fbpx

Τα αγαπημένα της εβδομάδας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

20 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και η Αθήνα (έστω και αργοπορημένα) φοράει τα γιορτινά της και εμείς τριγυρνάμε στα νέα εστιατόρια, επενδύουμε στα νέα beauty προιόντα, πάμε κινηματογράφο και θέατρο και διασκεδάζουμε στα live στέκια του κέντρου.

Food: Λ19

Downtown φορέβααααα! Στην οδό Λέκκα άνοιξε πριν απο λίγο καιρό το Λ19 ένα καλόγουστο all day μαγαζί που τα έχει σχεδόν όλα και είναι όλα αξιόλογα, πράγμα σπάνιο για εστιατόριο! Και ωραίους καφέδες και χορταστικά πρωινά και brunch και απίθανους χυμούς αλλά και ενδιαφέρον μενού. Αργά το απόγευμα είναι ίσως η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθεί κανείς το καινούργιο στέκι στο Σύνταγμα καθώς μεταμορφώνεται σε ένα ζωντανό wine bar με ωραίο ελληνικό μενού με ξεχωριστές γεύσεις απο 20 διαφορετικά μέρη της Ελλάδας και ευδιάθετους θαμώνες που απολαμβάνουν κουβέντα και καλό κρασί γύρω απο την τεράστια πετρόλ μπάρα. Λέκκα 19, Σύνταγμα.

Ταινία: Ο Ιρλανδός

Τι να πρωτοπώ για το αριστούργημα του Μάρτιν Σκορσέζε; Μια μεγαλειώδης ταινία που γίνεται σημείο μιας δημιουργικής συνάντησης των μεγαλύτερων ταλέντων που έβγαλε ποτέ το αμερικανικό σινεμά εδώ και μισό αιώνα. Ο Ρόμπερτ Ντε Νιρο στον ρόλο του Ιρλανδού, ο Αλ Πατσίνο είναι ο Χόφα και ο Τζό Πέσι ως Ράσελ Μπαφαλίνο είναι απλά υποδειγματικοί και δεν καταλαβαίνεις πώς περνάνε 3,5 ώρες. Ενα συγκλονιστικό γκανγκστερικό δράμα απο αυτά που μόνο ο μεγάλος αυτός σκηνοθέτης ξέρει να φτιάχνει τόσο καλά, μας ταξιδεύει με την ιστορία της Αμερικής να βρίσκεται πάντα στο μπακγκράουντ – από την άνοδο του οργανωμένου εγκλήματος και τη δολοφονία του Τζον Φ. Κένεντι ως την εποχή Νίξον και τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Σερβία. Μη το χάσετε!

Live: Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στο Faust

Ένας πολύ ξεχωριστός καλλιτέχνης με μοναδική φωνή και εξαιρετικό ρεπερτόριο είναι ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος που παρουσιάζει μια ιδιαίτερα φιλόδοξη μουσική πρόταση στην σκηνή του Faust τις επόμενες 2 Κυριακές. Με ένα πρόγραμμα ιδιαίτερων εκφραστικών & φωνητικών απαιτήσεων, με τραγούδια από Presley, Sinatra, Murolo, Piovani, έως Μουζάκη, Πλέσσα, Χατζιδακι, Θεοδωράκη και περνώντας από μεγάλες «στιγμές» του musical και γνωστές άριες, μέχρι ακούσματα του Freddie Mercury & του Sting. Η επόμενη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου με καλεσμένη την ταλαντούχα ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου. Faust Καλαμιώτoυ 11 & Αθηναίδος, Αθήνα

Beauty mania: KAT VON D TRUE PORTRAIT FOUNDATION

Γενικά είμαι επιφυλακτική με τα foundation καθώς πολλά υπόσχονται αλλά λίγα πραγματοποιούν. Ωστόσο το νέο υγρό foundation της KAT VON D είναι πραγματικά απίθανο. Μεταμορφώνεται σε πούδρα και χαρίζει ανάλαφρη μεσαία κάλυψη, δημιουργώντας ένα αέρινο ματ τελείωμα που διαρκεί. Πραγματικά έχω καιρό να ενθουσιαστώ με ένα προιόν. Χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεσή του με τεχνολογία Elastic Essence™ Effect, προσαρμόζεται σε όλες τις εκφράσεις του προσώπου και υπόσχεται αψεγάδιαστη επιδερμίδα που παραμένει αναλλοίωτη όλη μέρα. Και πιστέψτε με αυτό που υπόσχεται το κάνει και με το παραπάνω!