fbpx

10 πράγματα που μπορείτε να κάνετε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και υπάρχουν πολλά πράγματα που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον μας αμείωτο στην πόλη.

Ανήκω στην κατηγορία αυτών που δεν μελαγχολούν (σχεδόν) ποτέ όταν επιστρέφουν απο τις διακοπές. Αντίθετα χαίρομαι που θα ανταμώσω ξανά με αγαπημένα πρόσωπα, θα ξαναβρώ την γλυκιά ρουτίνα της καθημερινότητας, θα ξεκινήσω πάλι προπόνηση και δεν θα βαρεθω ούτε για μια στιγμή καθώς δεκάδες ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν στην πόλη. Η Αθήνα αυτή την εποχή είναι μαγική, τα βράδια της λαμπερά και ζεστά και αρκεί μια ταράτσα με θέα την Ακρόπολη για να χαλαρώσεις, να σκεφτείς, να ονειρευτείς, να επιθυμήσεις...Και όταν θέλεις κάτι πραγματικά, αυτό συμβαίνει, απλά δεν ξέρεις πότε!

10 πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου

Κοντινές παραλίες

Διατηρήστε το μαύρισμα σας με βουτιές σε κοντινές παραλίες με καθαρά νερά, coctails, μουσική ή και και χωρίς καθόλου μουσική και κρατήστε ζωντανά τα vibes του αγαπημένου σας νησιού. Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, Λαγονήσι, Σούνιο είναι απο τις πιο αγαπημένες μου παραλίες. Εξίσου όμορφα όμως είναι και το Δασκαλειό, το Πόρτο Ράφτη, Κακιά θάλασσα.

Καλοκαιρινό σινεμά

Καθίστε αναπαυτικά στις δροσερές ταράτσες των καλοκαιρινών κινηματογράφων, πιείτε δροσερές λεμονάδες, μασουλήστε (διακριτικά) ποπ κορν η οτι σας κάνει κέφι και δείτε φυσικά την νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο "Once upon a time in Hollywood" με θεούς Di Caprio και Pitt, το Μεσοκαλόκαιρο αλλά και το πολύ συμπαθητικό "Μια βροχερή μέρα" του Γούντι Άλεν.

Φορέστε τα Mules σας.

Τα λατρεύω γιατί εκτός απο άνετα είναι σουπερ σέξι και μου θυμίζουν τα όμορφα pin up girls της δεκαετίας του1940. Φορέστε τα Mules σας λοιπόν σαν να μην υπάρχει αύριο και αν χαλάσει ο καιρός μην ανησυχείτε, καθώς όλοι οι μεγάλοι σχεδιαστές τα προτείνουν και τον ερχόμενο χειμώνα

Ανεβείτε στις ταράτσες

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να πιείτε υπέροχα κοκτέιλ και να τσιμπολογήσετε νόστιμα πιάτα με θέα στην πόλη. Ένα υπέροχο new entry είναι το ανανεωμένο «Bar 8» στον όγδοο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» στο Σύνταγμα.

Κλείστε "ραντεβού" για τις συναυλίες του Σεπτέμβρη

Αν προλάβετε κλείστε απο τώρα θέση για την παράσταση «Queen Symphonic», η οποία θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο (7/9). Όλες οι επιτυχίες των Queen με τους Rachael Wooding, Jon Boydon, Peter Eldridge και Julie Stark. Μην χάσετε την μεγάλη συναυλία του Eric Burdon στο Ηρώδειο, τον Eros Ramazzotti στο Ταε Κβο Ντο, τον Μάριο Φραγκούλη στο Ηρώδειο αλλά και τον Mario Biondi στον ίδιο χώρο.

Anklets...mania!

Και μπορεί να έχουμε αγοράσει ήδη τις πρώτες Lace Up boots της νέας σεζόν όμως το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και δεν νοείται να κυκλοφορούμε στην πόλη χωρίς το πιο trendy κόσμημα του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο απο το βραχιόλι ποδιού.

Summer beauty mania

H Nars είναι μια εταιρεία που αγαπώ τα τελευταία...πολλά χρόνια γι'αυτό και φρόντιζα να "φορτώνω" τις αποσκευές μου με τα προιόντα της κάθε φορά που επέστρεφα απο τα ταξίδια μου στο εξωτερικό. Τώρα ευτυχώς την συλλογή της Nars μπορούμε να την βρούμε στα καταστήματα Sephora. Τα δύο προιόντα τα οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ είναι το lip gloss και το απίθανο κονσήλερ.

Καλοκαιρινές παραστάσεις στο Θέατρο Παπάγου

Δείτε στις 28 Αυγούστου τους Νικήτα Τσακίρογλου, Δημήτρη Πιατά, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Γεράσιμο Γεννατά, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Αντιγόνη Φρυδά, Κώστα Νικούλι και την ελληνικής καταγωγής και διεθνούς φήμης ηθοποιό Κάθριν Χάντερ στον «Προμηθέα Δεσμώτη» του Αισχύλου. Στις 5 Σεπτεμβρίου μην χάσετε τις "Νεφέλες" με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και εκλεκτό θίασο σε ένα απο τα πιο όμορφα ανοιχτά θέατρα της Αθήνας.

Coctails and dreams.

Πώς θα ήταν οι νύχτες μας αν δεν υπήρχαν οι υπέροχες αυλές στα bar restaurant της πόλης; Βάζουμε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα μας και χαλαρώνουμε στους καναπέδες του Nikkei, Balthazar, Andaman, Albion, στον Αστερίσκο στου Ψυρρή και στο Fuga στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Καραγκιόζης... φορ εβέεεεεερ!

Στις 28 Αυγούστου πάρτε τα παιδάκια σας και επισκεφτείτε τον Θόλο του Κέντρου Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», τη νέα εγκατάσταση που εγκαινιάστηκε κατά το Summer Nostos Festival 2019. Εκεί με ελεύθερη είσοδο, θα απολαύσετε το νέο έργο «Συλλάβετε τον Καραγκιόζη!» με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα της λαϊκής παράδοσης.

Dinner δίπλα στην θάλασσα

Το μοναδικό αυτό συναίσθημα να τρώς κυριολεκτικά εκεί που σκάει το κύμα λίγα μέρη το προσφέρουν. Απο τα πιο αγαπημένα και ιδιαίτερα δημοφιλή είναι το Krabo, το Forty, το Nice & Easy, το Ark και το Moorings. Κλείνουμε πρώτο τραπέζι κύμα και απολαμβάνουμε ειδυλλιακά δείπνα.







Διαβάστε ακόμα