fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το νέο trailer για την νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πιτ και Ντι Κάπριο ξεσήκωσαν το κοινό

Το βράδυ της Τρίτης 21 Μαίου το κόκκινο χαλί στο φεστιβάλ των Καννών πήρε φωτιά καθώς δύο απο τους μεγαλύτερους σταρ της γενιάς τους και τις τελευταίες δύο δεκαετίες απο τους ωραιότερους άντρες παγκοσμίως εμφανίστηκαν μαζί. Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπράντ Πιτ με μαύρα tuxedo σε μεγάλες ομορφιές και κέφια έκαναν τα φλας να αστράψουν πολλές φορές και το πλήθος να τους αποθεώνει. Οι δύο μεγκασταρ πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία του μοναδικού Κουέντιν Ταραντίνο και όπως ήταν αναμενόμενο εμφανίστηκαν μαζί κάνοντας τον γυναικείο πληθυσμό σε όλο τον πλανήτη να λιώσει. Ο Πιτ στα 55 του και μετά απο το διαζύγιο απο την Αντζελίνα Τζολί παραμένει ένας απο τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς στο Χόλιγουντ και προκαλεί φρενίτιδα στις θαυμάστριες του.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο απο την άλλη βρίσκεται στις Κάννες με την Καμίλα Μορόνε, το 21χρονο μοντέλο από την Αργεντινή που είναι εδώ και μήνες το κορίτσι του και φυσικά οι φήμες οργιάζουν οτι θα παντρευτούν σύντομα, κάτι που δεν το πιστεύουμε για τον ορκισμένο εργένη του Χόλιγουντ και μέγα γόη.

Ανήμερα λοιπόν της πρεμιέρας της ταινίας στο φεστιβάλ των Κανών, έκανε την εμφάνισή του το νέο τρέιλερ για το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» με φρέσκα πλάνα.

Δείτε το τρέιλερ