fbpx

Είναι η Μέγκαν Μαρκλ η νέα "darling" της βασιλικής οικογένειας;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ολοι πάντως δείχνουν να την συμπαθούν

Οι υποχρεώσεις της Δούκισσας του Σάσεξ δεν έχουν τελειωμό και η φρεσκοπαντρεμένη αμερικανίδα δεν προλαβαίνει να αλλάζει φορέματα, να μπαινοβγαίνει σε λίμο και σε private jets και να χαμογελάει στον φακό των παπαράτσι. Απο το Royal Ascot event, στην βάφτιση του πρίγκιπα Λούι και στον εορτασμό για τα 100 χρόνια της RAF, της βρετανικής βασιλικής αεροπορίας, η Μέγκαν κλέβει τις εντυπώσεις τόσο με τις υπέρκομψες εμφανίσεις της όσο και με το λαμπερό χαμόγελο που διατηρεί.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται η άνεση που διιαθέτει πλέον η Μαρκλ με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και πόσο ευδιαθετοι δείχνουν και οι γαλαζοαίματοι μαζί της.

Στον εορτασμό για τα 100 χρόνια της RAF η θέση δίπλα στην βασίλισσα Ελισάβετ μόνο τυχαία δεν είναι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δείχνει να απολαμβάνει την παρέα της

Τόσο ο πρίγκιπας Κάρολος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας απολαμβάνουν ευχάριστες στιγμές με την Δούκισαα του Σσσεξ.

Όλα τα βλέμματα στην φινετσάτη Μάρκλ που έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας το απόλυτο little black dress.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Μάρκλ ήταν αυτή που "έφτιαξε" την σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τον πατέρα του. Ο πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται πως είπε σε ανθρώπους απο τον στενό του κύκλο πως η Μέγκαν είναι έξυπνη και πνευματώδης και κάνει τον Χάρι πολύ ευτυχισμένο".