fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα κακά νέα της εβδομάδας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Κάποια με ξάφνιασαν, άλλα με χάλασαν και μερικά απλά με ξεπέρασαν

Και θα μπώ φίλοι μου κατευθείαν στο θέμα με την δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ερώτηση του "γάτου" δημοσιογράφυ που τον ρώτησε αν εκείνο το εκπληκτικό τέρμα που είχε σημειώσει με το ψαλίδι είναι καλύτερο από το σεξ με τη σύντροφό του Τζορτζίνα. Ο Κριστιάνο λοιπόν απάντησε κατευθείαν και χωρίς να το σκεφτεί και πολύ: «Όχι, όχι, το να συγκριθεί με την Τζορτζίνα μου, όχι»! Και άλλοι αγαπήσαμε κούκλε μου αλλά δεν κάναμε έτσι.

Τα μοντέλα στο GNTM. Νισάφι μαντάμ και μονσιού με τα plus size models, με τις χοντροκ@@@ς, τις σουπερ σιλικονάτες και τις τσίτα απο τα υαλουρονικά 25αρες. Τα plus size κορίτσια για να γίνουν μοντέλα πρέπει να είναι κουκλάρες ή να έχουν το σεξαπιλ της Ashley Graham, τελεία και παύλα. Οι υπόλοιπες με τον δήθεν τύπο, με την τάχα μου προσωπικότητα και το ενδιαφέρον κορμί και πρόσωπο καλύτερα να κάνουν πασαρέλα στα μπουζούκια μήπως και βρούν κανένα καλό γαμπρό.

Το ξανθό μαλλί της Kendal Jenner. Φέρτε τώρα πίσω τα μαύρα υπέροχα μαλλιά της καλλονής Jenner. Μια κουκλάρα έβγαλε το Καρντασέικο και αυτή πήγε και έγινε ξανθιά. Το κορίτσι βέβαια έκανε την αλλαγή στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου. Αλλά κάπως έτσι έγινε και με την κολλητή της Bella Hadid η οποία έγινε και αυτή ξανθιά πριν απο λίγες εβδομάδες και της...έμεινε το ξανθό κουσούρι. Θέλουμε την παλιά καλή Jenner πίσω.

Τα αβοκάντο της Victoria Beckham: Ούτε ένα ούτε δύο αλλά τέσσερα αβοκάντο καθημερινά τρώει η "θεότητα" η οποία εκτός απο το να μεγαλώνει τα παιδιά του άτακτου συζύγου της, να σχεδιάζει (υπέροχα) ρούχα, κυκλοφόρησε και μια νέα beauty συλλογή με καλλυντικά. Το ξέρουμε οτι το αβοκάντο είναι superfood και κάνει τέλειο δέρμα αλλά 4 (!!!!) είναι πολλά βρε κούκλα μου. Βέβαια Beckham είναι αυτή κάτι θα ξέρει παραπάνω!

Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλ, 19 χρόνια μετά. Και είχα μια... να τα δώ. Κάπου έλεος δηλαδή, γιατί να θέλω να δώ τους κουρασμένους και καραμποτοξαρισμένους πρωταγωνιστές της σειράς των ένδοξων 90's που "μυρίζουν" ναφθαλίνη; Τι με νοιάζει εμένα πώς είναι η Κέλι και η Ντόνα και αν η Μπρέντα θα τα ξαναβρεί με τον Μπράντον; Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα και στην Ελλάδα στο κανάλι Fox η σειρά που έγραψε ιστορία πριν απο δύο δεκαετίες και οι η γενιά των 40αρηδων κάνει πάρτι. Ήμουν νια και γέρασα.

Ο αντικαπνιστικός νόμος που βρυκολάκιασε: Επειδή ο Ελληνάρας ο θεριακλής δεν καταλαβαίνει απο νόμους, βάλτε υψηλά πρόστιμα τόσο στους μαγαζάτορες όσο και στους πολίτες που καπνίζουν σε εστιατόρια/μπαρ/καφέ/ live σκηνές/ μπουζούκια/ έξω απο νοσοκομεία/ στα φουαγιέ/ σε παιδικές χαρές και παιδότοπους και θα δείτε τι ωραία που θα το κόψουν όλοι μαχαίρι. Όποιος θέλει τσιγάρο ας καπνίσει στο δρόμο και στο σπίτι του. Και σας το λέει μια πρώην καπνίστρια που κάνει ωστόσο κανένα τσιγάρο όταν βγαίνει.

Τα ωραιότερα θα στα έχω...photoμονταρισμένα: Είναι τραγικό και γελοίο κατά την γνώμη μου να βγάζετε selfie με τόσες χιλιάδες φίλτρα στο πρόσωπο και άλλα τόσα που φουσκώνουν το στήθος, μακραίνουν τα πόδια και σμιλεύουν την μέση. Βρε αγάπες μου φαίνεται και κάποια στιγμή θα σας δούν απο κοντά οι ενδιαφερόμενοι και θα εξαφανιστούν με ελαφρα πηδηματάκια.

Ψάξε, ψάξε δεν θα με βρείς: Τι είναι και αυτό με το διαδικτυακό "ψάξιμο"; Οι "φίλοι" στα social δεν σταματάνε να ψάχνουν, ποιός και γιατί σου έκανε like, πώς βρέθηκες με τον άλλον στο ίδιο μαγαζί την ίδια ώρα, με ποιούς κάνεις παρέα, γιατί σε ακολουθεί ο τάδε και τι κρύβει το σχόλιο που σου έκανε ο πρώην; Πολύ κακό για το τίποτα και πολύ κουτσομπολιό χωρίς ουσιαστικό θέμα. Όλοι ξαφνικά βγάζουν συμπέρασμα για την ζωή σου απο το instagram και το facebook.

Αυτή θα σε βάλει να κόψεις και...το μούσι. Για όσους τρέφουν μούσι ακόμα (και καλά κάνουν) ας το έχετε τουλάχιστον κοντό, μαλακό και καθαρό. Νισάφι πια με την απεριποίητη γενειάδα χωρίς νόημα και χωρίς φροντίδα. Αν θέλετε την γνώμη μου κόψτε το μούσι εντελώς αν πάλι το αγαπάτε τότε αφιερώστε χρόνο για περιποίηση. Εμείς ηλίθιες είμαστε που λουζόμαστε και πάμε κομμωτήριο;