fbpx

Το ετήσιο σόου της Victoria Secret έγινε το βράδυ της Πέμπτης και τα social media πήραν φωτιά!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα κορίτσια backstage, η αποχώρηση της Adriana Lima και το Fantasy Bra που κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια. Ποιά το φόρεσε φέτος;

Η Victoria's Secret δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη έχουν περπατήσει στην πασαρέλα και έχουν φωτογραφηθεί με τα διάσημα εσώρουχα της. Το ετήσιο σόου του οίκου διαθέτει τα πάντα, sexy εσώρουχα, εντυπωσιακά μοντέλα, διάσημους καλεσμένους, καλλίγραμμες γυναίκες, λάμψη, μουσική και τα ωραιότερα beauty looks.

Τα διάσημα μοντέλα Candice Swanepoel, Behati Prinsloo και Adriana Lima backstage αγκαλιά με την Rita Ora η οποία τραγούδησε στο σόου.

Κάθε χρόνο έτσι και φέτος ένα μοντέλο φοράει το διάσημο Fantasy Bra το οποίο κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια. Φέτος οι υπεύθυνοι του οίκου επέλεξαν την Elsa Hosk, ένα εντυπωσιακό κατάξανθο μοντέλο από τη Σουηδία. Για την ιστορία αξίζει να πούμε οτι δεν μιλάμε για ένα απλό εσώρουχο, αλλά για ένα κόσμημα -σχεδιασμένο από την Swarovski- που αποτελείται από 21.000 διαμάντια.

Το 30χρονο μοντέλο με το fantasy bra.

Ο διάσημος οίκος εσωρούχων είναι γνωστός και αγαπημένος για το στιλ που πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια στην ομορφιά. Το ροζ ήταν για άλλη μια φορά το χρώμα που επικράτησε και ακολούθησε το χρυσό και οι απαλές γήινες αποχρώσεις. Φυσικά οι λάμψεις στο πρόσωπο πρωταγωνίστησαν μαζί με το λευκό μολύβι που επικράτησε στις εσωτερικές ρίζες των ματιών, στα μοντέλα με ανοιχτό χρώμα ματιών, όπως γαλανά και πράσινα.

Η Μπέλα Χαντίντ backstage ετοιμάζεται για το σόου.

Τα σέξι αγγελάκια έτοιμα για το catwalk.

Η Adriana Lima μετά από 18χρόνια ως “Άγγελος” της Victorias Secret πόζαρε για τελευταία φορά στην πασαρέλα με εντυπωσιακά φτερά, την Πέμπτη το βράδυ. Το γνωστό μοντέλο, ολοκλήρωσε την καριέρα της στο catwalk με τον κόσμο να την χειροκροτεί κι αυτή να ξεσπάει σε κλάματα γεμάτη ευγνωμοσύνη για την τόσο μεγάλη αγάπη. H Adriana ήταν ένα απο το πιο αγαπημένα μοντέλα του οίκου.

Tο σοόυ έγινε στην Νέα Υόρκη και πήραν μέρος 18 μοντέλα ανάμεσα τους, η Winnie Harlow, η Kendall Jenner, οι αδερφές Hadid. Η επίδειξη θα μεταδοθεί στην Αμερική στις αρχές Δεκεμβρίου.

H Kendal Jenner λίγο πριν βγεί στην σκηνή.

Η γαζέλα Winnie Harlow