fbpx
  • Οι βερμούδες είναι το απόλυτο trend της φετινής σεζόν

    Οι βερμούδες είναι το απόλυτο trend της φετινής σεζόν

  • Τι φόρεσαν οι σταρ στην εβδομάδα μόδας;

    Τι φόρεσαν οι σταρ στην εβδομάδα μόδας;

  • Σουπιές με κρέμα φάβας

    Σουπιές με κρέμα φάβας

  • Αρώνια: Η υπερτροφή που πρέπει να αρχίσετε να καταναλώνετε

    Αρώνια: Η υπερτροφή που πρέπει να αρχίσετε να καταναλώνετε

  • Μήπως δεν πρέπει να σνομπάρετε την κωπηλατική μηχανή;

    Μήπως δεν πρέπει να σνομπάρετε την κωπηλατική μηχανή;

Κερδίστε προσκλήσεις για τον Γιώργο Περρή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου για «Ένα διαφορετικό καλοκαιρινό βράδυ»!

Μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Αθήνα (θέατρο Ακροπόλ) και στη Θεσσαλονίκη (Βασιλικό θέατρο) ο Γιώργος Περρής μας προσκαλεί στο δροσερό θεατράκι του Παπάγου την Παρασκευή 19 Ιουλίου σε μία μοναδική καλοκαιρινή συναυλία.

Το citywoman.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε διπλή πρόσκληση για την συναυλία!

Για να το κερδίσετε:

- Κάντε like στη σελίδα του Citywoman.gr στο Facebook

- Κάντε like & share το post του διαγωνισμού

- Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί:


* Με τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό, αποδέχομαι την αποστολή newsletters από το Citywoman.gr.


Μπορείτε να στείλετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 3 το μεσημέρι. 19. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στο citywoman.gr την ίδια μέρα!

Πιο χαρούμενος και δραστήριος από ποτέ, ο Γιώργος βρίσκεται αυτή την εποχή στην Αμερική για την προώθηση του νέου του αγγλικού δίσκου με τίτλο «Who I’m meant to be» που κυκλοφόρησε διεθνώς στις 31 Μαΐου, ενώ την επόμενη ημέρα άρχισε να προβάλλεται το 2ο τηλεοπτικό αφιέρωμα στη συναυλία του στο Ηρώδειο από το αμερικανικό κανάλι PBS.Ο τραγουδιστής που αγαπήσαμε για τη μοναδική του ικανότητα να παντρεύει το ελληνικό με το ξένο τραγούδι έρχεται να συναντήσει το κοινό της Αθήνας λίγο πριν τη μεγάλη φυγή για τις καλοκαιρινές διακοπές. Φέρνει μαζί του τα ολοκαίνουργια τραγούδια που έγραψαν γι’ αυτόν οι σπουδαίες Ευανθία Ρεμπούτσικα και Λίνα Νικολακοπούλου, αλλά και όλες τις επιτυχίες, δικές του και άλλων, που αγαπήσαμε με τη φωνή του, από το «Ποιος φοβάται την αγάπη» και την «Ηλιοφάνεια» μέχρι το «Je suis malade» και το «I will wait for you».

Είναι γνωστή η άνεση του Γιώργου να συνδυάζει το τώρα με το παρελθόν και το μέλλον να χτίζει γέφυρες που ενώνουν το έντεχνο, το ποπ και το κινηματογραφικό τραγούδι, οπότε από τη συναυλία δεν θα λείψει το μίνι αφιέρωμα στον Michel Legrand που συγκίνησε το κοινό. Ο Γιώργος Περρής θα ερμηνεύσει τραγούδια και από το καινούργιο του αγγλόφωνο άλμπουμ «Who I’m Meant To Be», από το οποίο ξεχώρισαν ήδη τα singles «How Many Does It Take» και «She Walks On», καθώς και το «Γυναίκα», τη συμμετοχή του στο δίσκο «Πολιορκημένος χρόνος» των Τίτου Πατρίκιου και Ανδρέα Κατσιγιάννη.Παίζουν οι μουσικοί :Στάθης Σούλης : ΠιάνοΚωστής Βήχος : ΜπάσοΓιώργος Καρδιανός : ΚιθάρεςΚώστας Μυλωνάς : Τύμπανα

Ενορχηστρώσεις : Αλέξανδρος ΛιβιτσάνοςΗχοληψία : Δημήτρης Μπουρμπούλης, Γιάννης ΚολεβέντηςArtwork : Κωνσταντίνος ΓεωργαντάςPhoto credits : Γιώργος Καπλανίδης
Εκτέλεση Παραγωγής : Κική ΤσαντίρηINFO :
Κηποθέατρο Παπάγου Παρασκευή 19 Ιουλίου
Προπώληση :viva.gr , Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, Γραφείο Φεστιβάλ, Κατάστημα Δαναός,
Ταμείο Θεάτρου την ημέρα της παράστασης από τις 19.00







Διαβάστε ακόμα