fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς θα δείχνετε 10 χρόνια νεότερες με το κατάλληλο μακιγιάζ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αν ακολουθήσετε τις 3 συμβουλές των σταρ θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα μυστικά για νεανική όψη και φρεσκάδα εκτός απο την σωστή διατροφή και την κατάλληλη περιποίηση κρύβονται και στο σωστό make up. Όλες οι γυναίκες θέλουμε να δείχνυμε σεξι και όμορφες και επιπλέον να κρύψουμε χρόνια. Πως καταφέρνουν να δείχνουν νεότερες και πιο λαμπερές οι σταρ του Χόλιγουντ; Το μυστικό κρύβεται στο σωστό μακιγιάζ. Διαβάστε τα τρία tips ομορφιάς που ακολουθούν για νεανικό λουκ.

Φρύδια

Το πιο σημαντικό στοιχείο ίσως του προσώπου. Πλούσια, καλοσχηματισμένα, πυκνά φρύδια, αυτά είναι το μυστικό για ένα νεανικό λουκ. Δυστυχώς όσο περνάνε τα χρόνια, οι τρίχες ασθενούν με αποτέλεσμα τα φρύδια να ελαχιστοποιούνται. Όμως δεν πρέπει να λησμονούμε ότι τα περιποιημένα φρύδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκφραση του προσώπου, αφού τις περισσότερες φορές το κάνουν να δείχνει πιο συμμετρικό και φωτεινό, χαρίζοντάς έντονο βλέμμα που μαγνητίζει, ακόμη και ορατό αποτέλεσμα λίφτινγκ. Γι’αυτό μην βγάζετε πολύ τα φρύδια σας και φροντίστε να τα γεμίζετε με μολύβι και σκιές.

Φωτίστε τα μάτια

Ένα τρικ που κάνουν σχεδόν όλες οι σταρ και τα τοπ μόντελ είναι να φωτίζουν το βλέμμα τους με λίγη ποσότητα λευκής σκιάς στην εσωτερική γωνία των ματιών. Αυτό απελευθερώνει αμέσως το βλέμμα, φωτίζει την εν λόγω περιοχή και «κλέβει» τις εντυπώσεις, ακόμα κι όταν έχετε ολοκληρώσει μόνο με μερικές στρώσεις μάσκαρα.

Ροζ κραγιόν και ροδακινί αποχρώσεις

Η αλλιώς κάντε το όπως η Jlo η οποια επιλέγει πάντα ροδακινί τόνους στα μάγουλα καθώς προσφέρουν μια αίσθηση υγείας, δίνοντας την αίσθηση μιας νεανικής και φρέσκιας επιδερμίδας. Επιπλέον καλό θα είναι να επενδύσετε σε ένα καλό ροζ κραγιόν που φωτιζει όλες τις επιδερμίδες και κρύβει χρόνια.