fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάθετε πώς θα κάνετε γρήγορα και σωστά contouring

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η αγαπημένη τεχνική μακιγιάζ των σταρ

Τι είναι το contouring, θα αναρωτιέστε σίγουρα πολλές. Πώς γίνεται και τι πετυχαίνουμε με αυτό; Πρόκειται για έναν όρο ομορφιάς, μια τεχνική του μακιγιάζ που έχει ως στόχο να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας για να φαίνεται πιο λεπτό αλλά και σωστά δομημένο. Για να πετύχετε το ιδανικό contouring, ή αλλιώς την διάσημη πλέον μέθοδο των φωτοσκιάσεων, πρέπει να έχετε διαθέσιμες δύο αποχρώσεις υλικών, είτε σε υγρή, σε creamy, είτε σε compact μορφή.

Δείτε ένα βίντεο που δείχνει με απλό και αναλυτικό τρόπο πώς θα κάνετε contouring

Η Kim Kardashian είναι αυτή που «άνοιξε τον δρόμο» για τις φωτοσκιάσεις και απο τότε το contouring έχει εξελιχθει πολύ, με την τελευταία τάση να επιβάλει contouring ακόμα και στο πίσω μέρος του λαιμού προκειμένου να φαίνεται ο αυχένας πιο λεπτός.

Με το contouring επιτυγχάνουμε να δώσουμε διάσταση στο πρόσωπό μας, να το κάνουμε να δείχνει πιο αδύνατο και να τονίσουμε τα ζυγωματικά μας! Αυτό επιτυγχάνεται καθώς δημιουργούμε φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο και “παίζουμε” με τον τρόπο που διαχέεται το φυσικό φως στο πρόσωπό μας. Το contouring είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες και αναδεικνύει όλα τα σχήματα και χαρακτηριστικά προσώπου. Δοκιμάστε και επιλέξτε ποιό είναι το αξεσουάρ ή πινέλο που σας βοηθάει να το εφαρμόσετε καλύτερα.