fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

3 λόγοι που ο σύντροφος σας δεν έχει όρεξη για σεξ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ένα ευαίσθητο θέμα

Ας ξεκινήσουμε απο το γεγονός οτι έχετε αποκλείσει την πιθανότητα να έχει ο σύντροφος σας μια νέα ερωτική γνωριμία. Αν λοιπόν δεν υπάρχει άλλη, τότε ποιός είνα ο λόγος που δεν έχει όρεξη για σεξ; Τι συμβαίνει και έχει χαθεί η ερωτική επιθυμία;

Η αλήθεια είναι οτι οι καθημερινές συνήθειες μειώνουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης και το ερωτικό ενδιαφέρoν. Φυσικά και οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και το θέμα...σεξ απαιτεί λεπτό χειρισμό. Και αυτό αφορά τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Με τον σύντροφο σας όμως τι γίνεται; Πρόκειται για ένα ερώτημα που σας απασχολεί καθώς το σεξ είναι πολύ σημαντικό τόσο για εσάς όσο και για τον ίδιο.

Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, επηρεάζουν την ερωτική διάθεση. Οι επιστήμονες ερευνούν όλο και περισσότερο αυτό το θέμα, αφού η έλλειψη ερωτικής επιθυμίας είναι δυστυχώς μία από τις νόσους της εποχής μας. Μεταξύ άλλων, κατέληξαν πως υπάρχουν κάποιες καθημερινές συνήθειες που μειώνουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης και το ερωτικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε τους 3 πιο σοβαρούς λόγους που ο σύντροφος σας απέχει απο το σεξ

Δεν κοιμάται αρκετά. Οι ειδικοί συμφωνούν ομόφωνα πως η έλλειψη ύπνου έχει αρνητική επίδραση στην ερωτική διάθεση των ανδρών. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της τεστοστερόνης. Στις γυναίκες, προκαλεί μείωση της επιθυμίας και δυσκολεύει τον οργασμό.

Έχουν στρες. Δεν χαλαρώνουν αρκετά. Το χρόνιο άγχος καταστέλλει την έκκριση της τεστοστερόνης.

Πίνουν πολύ. Η υπερβολική ή τακτική κατανάλωση αλκοόλ έχει αρνητική επίδραση στην ερωτική διάθεση στους άντρες. Ένα ποτήρι κρασί ή ένα κοκτέιλ μπορεί να είναι μια χαρά για να σας φτιάξει τη διάθεση, αν όμως πιείτε περισσότερα ποτά, τότε πιθανότατα η ερωτική σας ζωή θα πληρώσει το τίμημα. Ειδικά στους άντρες, το αλκοόλ μπορεί να διαταράξει τη δυνατότητα επίτευξης και διατήρησης της στύσης.