fbpx

Τα πρόστυχα, τα μαύρα τα ( Αγιοβαλεντίνικα) εσώρουχα σου... κόβουν τις ανάσεις.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

10 προτάσεις με τα ωραιότερα lingerie για να του μείνετε αξέχαστη. Λόγω της ημέρας, Αντωνάκη μου...

Απο τη Μαρία Περδικέα

Πάντοτε πίστευα οτι οι γυναίκες ποτέ δεν φοράμε τα πιο σέξι εσώρουχα για τους ευατούς μας. Δεν ξέρω πολλές γυναίκες οι οποίες σηκώνονται το πρωί, πάνε τα παιδιά στο σχολείο ή τρέχουν να προλάβουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις φορώντας κατακόκκινες ζαρτιέρες και κάλτσες με ραφές. Ας είμαστε λίγο σοβαρές και ας παραδεχτούμε οτι όλο αυτό το κάνουμε μόνο για να απολανήσουμε το αρσενικό που έχουμε βάλει στο μάτι. Είναι μαλιστα τόσο εξωπραγματικό να φοράει μια γυναίκα δαντελωτά σουτιέν και ημιδιάφανα στρινγκ σε σχήμα πεταλούδας την ώρα που τρέχει να προλάβει deadlines ή μαγειρεύει μοσχαράκι κοκκινιστό όσο το να να πάρει υγρό eyeliner και κορσέ σε ένα ερημικό νησί.

Όταν είμαι μόνη στο σπίτι, φοράω αποκλειστικά φαρδιά t-shirts με "οργισμένα" logos, ζεστά hoodies, και φαρδιές άνετες φόρμες ( σπάνια κολάν) και αισθάνομαι εκπληκτικά. Τα σουπερ σέξι εσώρουχα έχουν μια πολύ συγκεκριμένη αποστολή η οποία είναι να ενισχύσουν την ερωτική εμπειρία. Είναι φτιαγμένα για να τα βλέπει ο ενδιαφερόμενος, αλλιώς ποιό το νόημα;

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει οτι τα σέξι, όμορφα εσώρουχα δεν ωφελούν εξίσου όλους τους... εμπλεκόμενους. Φορώντας κάτι σέξι αισθανόμαστε πιο σέξι. Όταν φοράμε όμορφα εσώρουχα αισθανόμαστε πιο σίγουρες, αποκτάμε αυτοπεποίθηση γεγονός που φυσικά κάνει την σεξουαλική εμπειρία καλύτερη και για τον σύντροφό μας.

Πόσες φορές άραγε δεν την έχετε πατήσει όταν γνωρίσατε κάποιον απροσδόκητα και συνειδητοποιήσατε ότι φοράτε τα εσώρουχα που βάζετε μόνο όταν είστε αδιάθετες; Tragic αγάπες μου.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνετε μια "προγραμματισμένη" εμφάνιση εξτραβαγκάντ και να φορέσετε τα πιο extreme /ρομαντικά/ σαδομαζο/αισθησιακά ( οπως αισθάνεται η καθεμία τελοσπάντων) εσώρουχα. Ποιά άλλη ημέρα του έτους άλλωστε είναι η πιο κατάλληλη για να ταιριάξετε το κραγιόν με το βερνίκι νυχιών σας και τις χειροπέδες σας;

Να ξερετε πως διαφορετικά είδη εσωρούχων δημιουργούν διαφορετικά εφέ και διαθέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν επιλέξετε λάθος εσώρουχα, θα πεθάνετε μόνες!