fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Kaia Gerber μόλις κυκλοφόρησε μια capsule συλλογή με παπούτσια

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και είναι τόσο ωραία όσο και η ίδια

Είναι πανέμορφη όπως η διάσημη μαμά της Cindy Crawford, είναι περιζήτητη καθώς πρωταγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες καμπάνιες, είναι super model και τώρα έγινε και σχεδιάστρια παπουτσιών. H 18χρονη Kaia Gerber φαίνεται να κατακτά ολοκληρωτικά τον χώρο της μόδας. Ο διάσημος οίκος Jimmy Choo εκτός απο το οτι την έχρισε μούσα του στη καλοκαιρινή καμπάνια, της έδωσε την ευκαιρία να σχεδιάσει μια capsule collection με 4 υπέροχα ζευγάρια παπούτσια με τίτλο "Jimmy Choo and Kaia".

“Η Kaia είναι ένα σύγχρονο supermodel”, λέει η Sandra Choi, η creative director του οίκου. “Αντιπροσωπεύει την μούσα της νέας εποχής του οίκου Jimmy Choo. Εκτός της πασαρέλας η Kaia διαθέτει ένα ιδιαίτερο προσωπικό στυλ το οποίο είναι η επιτομή του cool".

Η πρώτη φορά που η 18χρονη συνεργάστηκε ως μοντέλο με τον οίκο ήταν πριν απο 3 χρόνια. Το πολύ ιδιαίτερο προσωπικό της στυλ αλλά και το γεγονός οτι καταφέρνει να συνδυάσει με μοναδικό τρόπο σύγχρονα σύνολα με μοτίβα απο τα 90's έκαναν την καλλιτεχνική διεύθυντρια του Jimmy Choo να της κάνει την πρόταση να σχεδιάσει δικά της παπούτσια. Το πιο σπουδαίο είναι το 15% των εσόδων απο την συλλογή της Gerber θα δοθεί σε μεγάλο νοσοκομείο παιδιών που φιλοξενεί παιδιά με καρκίνο.