fbpx

Συμβουλές για detox μετά απο ένα "άγριο" ξενύχτι

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πως θα αντιμετωπίσετε την επόμενη μέρα με... αξιοπρέπεια

Αν βρίσκεστε στο κρεβάτι με το κεφάλι σας να χτυπάει σαν ένα τρακτέρ και αισθάνεστε σαν να οδηγήσατε ένα ανάποδο τρενάκι σε λούνα πάρκ τότε πραγματικά έχετε ένα πολύ δυνατό και δύσκολο hangover. Επίσης θα αναρωτιέστε γιατί ήπιατε τόσο πολύ εχθές το βράδυ.

Ας παραδεχτούμε ωστόσο πως όλοι έχουμε κάνει άγρια ξενύχτια με άφθονο αλκοόλ πολλές φορές. Το θέμα είναι πως θα αντιμετωπίσουμε σωστά την επόμενη μέρα και πως θα καταφέρουμε να περάσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή την δυσάρεστη κατάσταση.

Ακολουθήστε αυτές τις απλές και δοκιμασμένες συμβουλές και πιστέψτε μας η επόμενη μέρα θα είναι πιο εύκολη

1. Πίνετε, πίνετε, πίνετε, νερό εννοείται. Ισως το πιο μεγάλο φάρμακο για τον πονοκέφαλο και την αφυδάτωση.

2. Detox με τσάι από βότανα. Πιείτε τσάι από βότανα (όπως μάραθο, μέντα ή χαμομήλι) το πρωί μετά από μια τρελή νύχτα. Σας ηρεμεί και χαλαρώνει το στομάχι σας. Το τσάι επίσης βοηθάει στους πονοκεφάλους και τη δυσπεψία, ειδικά όταν βάζετε και μέλι.

3. Καταναλώστε φρούτα και λαχανικά. Το αλκοόλ "τρώει" τις βιταμίνες από το σώμα σας, οπότε τώρα πρέπει να φάτε φρούτα και λαχανικά. Θα βοηθήσουν τον οργανισμό να ανακάμψει μετά από μια κουραστική νύχτα.

4. Μην το παρακάνετε με τους καφέδες. Ενα με δύο καφεδάκια θα σας ξυπνήσουν, παραπάνω όμως θα αφυδατώσουν παραπάνω το σώμα.

5. Πιείτε ενεργειακά ποτά, όπως Gatorade και Powerade για να καταφερετε να αναπληρώσετε τους ηλεκτρολύτες που χάσατε το προηγούμενο βράδυ.

6. Φτιάξτε μια κοτόσουπα. Θαυματουργή ακόμα και στο hangover.

7. Φτιάξτε ένα μιλκσέικ με μπανάνα και γάλα και πιείτε το για πρωινό. Πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία η μπανάνα θα "ηρεμήσει" το στομάχι και θα σας γεμίσει ενέργεια.







Διαβάστε ακόμα