σειρά σεζόν της σειράς, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν για πρώτη φορά στην Ισπανία. Η συμμορία του El Profesor επιστρέφει το καλοκαίρι με τους Tokyo, Denver, Rio, Nairobi, Helsinki, Profesor, Raquel και Stockholm έτοιμοι για νέες περιπέτειες. Αν και στο τέλος της δεύτερης σεζόν, ο Berlin φαίνεται να πέφτει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, εικόνες απο τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου τον δείχνουν να συναντάται με τον Professor. Το βίντεο που ανακοινώνει την ημερομηνία είναι άκρως εντυπωσιακό και δείχνει την πλοκή να ξεκινάει από εξωτικά μέρη όπου οι πρωταγωνιστές ξοδεύουν ευτυχισμένοι τα εκατομμύρια που πήραν από το Νομισματοκοπείο. Ο τρίτος κύκλος διηγείται μια νέα ιστορία και οι ήρωες έχουν ένα πολύ δυνατό κίνητρο για την νέα ληστεία που επιχειρούν.