fbpx

Λευτεριά... στον πρίγκιπα Άντριου!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ένας straight Άγγλος βρέθηκε και έπεσαν να τον φάνε

Κάνε παιδιά να δείς καλό. Απο την ώρα που έσκασε το σκάνδαλο με τον "ατακτούλη" πρίγκιπα Άντριου σκεφτόμουν τι άλλο θα δούν τα μάτια της βασίλισσας Ελισάβετ και πώς θα διαχειριστεί τελικά την συγκεκριμένη υπόθεση που συγκλονίζει όλη την Βρετανία. Η έμπειρη και δυναμική μονάρχης έρχεται στα 93 της αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον γιό ο οποίος φαίνεται πώς το παράκανε με τις ερωτοδουλείες του. Αφού έκανε ότι έκανε όλα αυτά τα χρόνια με τις διάφορες σταρλετ, μοντέλα, πορνοστάρ έδωσε μια καταστροφική συνέντευξη για την σχέση του με τον κολλητό του Τζέφρι Επστάιν, βάζοντας ο ίδιος "ταφόπλακα" στον ευατό του. Τον Επστάιν, τον κολλητό του όλα αυτά τα χρόνια ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν ολίγον, παιδόφιλος, σεξομανής, προαγωγός και γενικός ένας "χρυσός" χαρακτήρας μη σου τύχει στο διάβα σου δηλαδή (αν είσαι ωραίο κορίτσι). Γίνεται σου λέει στην Αγγλία λαίλαπα απο το σκάνδαλο, έχουν βγεί οι Αγγλάρες και ζητούν τη κεφαλή του Άντριου επι πίνακι. Σου λέει εμείς θα πληρώνουμε φόρους και εσύ θα χαριεντίζεσαι με escorts σε κότερα και πριβέ πάρτι και θα μπεκροπίνεις με πορνοσταρ;

Πόσο βαρετή όμως θα ήταν η ζωή μας αν δεν μας απασχολούσαν λίγο και τα σκάνδαλα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας; Έτσι όμως είναι οι βασιλείς και οι πρίγκιπες, σκάνδαλα, απιστίες, έρωτες, εξαρτήσεις και πάει μακριά η λίστα. Αν δεν έχουν και αυτά πώς θα ανάψουν τα (γαλαζο) αίματα, πώς θα κυλήσει κούκλες μου η ζωή στο Παλάτι; Βασιλικό χάος λοιπόν επικρατεί στο Μπάκινγχαμ και όλοι αναρωτιούνται ποιός θα την πληρώσει για τις...ακόρεστες σεξουαλικές ορέξεις του 59χρονου πρίγκιπα. Η βασίλισσα Ελισάβετ πάντως σίγουρα θα επιβιώσει αφού τα ματάκια της έχουν δεί πολλά σκάνδαλα στα 67 χρόνια που βρίσκεται στο θρόνο.

Στην περίπτωση του Άντριου πάντως ταιριάζει γάντι η φράση "ο Θεός έδωσε στους άνδρες ένα μυαλό και ένα πέος, αλλά δυστυχώς όχι αρκετή παροχή αίματος για να λειτουργούν και τα δυο ταυτόχρονα". Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν τον είχα για τόσο ερωτύλο και παθιασμένο εραστή τον Άντριου. Άλλωστε οι άγγλοι δεν φημίζονται και ιδιαίτερα ως μεγάλοι εραστές και επιπλέον δεν είναι και τόσο "φανατικοί" κυνηγοί του αδύναμου φύλου. Λίγο bisexual, όλιγον gay friendly, κάπως μπερδεμένοι, με απλά λόγια δεν φοβάσαι οτι θα σου τη πέσει ποτέ χοντρά ένας Άγγλος. Ο Αντριου φαίνεται πώς "λοξοδρόμησε" γιατί όχι μόνο είναι σουπερ straight αλλά του αρέσουν και οι γυναίκες σεξοβόμβες. Εκτός απο τα πιπίνια φυσικά (εκεί την πάτησε άλλωστε). Μιλάμε για μεγάλο εραστή με ιδιαίτερη αδυναμία όπως αποκαλύπτει ο αγγλικός τύπος στις σέξι μελαχρινές καλλονές και στις πορνοσταρ.

Επι δεκαετίες ο δούκας του Γιορκ απασχολούσε τα πρωτοσέλιδα του σκανδαλοθηρικού Τύπου με τις ερωτικές του περιπέτειες. Μιλάμε για πολύ μεγάλο εραστή αν και άγγλος το ξαναλέω! Στα νιάτα του είχε στείλει την Ελισάβετ (του έχει μεγάλη αδυναμία) για υπογλώσσια εξαιτίας της σχέσης του με την ηθοποιό ερωτικών ταινιών Κου Σταρκ. Ο φωτογραφικός φακός τον έχει συλλάβει κατα καιρούς να απολαβάνει πριβέ πάρτι αγκαλιά με καλλίπυγα μοντέλα, να κάνει διακοπές σε σκάφος με ημίγυμνες καλλονές και να ιδρώνει το...Paul Smith του με 17χρονες "σκλάβες" του σεξ. Εκεί όμως φαίνεται πώς την πάτησε και επιπλέον έκανε το μέγα λάθος να δώσει συνέντευξη στα "κατιναριά" του βρετανικού τύπου. Εντωμεταξύ η 17χρονη Βιρτζίνια Ρόμπερτς δήλωσε "Είχα συνηθίσει να με χρησιμοποιούν οι άνδρες για το σεξ, αλλά δεν είχα συνηθίσει μία τέτοια συμπεριφορά δημοσίως και όχι από έναν πρίγκιπα που είχε κόρες. Ενιωθα ότι όλοι μας κοιτούσαν» και πρόσθεσε ότι αργότερα πέρασαν το βράδυ μαζί καθώς ήταν το «δώρο» του Επστάιν προς τον πρίγκιπα. Για τις υπηρεσίες της έλαβε 15.000 δολάρια από τον τραπεζίτη, ενώ επιμένει ότι στις βίλες του Επστάιν υπήρχαν εγκατεστημένες κάμερες που κατέγραψαν τις στιγμές της με τον Αντριου.

Και εγώ αναρωτιέμαι, η ηλικία συναίνεσης στη Βρετανία δεν είναι τα 16 χρόνια; Η κοπέλα η οποία ήταν και "επαγγελματίας" ήταν 17 όταν συνευρέθηκε με τον Άντριου. Σε κάθε περίπτωση αν αποδειχθούν οι κατηγορίες οτι πήγαινε με ανήλικα τότε πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Όμως για ποιούς λόγους τον κατηγορούν για όλα τα υπόλοιπα; Επειδή του αρέσουν οι ωραίες γυναίκες; Επειδή πάει σε πάρτι και κάνει "ζωάρα" με όποια (κυριολεκτικά) γυναίκα του "γυαλίσει"; Και είναι σκάνδαλο αυτό; Τότε η σχέση του αδερφού του Κάρολου με την Καμήλα, τι είναι; Λευτεριά στον Πρίγκιπα Άντριου! Αλήθεια τώρα αν είχατε τόσο πλούτο και τόση φήμη τι θα κάνατε αν ήσασταν πρίγκιπες και σας άρεσαν οι γυναίκες; Οι οποίες ως γνωστόν ψάχνουν ΟΛΕΣ για ένα πρίγκιπα!