fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Παγώστε" τον χρόνο με έξυπνα tips

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Υιοθετήστε απο σήμερα νέες beauty συνήθειες

Η χαλάρωση του δέρματος είναι κάτι που απασχολεί όλες τις γυναίκες και όπως είναι φυσικό πάντα θα θέλουμε να δείχνουμε νεότερες και πιο όμορφες. Πριν φτάσουμε να κάνουμε πιο επεμβατικά πράγματα στο πρόσωπο μας καλό είναι να οργανώσουμε την beauty καθημερινότητα μας υιοθετώντας κάποιες συνήθειες που θα μας βοηθήσουν να έχουμε μια νεανική όψη και να δείχνουμε εώς και 10 χρόνια νεότερες.

Ύπνος: Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να πέφτετε στο κρεβάτι νωρίς αν θέλετε να φαίνεστε φρέσκιες. Το ιδανικό είναι να κοιμάστε 8 με 10 ώρες την ημέρα.

Make up: Ξεβαφτείτε και να είστε σίγουρες ότι θα έχετε καθαρό δέρμα πριν πέσετε στο κρεβάτι σας. Το μυστικό είναι να μην υπάρχει ούτε ίχνος απο μακιγιάζ όταν κοιμάστε

Πάρτε βιταμίνες και ελέγξετε τον σίδηρο: Πάρτε πολυβιταμίνες για το δέρμα και τσεκάρετε τους μαύρους κύκλους καθώς υπάρχει περίπτωση το σκούρο κάτω από τα μάτια να οφείλεται και σε χαμηλά ποσοστά σιδήρου στο αίμα.

Κάντε μάσκες ενυδάτωσης: 2 με 3 φορές την εβδομάδα υιοθετήστε αυτή την beauty συνήθεια και δείτε το δέρμα σας να μεταμορφώνεται

Κάντε σέξ: Σας φτιάχνει την διάθεση και "κόβει" μέχρι και 10 χρόνια. Αρκεί βέβαια να κάνετε τακτικά σεξ μέσα στην εβδομάδα

Χαμογελάτε: Έρευνες δείχνουν ότι οι πιο χαρούμενοι και αισιόδοξοι άνθρωποι έχουν την τάση να δείχνουν πιο μικροί από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Φροντίστε τα δόντια σας: Τα λευκά δόντια είναι σημάδι υγείας και νιάτων. Μην αμελείτε το ραντεβού με τον οδοντίατρο.

Πάρτε συμπλήρωμα διατροφής με υαλουρονικό οξύ: Είναι οτι καλύτερο για την βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος και των μαλλιών σας.