fbpx

Μυστικά για άψογα πόδια στις διακοπές

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αφιερώστε λίγο χρόνο για απαλά και όμορφα πόδια

Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και οι φούστες, τα σορτσάκια και τα αέρινα φορέματα αποκαλύπτουν τα πόδια μας. Καλό θα είναι να δείχνουν όμορφα και περιποιημένα. Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε ακόμα και στις διακοπές σας για να έχετε υπέροχα πόδια για...φίλημα!

Ενυδάτωση, ενυδάτωση και ενυδάτωση. Είναι το Α και το Ω για να αισθάνεστε την επιδερμίδα των ποδιών σας μαλακή τόσο, όσο ενός μωρού.

Μασάζ. Εντάξτε στην καθημερινή σας beauty ρούτινα προϊόντα ή serum με συσφικτική δράση.

Προστασία απο τον ήλιο. Χρησιμοποιώντας προϊόντα με αντηλιακούς (SPF) δείκτες συμβάλλετε στη διατήρηση της παραγωγής κολλαγόνου, άρα και στην νεανική- υγιή όψη τους.

Προιόντα για κυτταρίτιδα. Να εφαρμόζετε προϊόντα με δράση κατά της κυτταρίτιδας ή των ραγάδων προκειμένου να έχετε πιο άμεσα αποτελέσματα και φυσικά λεία επιδερμίδα.

Βάλτε ελαιόλαδο & λάδι καρύδας στα πιο τραχιά σημεία των ποδιών (όπως τα γόνατα)!

Αν κάποιο παπούτσι σας χτυπησε τότε κρατήστε την περιοχή προστατευμένη από την πίεση και τη μόλυνση με ένα επίθεμα για φουσκάλες και μην το αφαιρέσετε μέχρι να ξεκολλήσει μόνο του.

Πρέπει να χρησιμοποιείτε συχνά scrub και κυρίως να διατηρείτε τα πέλματά σας ενυδατωμένα και περιποιημένα. Φροντίστε, επίσης, να χρησιμοποιείτε τακτικά ελαφρόπετρα –ίσως μία φορά την εβδομάδα– για να απολεπίσετε το σκληρό δέρμα.