fbpx

5 πράγματα που αγαπώ αυτή την εβδομάδα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Απο τα Fenty gloss σε ένα εξωτικό μπαρ στον Πειραιά και στην μεταμόρφωση της mamager Kris Jenner σε θρυλική Αλέξις Κάρινγκτον.

Food: Colonial

Στους υπέροχους και καταπράσινους κήπους του Golf της Γλυφάδας, το Colonial είναι μια όαση καλαισθησίας και δροσιάς που πραγματικά ξεκουράζει σώμα και ψυχή. Οι jungle ταπετσαρίες, οι καλόγουστοι βελουτέ πετρόλ καναπέδες, οι μεγάλοι πίνακες με ζώα αναδεικνύονται μέσα στο λευκό σκηνικό με την ατελείωτη θέα στο δάσος. Το σέρβις είναι καλό και γρήγορο,το φαγητό νόστιμο και ποιοτικό (δοκιμάστε τα μοσχαρίσια μάγουλα και τον χωριάτικο κόκορα με μακαρούνες χαρουπιού). Το επισκέφθηκα μια ηλιόλουστη Κυριακή και διαπίστωσα οτι είναι ιδανικό μέρος τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες καθώς διαθέτει περιφραγμένο παιδότοπο με κούνιες και καρεκλάκια για τους γονείς. Ένα αριστοκρατικό μαγαζί που πραγματικά αποτελεί έναν μικρό επίγειο παράδεισο στα νότια προάστια. Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα

Beauty: Fenty by Rihanna και Natasha Denona

Απο την beauty συλλογή της Rihanna ξεχωρίζω τα δύο λιπ γκλός Gloss Bomb, γυαλίζουν υπέροχα και δεν κολλάνε στα χείλη αλλά και το Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler με το πρωτότυπο πλατύ βουρτσάκι για εύκολο blending και τη λεπτή μύτη για άψογη ακρίβεια. Αν αξίζει να επενδύσετε σε μια cool παλέτα σκιών τότε επιλέξτε κάποια απο την συλλογή της φοβερής make up artist Natasha Denona. Μια έξυπνη και συμφέρουσα επιλογή είναι να αγοράσετε την μινι παλέτα και να πειραματιστείτε με τις αποχρώσεις. Και τα δύο θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.

Dynasty for ever!

Η επική φωτογράφηση Jenner - Hadid για το εξώφυλλο του Harper's Bazaar έκανε τον κόσμο της μόδας και τα social media στο εξωτερικό να παραμιλούν. Η Kris ετών 63 φωτογραφήθηκε ώς Alexis Carringhton και η 55χρονη Yolanda ως θρυλική Krystle. Κουκλάρες και δαιμόνιες μαμάδες των τοπ μοντελ Kendal και Bella απέδειξαν οτι το'χουν ακόμα και μάλιστα μπορούν να υποστηρίξουν πολλούς διαφορετικούς ρόλους. Και οι δύο είναι απίθανες ωστόσο μια ιδιαίτερη προτίμηση έχω στην Kris Jenner καθώς η ομοιότητα αλλά και το στυλ είναι πανομοιότυπο με τo είδωλο των 80's, Joan Collins.

Μπαρ: King George XIV

Πρόκειται για ένα λουσάτο, κεφάτο και ατμοσφαιρικό μαγαζί στον Πειραιά με την ομορφότερη αυλή. Λίγο η art deco διακόσμηση, λίγο το ωραία coctails και τα νόστιμα πιάτα του με επιρροή απο την γαλλική κουζίνα αρκούν για να σε κάνουν να περάσεις αρκετές ώρες εκεί και να ξαναπάς. Άλλωστε ο Πειραιάς είναι αγαπημένο μέρος και το εντυπωσιακό King George XIV είναι ότι πρέπει για φαγητό και ποτό μετά απο τις παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Βασ. Γεωργίου Α΄ 14, Πειραιάς

Εσύ πόσο Bottega Veneta μπορείς να αντέξεις;

Προσωπικά πάραααα πολύ και δεν είμαι η μόνη καθώς όλες όσες αγαπούν την μόδα σε αυτόν τον πλανήτη έχουν πάθει εμμονή με την #NewBottegaVeneta. Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής Daniel Lee μέσα σε 18 μήνες που ανέλαβε τα ηνία του διάσημου οίκου, έχει απογειώσει το brand. Οι clutch bags και τα τετραγωνισμένα σανδάλια βρίσκονται σταθερά στην wishlist των πιο ενημερωμένων γυναικών και συνεχίζουν να αποτελούν αξεσουάρ -τρόπαια για όλες αυτές που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας.