fbpx

Πως θα δείχνετε λιγότερο κουρασμένες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι για να το πετύχετε.

Η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και εσείς είστε κυριολεκτικά πτώμα απο την κούραση καθώς τρέχετε απο το πρωί μέχρι το βράδυ για να προλάβετε τις υποχρεώσεις. Γιατί όμως πρέπει να το ξέρουν και οι υπόλοιποι οτι είστε κουρασμένες; Η κούραση δυστυχώς φαίνεται απο το θαμπό και άτονο δέρμα, τους μαύρους κύκλους στα μάτια και το αφυδατωμένο δέρμα. Και πιστέψτε μας δεν υπάρχει χειρότερη εικόνα απο αυτή που έχει μια κουρασμένη γυναίκα. Ωστόσο υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι για να καταπολεμήσετε την κούραση και να αποκτήσετε την χαμένη λάμψη στο δέρμα σας.

Δείτε πως θα δείχνετε λιγότερο κουρασμένη απο οτι είστε πραγματικά ακολουθώντας τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές.

Χρησιμοποιήστε προιόντα με βιταμίνη C η οποία κάνει το δέρμα να λάμπει και έχει ιδιαίτερα αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ένα σπουδαίο όπλο στην ανανέωση του προσώπου.

Με τα χρόνια το πρόσωπο "αδειάζει", ο όγκος στα ζυγωματικά εξαφανίζεται με αποτέλεσμα να δείχνετε μεγαλύτερες και πιο κουρασμένες απο οτι είστε στην πραγματικότητα. Αποκτήστε όγκο με ενέσιμες θεραπείες απο υαλουρονικό οξύ και κερδίστε τον χαμένο όγκο.

Κάντε μεσοθεραπείες με βιταμίνες ( κυρίως του συμπλέγματος B με υαλουρονικό). Δώστε ένα boost στο δέρμα σας και πιστέψτε μας η κούραση θα είναι παρελθόν.

Φορέστε primer και highlighter που χαρίζουν λάμψη στο δέρμα. Αποφύγετε τα ματ foundation που κάνουν την επιδερμίδα στεγνή και επίπεδη.

Βρείτε την σωστή απόχρωση στο κονσήλερ. Τα πολύ σκούρα και τα πολύ ανοιχτά σας καταστρέφουν απλά!

Φορέστε στο κάτω βλέφαρο ένα μολύβι σε μπεζ απόχρωση. "Παίρνει" την κούραση απο τα μάτια.

Μην βάζετε μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες. Δείχνουν τα μάτια πιο κουρασμένα και βαριά.

Χαλαρώστε! Σίγουρα έχετε ακούσει τη φράση «Το άγχος προκαλεί ρυτίδες» και όπως φαίνεται, δεν είναι υπερβολή. Σύμφωνα με έρευνες το στρες καταστρέφει τα κύτταρα, οδηγώντας σε πρόωρη γήρανση.