fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα καλά νέα της εβδομάδας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η Αθήνα μπήκε πάλι σε δημιουργικούς ρυθμούς, με καινούργια στέκια, νέα μενού στα αγαπημένα μας εστιατόρια, δεκάδες ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές πρεμιέρες και αρκετές καλές τηλεοπτικές στιγμές.

Angelina is back: Η ωραιότερη σατανική ηρωίδα που είδαμε στον κινηματογράφo

H Jolie επέστρεψε για τα καλά και κάνει παγκόσμια περιοδεία για τις ανάγκες του σήκουελ της Maleficent: Mistress of Evil. Απο τη Ρώμη, το Λονδίνο στο Los Angeles, η Angelina έκανε εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις με σύνολα φτιαγμένα αποκλειστικά γι'αυτήν. Εμφανίστηκε με τα παιδιά της στην πρεμιέρα της ταινίας, πιο ώριμη, πιο σταρ, πιο όμορφη αλλά και πιο μελαγχολική απο ποτέ. Ανυπομονούμε να δούμε την ταινία που κάνει πρεμιέρα στην χώρα μας στις 17 Οκτωβρίου.

Food: Villa Dioskouri

Το αγαπούσα πάντα αυτό το μαγαζί στο Νέο Ψυχικό και ήταν ένα απο τα αγαπημένα μου στέκια όταν έμενα στα βόρεια προάστια. Το ιστορικό στέκι λοιπόν ανανεώθηκε, έκανε εντυπωσιακό lifting τόσο στην κουζίνα όσο και στην διακόσμηση και σερβίρει απο το πρωί φανταστικό brunch και ωραία πιάτα όπως αυτά που δοκιμάσαμε το μεσημέρι που το επισκεφθήκαμε, μια πεντανόστιμη στριφτή σπανακόπιτα, μελιτζάνα με φάβα και κάπαρη και ένα τρυφερό κατσικάκι με μακαρόνια (classic). Δημ. Βασιλείου 16, Νέο Ψυχικό

Τηλεοπτική σειρά: Οι Άγριες μέλισσες

Σε ένα "τυφλό" τηλεοπτικό σύμπαν, ξαφνικά οι "Άγριες Μέλισσες" φαντάζουν σαν ο μονόφθαλμος βασιλιάς που πολεμάει την φτήνια και την κακογουστιά. Καλογυρισμένο, με ουσία, με καλούς ηθοποιούς και ωραία φωτογραφία, ενδιαφέρον σενάριο, μέχρι... εκεί όμως, δεν μπορώ να ακούω υπερβολές περί αριστουργηματικής σειράς.

Άντρας: Ο Hassan Jameel είναι το αγόρι της Rihanna

Και είναι ο λόγος που ζηλεύουμε την διάσημη τραγουδίστρια. Είναι ψηλός, μελαχρινός, κούκλος, ζάμπλουτος και σαουδάραβας (αυτό τώρα δεν είναι απαραίτητα και καλό). Ο Hassan είναι απο τους πλουσιότερους άντρες στον κόσμο και ο αναπληρωτής πρόεδρος και αντιπρόεδρος της οικογενειακής επιχείρησης Abdul Latif Jameel, μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κόσμο, και σημαντικοί επενδυτές στη Toyota. Η Rihanna μάλιστα στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε παραδέχτηκε την σχέση της μαζί του και αποκάλυψε πως είναι έτοιμη να γίνει μητέρα. Ποιά δεν θα ήθελε Riri μου με τέτοιο άντρα;