fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Cryo Gel των Dalon Cosmetics

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

και…βάζουμε τα κιλά μας, στον πάγο!

Μας μένει λιγότερο από ένας μήνας για το καλοκαίρι και αντί να ανεβαίνει, η διάθεσή μας αρχίζει να χαλάει γιατί ... συνειδητοποιούμε πως εκτός από τον ήλιο και το κολύμπι στη θάλασσα θα έρθει και η έκθεση του σώματός μας με μια πιο άνετη και ανάλαφρη ενδυμασία.

Σίγουρα ζούμε την εποχή του body positive και δεν είμαστε υποχρεωμένες να βγούμε σαν ανορεξικά μοντέλα στη παραλία αλλά από την άλλη θέλουμε να βελτιώσουμε την εξωτερική μας εμφάνιση (τοπικό πάχος, έξτρα κιλά, ψωμάκια, κυτταρίτιδα) με υγιή και ολοκληρωμένο τρόπο. Η γυμναστική αποδίδει, η σωστή διατροφή χρειάζεται αλλά κάτι λείπει για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια...

Τώρα υπάρχει η λύση!Το όνομα του είναι Cryo gel και είναι το νέο προιόν από τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics!

Το νέο Cryo Gel σώματος των Dalon Cosmetics με κρυστάλλους μενθόλης, καφεΐνη και οργανικό πυρίτιο θα αποτελέσει το νέο trend του καλοκαιριού! Το βασικό δραστικό του Cryo gel βελτιώνει την μικροκυκλοφορία, προάγει τη λιποδιάλυση κατά 22% *1 και μειώνει έως 4.4cm από την περιφέρεια των γλουτών και έως 3.5 cm στην μέση μετά από μόλις 10 εβδομάδες καθημερινής χρήσης*2!

Απλώνουμε το αδυνατιστικό gel κάθε πρωί στους μηρούς, γοφούς και στην περιοχή της μέσης κάνοντας ελαφρύ μασάζ, ακολουθούμε άσκηση και υγιεινή διατροφή και θα βγούμε στη παραλία για να χαρούμε το ήλιο,το ανανεωμένο κορμί μας αλλά και τα κατάπληκτα βλέματα όλων!

Σε καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία, επιλεγμένα σουπερμάρκετ και υπεραγορές.


*1 in vitro Cafeisilane/lipolytic stimulation (glycerol release) //*2 in vivo Cafeisilane/10 volunteers/10 weeks/ 5 applications per week

www.biokalcosmetics.gr