fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναγνωρίστε τους αρνητικούς ανθρώπους και απαλλαγείτε απο αυτούς.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Οι τοξικοί, αδύναμοι και αρνητικοί φίλοι και συγγενεις μόνο κακό κάνουν στην ζωή σας.

Ας ξεκινήσουμε απο κάτι απόλυτα αληθινό: Όταν προτεραιότητά σας είναι οι άλλοι, οι όποιοι άλλοι και η σχέση σας μαζί τους, τότε χάνετε εσάς. Χάνετε την ταυτότητά σας, χάνετε το είναι σας το αληθινό, τις δικές σας ανάγκες, τα δικά σας θέλω και έπειτα χάνεστε. Και η ζωή έχει ήδη προχωρήσει.

Αρνητικά άτομα μπορεί όλοι να έχουμε στη ζωή μας, το θέμα είναι πόσο τους επιτρέπουμε να μας επηρεάζουν και να μας "ρουφάνε" την ενέργεια. Και τι γίνετει όταν αυτά τα άτομα είναι ο γονιός μας, μια φίλη μας με την οποία έχουμε μεγαλώσει μαζί και θέλουμε να είναι μέρος της ζωής μας, μια συνάδελφος με την οποία θέλοντας και μη περνάμε την μισή μέρας μας; Καταρχάς πρέπει να δούμε τα σημάδια και να διαπιστώσουμε οτι πρόκειται για αρνητικούς ανθρώπους. Υπάρχουν κάποιοι απλοί τρόποι για να καταλάβουμε τα τοξικά άτομα που έχουμε γύρω μας.

Πώς θα καταλάβουμε οτι έχουμε αρνητικούς ανθρώπους στο περιβάλλον μας.

Οι αρνητικοί άνθρωποι τραβούν την προσοχή μας από όλα αυτά και μας κάνουν να εστιαζόμαστε στους φόβους και τις αμφιβολίες, σε όλα τα άν...

Λένε πολλά ψέματα, είτε μικρά είτε μεγάλα, προκειμένου να αποφύγουν συγκρούσεις.

Πιστεύουν ότι τα δικά τους προβλήματα είναι μεγαλύτερα από οποιουδήποτε άλλου και δραματοποιούν καθετί που τούς συμβαίνει.

Όπως και με τις αμφιβολίες, ο αρνητισμός κάποιων ανθρώπων μάς επιβεβαιώνει ότι καλά κάνουμε και φοβόμαστε. Ο φόβος είναι ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο δεν κυνηγάμε τα όνειρά μας.

Ασκούν κριτική στα πάντα.

Οτιδήποτε και αν κάνουν θέλουν να τους αποφέρει ένα προσωπικό όφελος.

Έχουν σε έντονο βαθμό το αίσθημα της ζήλιας και του ανταγωνισμού.

Βάζουν φρένο στην δική σας αναζήτηση όσων σας κάνουν πιο ευτυχισμένες και χαρούμενες.

Γκρινιάζουν για τα πάντα.

Έχουν την ικανότητα να αποδυναμώνουν την αυτονομία και την ανεξαρτησία του άλλου.

Προσπαθούν συνεχώς να επιβάλλουν την άποψή τους.

Είναι άτομα με ναρκισσιστική προσωπικότητα. Εγωκεντρισμός, εγωισμός, αμφιθυμία και αντικοινωνικότητα είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά τους.