fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Justin Bieber και η Hailey Baldwin είναι το πιο κουλ πάμπλουτο ζευγάρι

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Οι εμφανίσεις του ζευγαριού μπορεί να κοστίζουν κάποιες χιλιάδες ευρώ αλλά δείχνουν απλές και προσιτές

Το street style του σουπερ σταρ και του top model είναι πολύ ξεχωριστό, πολύ μοντέρνο και πολύ ακριβό. Ωστόσο τίποτα δεν "φωνάζει" πάνω τους "κοστίζω ακριβά" καθώς το styling και οι επιλογές του ζευγαριού είναι ιδιαίτερα καλόγουστες και σικ.

Στην τελευταία τους επίσκεψη στο αγαπημένο τους εστιατόριο στο Λος Αντζελες, το Joan's on Third, το ζευγάρι απέδειξε για άλλη μια φορά πόσo σωστά συνδυάζουν το cozy και άνετο streetwear επενδύοντας ωστόσο σε πρωτοκλασάτα brands. H Baldwin εμφανίστηκε με ένα sweater του οίκου Chanel με λογότυπο, φαρδύ παντελονι και ένα μίνι backpack Louis Vuitton ενώ ο Bieber φόρεσε ένα κιτρινο τοπ με το μεσαίο όνομα του, Drew πάνω, σόρτς και ασορτί κάλτσες.

Ο τραγουδιστής ήταν φρεσκοξυρισμένος κάτι που αρέσει πολύ στην σύντροφο του και είχε τα μαλλιά του μαζεμένα. Αρχικά φάνηκε σαν να έχει κουρέψει τα μακριά μαλλιά του ωστόσο τα έχει μαζέψει έξυπνα μέσα στο καπέλο του.

Το ζευγάρι επισκέπτεται πολύ συχνά το συγκεκριμένο εστιατόριο καθώς είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα. Σε παλαιότερη εμφάνιση τους είχαν επιλέξει να ντυθούν στα γκρί με την Balldwin να φοράει blazer και τον Bieber ένα hoodie και σορτς.

Απόλυτα ταιριαστοί και ερωτευμένοι σε μια ακόμη εμφάνιση τους που ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες στυλιστικές επιλογές. Η αποθέωση του streetwear με τον Bieber να φοράει γκρι hoodie κα την σύντροφο του να επιλέγει ένα μακρύ ανδρικό πουκάμισο με μαζεμένα sleek μαλλιά