fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μυστικά για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να γίνετε το επίκεντρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το κλειδί για την επιτυχία είναι η αυτοπεποίθηση

Τι έχουν κάποιοι οι άνθρωποι που τους κάνει να ξεχωρίζουν όπου και με όποιον βρεθούν; Μα φυσικά η αυτοπεποίθηση. Η πραγματική, ουσιαστική αυτοπεποίθηση είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας και πίστεψτε μας θα αλλάξει όλη σας τη ζωή. Αυτό το απίθανο αίσθημα σιγουριάς που πηγάζει από μέσα σας και που εν καιρώ καλλιεργείτε δεν είναι τόσο δύσκολο να το αποκτήσετε.

Διαβάστε μερικά tips που αν εξασκηθείτε σωστά θα πείτε αντίο στην ανασφάλεια και θα αποκτήσετε σιγουριά!

Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σπουδαία και ιδιαίτερα χρήσιμη σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς της ζωής μας, το προσωπικό, το ερωτικό, το επαγγελματικό, το κοινωνικό.

Φροντίστε να μιλάτε καλά για τον ευατό σας. Πρέπει να γίνετε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σας, ο πιο «φωνακλάς» οπαδός σας ο καλύτερος πωλητής. Μόνο έτσι θα προσελκύσετε τους άλλους.

Μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους γύρω σας. Τα πραγματικά προβλήματα που μπορεί να έχει ο διπλανός μπορεί να είναι πολύ σοβαρότερα απο τα δικά σας.

Περπατήστε στο δρόμο με σταθερό βήμα και το βλέμμα ψηλά. Οταν συστήνεστε η χειραψία σας να είναι σταθερή και το χαμόγελό σας σίγουρο.

Αντί να μισείτε κάτι πάνω σας και να οικτίρειτε τον εαυτό σας γι' αυτό, κάντε κάτι για να το αλλάξετε. Γυμναστείτε, χτενιστείτε αλλιώς, αλλάξτε στυλ και κυρίως δοκιμάστε νέα πράγματα που σας κολακεύουν.

Αποφύγετε ανθρώπους και καταστάσεις που είναι «τοξικά» για εσάς. Είναι το χειρότερο περιβάλλον που μπορείτε να έχετε καθώς σας κάνουν να αμφιβάλετε συνεχώς για τον εαυτό σας.

Μην ψάχνετε την τελειότητα παντού. Δεν υπάρχει. Μάθετε οτι και τα μικροελλατώματα μπορεί να γίνουν προτερήματα αν είστε έξυπνοι και δημιουργικοί.

Γίνετε καλοί σε κάτι που αγαπάτε, μιλήστε γι'αυτή σας την δεξιότητα, δείξτε το ταλέντο σας στους άλλους.

Φορέστε χρώματα, χαμογελάστε, κρατήστε ένα εκκεντρικό αξεσουάρ. Τραβηξτε την προσοχή των άλλων και γεμίστε αυτοπεποίθηση.

Μην έχετε συνέχεια και μόνο απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Σίγουρα θέλετε να προχωράτε μπροστά, αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό με το να θέτετε τόσες απαιτήσεις που δεν σας ευχαριστούν τελικά.