fbpx

Τα Top 5 της εβδομάδας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Απο το νέο latino στέκι στη Γλυφάδα, την απίθανη συλλογή του Jacquemus, στον χωρισμό της Rihanna, το #Megxit μέχρι τον απόλυτο prive παράδεισο.

Food: Goya Latino Gastrobar

Η αλλιώς στον τροπικό της...Γλυφάδας μας μεταφέρει το νέο εντυπωσιακό στέκι που άνοιξε πριν απο λίγες εβδομάδες στην θέση του Hama που είχε γράψει την δική του ιστορία. Το Goya έχει latino ταπεραμέντο τόσο στην "ψυχή" όσο και στην κουζίνα. Τουλάχιστον προσπαθεί να έχει μια αξιοπρεπή προσέγγιση στην απαιτητική και ιδιαίτερη κουζίνα της Λατινικής Αμερικής. Κρέατα που ψήνονται στον ξυλόφουρνο όπως T-bone, Ribeye και wagyu strip loin, ορεκτικά made in Peru, ωραία κοκτέιλ και διακόσμηση υπερπαραγωγή που θυμίζει latin american bar της εποχής του Tony Montana. Βέβαια στους καναπέδες του δεν βλέπεις ούτε κατά διάνοια καλλονές όπως η Michelle Pfeiffer, όμως κρατάει ένα κοσμικό χαρακτήρα, με τους local θαμώνες να υπερτερούν. Η μουσική παίζει δυνατά afro house ενώ απο τις δέκα υπάρχει ένα πολύ συμπαθητικό live. Το σέρβις ευγενικό και ενημερωμένο ωστόσο χρειάζεται λίγο χρόνο για να συντονιστεί. Γιατί θα ξαναπάμε; Για την ατμόσφαιρα και τον κεφάτο χαρακτήρα του. Γρηγορίου Λαμπράκη 34, Γλυφάδα

Single babe: H Rihanna χώρισε απο τον δισεκατομμυριούχο σύντροφο της Hassan Jameel

Μετά απο 3 ολόκληρα χρόνια η άτακτη badgalriri χώρισε απο τον κούκλο, πάμπλουτο και νεαρό Σαουδάραβα σύντροφο της. Μάλιστα μέσα στο 2019 είχαν ακουστεί πολλά περί γάμου και επιθυμίας των δύο να κάνουν οικογένεια καθώς ζούσαν ένα μεγάλο έρωτα. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες φήμες η σταρ ήταν αυτή που έφτασε στον χωρισμό καθώς απλά...βαρέθηκε! Μάλιστα την περασμένη Παρασκευή εθεάθη να διασκεδάζει με τον διάσημο ραπερ ASAP Rocky. Και εντάξει η Rihanna είναι σουπερ σταρ και την "παίρνει" να κάνει τα δικά της αλλά αυτό το "παιδί" ο Hassan, το έχω μεγάλο άγχος μη και δεν βρεί παρηγοριά στην αγκαλιά κάποιας δίμετρης "μοντέλας"!

Fashion: Η συλλογή του Jacquemus για το φθινόπωρο του 2020 μας "έστειλε" κυριολεκτικά

Το περασμένο Σάββατο βλέπαμε αργά το βράδυ τα feeds όλων των fashion experts στο instagram να γεμίζουν απο σύνολα και αξεσουάρ απο την επίδειξη του ταλαντούχου Simon Porte Jacquemus στο Παρίσι. Τι να πρωτοπεί κανείς για το σόου. Για την εμφάνιση της 41χρονης Laetitia Casta που άνοιξε την επίδειξη; Για τα απίθανα σύνολα με σκισίματα στα επίμαχα σημεία σε όλες τις αποχρώσεις του μπεζ; Για τις τρο-με-ρές μινι τσάντες ή για το all star cast; "The year 97" ήταν ο τίτλος και η έμπνευση των 2 συλλογών (ανδρική και γυναικεία) που έδειξε ταυτόχρονα ο σχεδιαστής. "Eκείνη την χρονιά έφτιαξα μια φούστα για την μητέρα μου απο το ύφασμα της κουρτίνας του σπιτιού μας" είπε ο Jacquemus και παραδέχτηκε οτι δεν νιώθει καμιά νοσταλγία για τα 90's.

#Megxit: Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως τα διαθέτει και τα δύο. Αφού μας "χόρτασαν" φθηνές δικαιολογίες μαζί με τον Χάρι περί ρατσιστικής συμπεριφοράς, και κρίσεις άγχους, και πώς η πρώην τριτοκλασάτη σταρλετ δεν μπορούσε να κοιμηθεί καλά στο Παλάτι (;;) ειδοποίησαν την βασίλισσα last minute οτι επιθυμούν να παραιτηθούν απο τα βασιλικά τους καθήκοντα. Προσωπική μου γνώμη είναι οτι η αδίστακτη και χειριστική Μάρκλ -απο την αρχή την έβρισκα "λίγη" για τον πρίγκιπα- κατάφερε να παίξει (αν και ατάλαντη) τον ρόλο της ζωής της τέλεια απένταντι στον ελαφρόμυαλο και καλομαθημένο Χάρι. Ως σύντροφος έκανε την δύσκολη και έδειχνε οτι δεν νοιάζεται για την δόξα και τα λεφτά και όταν κατάφερε πια να τον παντρευτεί το "έπαιξε" αδικημένη και απροστάτευτη απο τα "θηρία" που ζούσαν στο Μπάκιγχαμ. Τώρα απαλλαγμένη απο τα Πρωτόκολλα και τα βασιλικά καθήκοντα μπορεί να στήσει μια σοβαρή καριέρα απο την αρχή (η προηγούμενη που είχε θύμιζε αναρριχώμενο φυτό) και να βγάλει κάμποσα εκατομμύρια. Πάτε στοίχημα οτι μέσα στα επόμενα 5 χρόνια θα της έχει τελειώσει και ο έρωτας για τον Χάρι; Ας όψεται η αγάπη που έχει η Ελισάβετ στον εγγονό της και το γεγονός οτι βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία πια για να δώσει ένα μάθημα στη κακότροπη Μέγκαν.

Do not Disturb: Ο (ιδιωτικός) παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει

Το ταξιδιωτικό trend για τους (πολύ) πλούσιους και διάσημους είναι να νοικιάζουν ένα μικρό ιδιωτικό νησί με σούπερ luxurious βίλες που προσφέρουν κυριολεκτικά τα πάντα. Κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυο έπεσα σε πολλούς υπέροχους ιδωτικούς "παραδεισους" ωστόσο δύο εντυπωσιάζουν και αποτελούν κορυφαίες επιλογές των jet setters. Το Japao απέχει μόλις 30 λεπτά με το ελικόπτερο απο το Ρίο της Βραζιλίας και προσφέρει απίθανη φιλοξενία στην υπερπολυτελή κατοικία και μια θέα στο "green coast" που κυριολεκτικά σταματάει την ανάσα. Tο Banwa είναι ένα ιδωτικό νησί στις Φιλιππίνες που σας γυρνάει πίσω στον χρόνο, ιδανικό για τους φυσιολάτρες με έξι σουπερ βίλες και μια φάρμα με οργανικά προιόντα.